istersen msn ver ordan konuluruş bütün hepsini söylerim motor fiyatları oalrak istersen ilerki sayfalarda msn var al ordan ekle görüşelim
istersen msn ver ordan konuluruş bütün hepsini söylerim motor fiyatları oalrak istersen ilerki sayfalarda msn var al ordan ekle görüşelim
Motor bir Hobi Değildir Bana Göre Motor Benim Hayalim!!!:)
Ne aileler var yahu. Bizim zamanımızda bisiklet alınırken bile binbir dereden su getirirlerdi. Şimdiki gençlere motorsiklet alınıyor.
Eskiden "ulan anamdan kız doğmak varmış" diyordum artık "genç olmak varmış" demek geliyor içimden
Biz de olduk ama imkanlar sınırlıydı
evet büyük oldunmu serbestsin bide işin varsa sorun yok istediğin al kimse karışamaz küçük olunca olmuyo herşey
Bende değiştirmeye talibim :D
Bana da deselerdi takdir getir motor alıcam sana diye Takdir in alasını getirirdim.... Ama bize bişey almadılar.... Ders çalışmassak kafada odun vardı... O halde bile çoğu zaman teşekkür alıdık... Deselerdi sana motor alıcaz o hooooo ..... hepsi 10 olurdu...
Şanslısın..Bence faydalanmaya bak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
lise 2 ye kadar 12 tane taktir aldım...bisikletimi bile kendim aldım...
nisan ayından beri pazartesi ise gelip is yerınde kalıyorum cuma eve gidiyorum...yol parası bana kalsin diye...kahvaytıda 1 yada 2 simit yiyorum...suan racer 200 aldım...ruhsat masraflarını halledince gerisi umrumda bile değil...
çalış çalış çalış...........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayallerine ulaşmak için çalışmalısın. Yerinde olsam takdir getirirdim. Bence sana şans tanımışlar. Kesinlikle bu şansıdeğerlendir.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
sende bu yaşta çok şey istiyosun ben şahsen karşıyım senin yaşında motosiklet kullananlara
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
niye benim yaşımda motor kulanan binlerce çocuk var hatta benden küçükte var ben zaten öle anlı şanlı bir motor istemiyorum altı üstü 1 cup motor :D
dersini çalış taktir al sana motor alcam araba alcam bilgiseyar alcam falan boş iş bunlar..
yazın otelde falan çalış birazda baban koysun güzel bir motor alın.
Kardeşim aynı yoldan gidiyoruz.Bana 5.0 ortalama getir demişlerdi.Aynı şekilde hiç ders çalışmayı sevmem,o dönem 85 ortalamam vardı,ama hepsi 5 değildi...kaçırdığımı sandım ama baktım annem memnun olmuş.5000 lira para alıcam.Sana tavsiyem; motora engel tanımayacak kadar aşık değilsen,boşuna uğraşma.Bana ders çalışmaktan daha zor birşey söyleseler onu da yapardım,aşk işte...
facebook.com/kaskafa
Ben şu sonucu çıkardım arkadaşlar benim yaş civarında olanlar 15 ile 19 arası mororu düşünmeketen pek ders çalışamıyorlar.2005 yılında babam kendine ilk çinli scooterlardan aldığında ben kendimi çoktan motor hayallerine kaptırmış gidiyordum ders çalışmak hak getire kitap yüzüne bile bakmıyordum.Tabi sonuç lise tırtt üni açıktan okuyorum Gel gellelim kendi motorum var ancak aldığım motor beni kurtarmıycak.Onun için yalvarıyorum derslerine çalış ne yap et çalış.Uyku numarasını bende yapıyordum belli bir süre sonra kendini inanadırıyor insan şartlanıyor ders denince uykusu geliyor yani bırak bu işleri çalış çalış çalış lütfen.Yeniceye yolum düşerse görüşelim
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Sana şu kadarını söyleyeyim, benim de kafam basarmış ama bunun farkında değildim. Sen hiç değilse biliyorsun ve emin ol, ileride otuzlu yaşlara geldiğinde anlayacaksın ki ortaokul veya lisede takdir almak hayatında yapabileceğin en kolay işlerden biri aslında. Çalış yeter seni kim tutuyor ? Ben şimdiki kafamla, eski zamanlara, o başarısız okul günlerime dönsem ortalığın anasını satarım diyorum içimden, ki satarım da çünkü son derece başarısız, sektirmeden bütünlemeye kaldığım bir okul dönemine rağmen üniversiteye girdim ve makina mühendisi oldum.
Dediğim gibi, kafan basıyorsa çok kolay.
kardesim bende 15 yasındayım ve bende ders calısmayı hic sevmem ama yapıcagımız birşey yok bence calıs cabala tamam mı ailenin önünde git sorular sor işte bana ögretin de senin cabanı görüceklerdir ve alıcaklardır bence eger cok calısıp takdir getiremezsen gördünüz ben calıstım ama olmadı dersin alırlar ve zaten 17 yasında alıcnagına göre daha cok zamanın var calıs bence ha eger yok ben calısmıcam lan=) banane dersen yapcak bişey yok hergün yapıscan istiyorumda istiyorum dicen mesela bana aldılar scooter 150cc Asya ama sadece yazın kullanabiliyiorum smdi babam kendisi sana vitesli alıyorum dedi seni özendirmek gibi olmasın ama ben her muhabbetimizde motor istiyorum diyodum kavga cıkıyodu =)) ama alındı arada babamı bile gezdiyiorum mangal falan
Hayatın boyunca taktir alır ve Üniversiteye gidersen.
20.000 (Yirmi Bin Türk Lirası) fiyatla satılan bir motosiklet alırsın.
Hayatın boyunca uyursan ve liseden sonra okumazsan.
Günde 10 Lira otobüs parası verirsin.
Hayatın boyunca hem uyuyup hemde birşeyler istemekle yetinirsen.
Günde 10 bardak kahve içersin ve göbeğini kaşıyarak televizyon izlersin (İşsiz kalırısın)
SENDEN İSTEDİKLERİ TAKTİR İSE BUNU İLLA DA DERSLERLE YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN.
AİLEN SENİN ÇABANI TAKTİR ETSİN.
(Kısaca ben yıllarca özlediğim motosiklete daha 1 ay önce kavuştum)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)