Az önce yurt dışında bir siteye bakarken motorların önünde garip bir logo gördüm ama ne olduğunu çözemedim
Az önce yurt dışında bir siteye bakarken motorların önünde garip bir logo gördüm ama ne olduğunu çözemedim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
solak demek oluyor galiba
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Acemi motorcuların, motora yeni başlayanların takmakta zorunlu olduğu bir şeydi bu eğer yanlış hatırlamıyor isem...
türkiyedede böyle bi uygalama olsa %85takardı heralde
türkiyedede lazım bunlardan
baltalar için - B
makasçılar için - M
katiller için - K
magandalar için - MMM
gibi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ana benim motordan
keşke böle bi uygulamada türkiyede olsa
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bundan arkaya da yapıştırmak gerekmez miydi? sıkıştıran olmasın diye.. gerçi oralarda sıkıştıran da yoktur sanırım..
Sen simdi gelde bu ''L''yi 1000 lik bi fireblade e yada hayabusaya tak
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
türkiyede taksan polis ceza yazar göz alıyor bu diye
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
Evet bende ilk yari ehliyet oldugunda mecburen takiyordum , avrupada bu mecburdur teori imtihandan sonra 6 saat pratik egitimi aldiktan sonra bu L harfi (Learner , Leerling anlaminda ögrenci Türkiyede Ö olmali) mecburi olarak takilmali , Pratik imtihani için 6 ay zaman veriliyor o arasi takilma zorunlugundadir , pratik imtihan yapilib ve basariyla geçildiginde bu harf kaldiriliyor...
Türkiyede bole bi uygulama olsa
kmsenin motoruna yapıştıracağını sanmıyorum
Evet bazen burdada takmayanlar oluyor ama polis bazen rasgele motorculari durduruyor ehliyet kontrolunda daha ögrenci oldugun anlasildiginda büyük bir para cezasi ve motor ehliyeti 1 sene erteleniyor onun için herkes bu riski göze almiyor..
Birde L harfi olmadan kaza yaparsan sigorta hiçbirseyi karsilamiyor hakli olasn bile ...ona göre...
Evet bizdeki gibi "ilk motorum 1000lik , o beni kullanıyor" konuları açmalarını engelleyen yasalar var.
Sıkıcı.
Oysa biz ne güzel eğleniyoruz.
Sahi uzun zamandır böyle konu açılmadı.
Akıllanıyor muyuz yoksa
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bizde bu uygulama olsa kesin bu harfleri modifiye şekillere sokarlar, hatta airbrush yazı modelleri görülebilir
Sonrada polisler ellerinde jilet kazıtırlar
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)