airbrush yaptırmak istiyorum kaskıma ve z750s kuyruk kısmına kime yaptırabilirim nasıl modeller olur ben profosyonel sanayi dalgıcıyım bununla ilgili birseyler olabilirmi acaba
airbrush yaptırmak istiyorum kaskıma ve z750s kuyruk kısmına kime yaptırabilirim nasıl modeller olur ben profosyonel sanayi dalgıcıyım bununla ilgili birseyler olabilirmi acaba
http://forum.korfeztuning.com/index.php?topic=921.0
bu linkte istediğini hatta kişi olarak ulaşabilirsin.
(bende tek yıldızlı dalgıç'ım)
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Linkteki fotoğraflara baktığımda beğenecek bir şey göremedim. Ben daha iyisini yapabilir miyim? Kesinlikle hayır sadece yaptıklarını beğenmedim.
Verdiğin linkin sonlarına doğru airbrush doğru yapılırsa sanattır gibi bir başlık vardı. Airbrush genelde Chopper, cruiser, bobber vb.. tipteki araçlara yapılıyor. Granajlı makinelerde yapılacak airbrushların biraz daha özenle seçilmiş, alışıla gelenin dışında olmasını tercih ederim.
[QUOTE=UmARsIZ;1843765]Linkteki fotoğraflara baktığımda beğenecek bir şey göremedim. Ben daha iyisini yapabilir miyim? Kesinlikle hayır sadece yaptıklarını beğenmedim.
Verdiğin linkin sonlarına doğru airbrush doğru yapılırsa sanattır gibi bir başlık vardı. Airbrush genelde Chopper, cruiser, bobber vb.. tipteki araçlara yapılıyor. Granajlı makinelerde yapılacak airbrushların biraz daha özenle seçilmiş, alışıla gelenin dışında olmasını tercih ederim.[/QUOTE
ben zaten beğeniye sunmamıştımki
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
umarsız:senin aradığın adam COŞKUN ŞAKRE nette ısmını yaz herturlu bulursun.profesyonel olarak aırbrush calışmaları yapıyor.özellıklede motorbısıkletlere ve kasklara
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Ben bir şey aramıyorum şimdilik ama Akre'nin çalışmalarını gördüm gerçekten beğendiklerim var sitesi de pek hoştu. Ancak izmirdeydi sanırım.
kardeş nerdnesin izmirdense bi abim var bayada güzel şeyler yapıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)