Burada yürüyorlar hep rastlıyorum 4-5 kadın yanyana yürüyor yol tıkalı tabi korna çalınca da adamın yüzüne suçluymuşsun gibi bakıyorlar..Sizin orda da mevcut mu bu tip yayılalım yaylanalım tipi yayalar..
Burada yürüyorlar hep rastlıyorum 4-5 kadın yanyana yürüyor yol tıkalı tabi korna çalınca da adamın yüzüne suçluymuşsun gibi bakıyorlar..Sizin orda da mevcut mu bu tip yayılalım yaylanalım tipi yayalar..
yürüyor tabi bende direk aralarına giriyom belki arkama birisi biner
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
O kadar kızma mete_han Musti aslında burada bir motosikletli - yaya sorununa değinmek istemiş. Kendisi sanırım küçük bir yerde yaşıyor, burada insanlar özellikle mahalle aralarında yayılarak yürümekten çekinmezler. Bırak yanyana yürümeyi, el ele tutuşup yolu bir baştan diğerine kapatarak yürüyen aileler bile olur. Detaya girmeyerek ve bir cümlelik ifadeyle anlatmaya çalışmış derdini.
yalan söylemicem ama bu tür olaylarda cinsiyet gözetmeksizin gaz kesmiyorum isterseniz serseri motorcu deyin ama adam yerine koyulmak için bu gerekli
onlar önümüze gelene 100 tekme oynuyolardır yanlış görmüşsün sen
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
ayvalıktada aynı durum var hatta kadını erkegı herkes yoldan yuruyo dıplerıne kadar gelıyosun gaz verıyosunn hiç tepki yok.tek verdikleri tepki bönbön bakmak.burda zaten yollar daracık nereden gidecem diye sasıyorum!!
yürüüürr nolmuşki korna çalınca duymazdan bile gelinirr :D ara gazı verince suçlu olunur sonra söverek gaza basılır :D şahsen çok yaşadım :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Len pandacan, senin saçmalama özgürlüğün var da başkalarının yok mu?
Ben de gaz kesmeyenlerdenim. Tabi bu adamın üzerüne sürdüğüm manasına gelmiyor. Yani çok yavaşlamıyorum kısacası, haliyle onlarda kontrollü yürümek durumunda kalıyorlar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
musticim yerinde bir konu seçmişsin tebrikler.....
hep trafikte motosiklet, araba vs. gibi motorlu taşıtları tartışıyoruz...
oysa yayalarda en az motorlu taşıtlar kadar tehlike unsuru... ve onlarında uyması gereken trafik kuralları mevcut.
malesef bu kuralların bilincinde olmıyan yaya'yım haklıyım mantıgı güden çok fazla insanla karşıkarşıya kalıyoruz....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
5 tane ne ki daha büyük sürüler halinde gezenler de var.
yürürler burdada günden çıkan birsürü kara çarşaflı kadınlar 10 kişi falan yürüyolar :D
Zamanında mantıklı, tam motosiklet konusunun göbeğinde ve bir motosiklet forumunda paylaşılabilecek en mantıklı konularla ilgili başlıklar açıldı da ne tepki verdiniz sayın Metehan?
Yanılmıyorsam yurtdışında yaşayan ve pistte çokça gaz açmış, üstad niteliğinde kullanıcılardan biri kontra tekniği ile ilgili bilgiler veriyordu. Konuya belkide onlarca mesaj attınız ve iddaanız bu anlatılanların fasofiso olduğuydu.
Bu forumda çok saçma ve sinir bozucu şeyler yazılıp çizildi ama hiçbiri o başlıktaki her mesajı özenle okuyup birşeyler kapmaya çalışan bendenizi sizin temelsiz ve gelişine çakılmış mesajlarınız kadar rahatsız etmedi. Herneyse sizin beyninizin insanüstü bir çalışma prensibi olduğunu düşünüyorum. Beyin loblarınız kübik olabilir.
Açılan başlığa gelince tali yolda 5 tane, gidiş gelişte 8 tane, çiftşeritlide yine 8 tane, otobanda 26 taneye kadar kadın yolda yürüyebilir. Buna kimsenin yapacak birşeyi yoktur. Yapılacak en güzel şey debriyaja basıp sinsice sokulmak sonra ani gazla yolu açmaktır. Bu durumdaki bir bayanın bulunduğu noktadan gerilmeden 2.5m kadar ileri atlayarak dünya rekoru kırabildiği ve bundan sonra yolun göbeğinde yürüme oranının %80 oranında azaldığı gözlenmiştir diyerek saçma başlığınızda kalabalık etmek, isteğiniz üzere cevap yazarak size bir nevi ego primi sağlamak ve hem Metehan Bey e yüklenip hem de kendisine katılarak kafaları karıştırmak suretiyle bu başlıktan ayrılırken, en az açılan başlık kadar saçma cevaplara uyum sağlamak amacıyla saçmaladığımı belirtmek istiyorum.
Herkese keyifli sürüşler.
Yayalar arabadan bin kat iyiler arabalar hiç iplemiyor hele yağmurlu günlerde rezillik 500 metre yükseklikte ipin ucunda akrobasi yapar gibi gidiyorsun.Yayalar sesi duyunca kaçıyor hiç olmazsa.
Kaçanlar sırasıyla:
Kedi>köpek>yaya>scooter ve motosiklet>araba>kamyonet>kamyon>tır>jet>boing>tra nsatlantik
Büyük balık küçük balığı mantığı;
hahah.. yeri gelmişken..
geçen gün arkadaşımla sebze pazarına gittik, pazar çıkışında araç trafiğine açık yoldan evimize gidiyorduk.. daha doğrusu gitmeye çalısıyorduk ama yayalardan ne mümkün..
neyse korna felan kimse sallamayınca arkadaşım (mt 03) ara gazı verdi. Bu sırada yanından geçtiği kadın kendini park halındeki arabanın üstüne attı.. kadın resmen kalp krizi geçiricekti.. ben onun arkasından giderken kadının Allah belanızı versin dediğini duydum)
EĞER DEFALARCA ÇALDIĞIMIZ KORNAYA KULAK ASILSAYDI BU OLAYI BU ŞEKİLDE LANSE ETMEZDİM.. ama herkese hakettiği gibi davranmak lazım.. bu tip yayalara uyuz oluyorum..
Yahu şu saatte işim vardı çalışıyordum ne hale getirmişsiniz...Herneyse konuya dönersek gecede yapıyorlar bu işi benim gözlerim gece zayıf görür bir gün dağıtcam biblo gibi bunları al başına iş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
Konuya laf et avatarıma laf etme.. Hediye bana o ..
Geçen sabah bir anne 1. sınıfa giden çocuğunu okula götürüyor yolu ortalamışlar. Ben onların hızına ayak uydurdum hemen peşlerindeyim arabanın tamponu değdi değecek artık dayanamayıp kornaya bastım. Çocuk korktu annesinin yanına koştu. Ve anne olacak kadın sabah sabah sinirimi zıplatan şu cümleyi söyledi çocuğuna...
-NE GAÇIYON OOOLUM O GÖRSÜNG SENİ O GÖRSÜÜÜÜNG.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)