çok geçmiş olsun arkadaşım allah kazadan beladan saklasın tekrardan geçmiş olsun
çok geçmiş olsun arkadaşım allah kazadan beladan saklasın tekrardan geçmiş olsun
Geçmiş olsun..Anneniz içinde çok üzüldüm..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
dostum sana değilde annecine üzüldüm...bize bişey olmazda...arkada oturan dengesiz düşüş yaşıyor kafayı sağa sola vurabiliyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok geçmıs olsun ben tekken korkmuyorum da arkamda artcı varken kaza yapıcamda ona bısey olcak dıye korkuyorum...artcı varken gaza gelmemelı daha dıkkatlı kullanmalıyız.
Geçmiş olsun umarım bir daha başına gelmez.Dikkat etmek lazım.Korumalar için ayrıyeten tebrikler.
geçmiş olsun..........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok çok geçmiş olsun, hele valideye daha çok üzüldüm.
Valla arkama çatlak murat (bunu okursa kesin beni vurur) dan başkasını almadım, almayı da düşünmüyorum
edindiğim tecrübeye göre, düşenin dostu olmuyor ağa
Geçmiş olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Geçmiş olsun kardeşim.Malesef feribotların zeminleri çok kaygan oluyor.Bilhassa akşam ve gece saatleri hafif buz tutuyor.Normal zamanlarda bile dikkat etmek lazım.Saç zemine araçlardan damlayan yağ vs. sıvılar zemini aşırı kaygan hale getiriyor.Çok dikkat etmek lazım.Kazayı hafif şekide atlatman sevindirici.Tekrar geçmiş olsun.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Geçmiş olsun, benim de bir 270 derece dönmüşlüğüm var feribotta. Allahtan motoru düşürmeden tutmayı başarmıştım. Şimdi hep iki ayağım yerde yürüme hızında kullanırım feribot üstündeyken.
Çok geçmiş olsun.
Islak zemin (ve özellikle metal/granit ise) , insan ne olduğunu anlamadan kendini yerde buluyor...
O duyguyu çok iyi bilirim.
Tekrar geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun. İnan annenize çok üzüldüm. Ben babandan olsam sana temiz bir sopa atardım. Adamcağızın karısını yerlere atmaya senin ne hakkın var.
Tabi biraz latife olsun havasını verdim. Gerçekten keşke annenle böyle bir talıhsızlığı yaşamasaydın. Bu senin için sıradan bir olay olabilir fakat annenize çok ağır geldiğinden emin olun. Neyse eğer annenize bu yazıyı okutabilme imkanın varsa tavsiye ederim. Başımdan geçen iki olay;
B.Çekmece kadıköy arasını bir pazar sabahı erken saatlerde 240-250 km. arası hızla katettim.Buraya kadar herşey yolunda gitti. Randevu yerine ulaştım. Arkadaşlar gelene kadar benzin deposunu fullemek için pompaya yanaşmak istedim. Birde ne göreyım. Motosiklet üstte ben ve eşim altta. Meğer yer mazotluymuş ve su ile yıkadıkları için gizli tehlikeyi hissetmedik.
Bir diğeri ; Yine bir istasyonda depoyu fulledikkten sonra hemen yanıbaşımdakı kavşaktan 90 derecelik dönüş yapmak için gaza asıldım. motosiklet yanlış algılayıp 360 derece ani bir dönüşle eşim ve beni kavşağin ortasına birakarak kendisi arabaların arasına dalıp gitmişti.
Sonuçta motosiklet hayatı .. Ablama bu başimdan geçenleri oku ve görsun ki bu alemde yalnız sizler yoksunuz.
Bundan sonrasında kazasız sürüşler dileklerimle..
Oyyy..Geçmiş olsun..Yeni gördüm başlığı..
Annene bilhassa geçmiş olsun..
Sırf bu nedenlerden ötürü artçı istemiyorum işte..:(
Sadaka falan ver bence abi Allah beterinden korusun.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
cok geçmiş olsun.annene üzüldüm ya ama pek birşey yok sanırsam Allah beterinden saklasın
Farklı görünsekte aynı şeyleri anlatıyor ve yaşıyoruz[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]
sağolun arkadaşlar. dediğim gibi ufak bi kazaydı, annemdede önemli bişey yok, herhangi bir ev kazasında yaşanabilecek kadar hasarla atlattı.
ama asıl korkutucu olanı bu olayın yolda meydana gelmesi, biyere çarpmasak bile arkadan gelen arabalar.... neyseki hiç başıma gelmedi, inşallah önümüzdeki 300 yıl boyuncada gelmez
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Geçmiş olsun arkadaşım Allah daha beterinden korusun.
Gecmis olsun...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)