f650 gs enjeksiyonlu bir motorum var. makinenein kalbiratörüne ateş gelmesi normal mi yardımcı olursanınz svinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:01 ----------
motor bu şekilde çalışmıyor
f650 gs enjeksiyonlu bir motorum var. makinenein kalbiratörüne ateş gelmesi normal mi yardımcı olursanınz svinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:01 ----------
motor bu şekilde çalışmıyor
enjeksiyon farklı karbüratör farklı bişiydir,
ama şunuda unutma,
Karbüratör motora gidecek olan benzin miktarını ayarlar ve gönderir,
yani ateşin orada işi olmaz,olamazda,
alev alır motor yanar.
Sanırım Biyerde Bir Hata Var,
Yanlış Bişiy YAZDIN Sanırım...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
kalburator dediğin nedir karbiratör değil oo bir kesinde nee
hava filitresini çıkardığımda alev görünüyor içinde bunun sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz bAna
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
evet kalbüratör ne olduğunu biliyorum
siboplardan kaynaklanabilir mi tam kaptmıyor olabilir mi sizce
bu motorun çalışmasına engel olur mu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:19 ----------
ben bu motoru kazalı aldım
sanırım motoru ındirmem gerekecek
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ne yapmalıyım
sağol dostum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)