Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
Tekrarı halinde gereken yapılacaktır.
Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
Tekrarı halinde gereken yapılacaktır.
Gece özellikle ışıksız bir çok yol var benimde gözler gece zayıf görür bi gün bi iş açcam başıma bu sorumsuz yayaların yüzünden..
Gece karanlığında birde yağmurluysa full koyu renk giyenlerde tehlikeli oluyor aniden yola zıplıyorlar ne oldum oluyorsun.Geçen gün istinyede adamın biri yolun ortasına işiyordu saat sabaha karşı 4:30 sıralarında mesela.
aman hocam dikkat et te.. senin şu çocukla olan kaza başlığın hiç aklımdan çıkmıyor. mahalle arasında 20 nin üstüne çıkmam asla..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------
kırıkkalede olur öyle vakalar dert etme
Şehir içinde aniden önüne atlarcasına çıkan yayalardan çok çekiniyorum..
Durup durmayacağını düşünmüyorlar bile...
Birde mahalle aralarında top oynayan çocuklar korna çalsanda oyuna ara verip kenara çekilmek istemiyorlar.
Her zaman dikkatli olmakta fayda var.
iki ayaklı öküz diyorum ben onlara yolun ortasında sallana sallana yürür , ben saygısızlık olmasın diye kornaya basmam , aracın sesini duyup çekilir belki diye beklerim , duyar ama aldırmaz , hatta birde dönüp tip tip anasını babasını öldürmüşüm gibi bakar Allah'a havale ediyorum
.......
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
demek ki arkadan yavaş yavaş takip edip o güzel gidişlerini endamlarını süzmek gerek ki çekilmiyorlar
Birde okul çıkışları çok kötü oluyor. Çocuklar birden atlıyorlar yola. Bir kaç ay önce şahit oldum, bizim arkadaş mobilletle gidiyor bende arkasında Trekkerla takip adiyom. Okul çıkışı mecbur o yoldan geçecez. Hızımız en fazla 15-20.
Bi baktım çocuğun biri koşarak çıktı okuldan doğru birim arkadaşa yandan bodoslama daldı. Arkadaş zorla düşmekten kurtuldu.
Çevreden hemen tepki tabii biz motorculara. Dikkatli olsanıza, başka yoldan gitsenize. Suçlu hemen biz olduk tabii.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
abi ben bır yayanın motora carpıp karşıya gectığıne şahıt oldum bu kadar dıyeyım
ya evet bizim insanımız cok garipxD yol kapalı arkadasla kapattık (bilerek)=) kadın üstümü yürüdü yanda bos yol varken cekilmedim evladım cekilsene diye bagırdı bana ya =)) üstümüze yürüyolar motordayken heleexD
daha geçen bunun tartışmasını yaptım arkadaşlarla çok fazla olan bir olay kalabalık şehirlerde kaldırımda yol kenarlarında dedikodu yaparak yürüyen bayan bay çok sayıda böyle isnalar oluyor çok enteresandır osmanlı döneminde yol kenarı ve kaldırımlarda 3 kişi den fazla yanyana kolkola yürümek yasak ve cesası varmış ozamanlar bunu düşünmüşler ecdadımız...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
böyle şeylere cok sahıt oluyoruz bas gazada kornayada kormu yolda yurumesınler
Cocuklara ögretilmiyorki bilsinler be dostum..
Kim ögreticek?
Evde anne babami?
Annesi babasi zaten öküz gibi yolda yürüyordur emin ol..
Okulda nekadar ögretiliyor bilmiyorum..
Burada ilkokullara polisler gelip cok seyi anlatiyorlar.
Yolda nasil yürülünecegini.
Bisikletle trafikte nasil davranacigini.
En hosuma gidende nedir biliyormusunuz.
Cok rast gelirim buna.
Lambada kirmizida bekliyor anne cocuguyla.
Yesil in yanmasini bekliyemez bazilari. (Ara sira bende dahil)Adam gecer kirmizida.
Anne ogluna derki.
-"Bak olm o salagin yaptigini sakin ama sakin yapma".
Ve bunu sesli sesli söyler kirmizadan gecen duysun diye..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)