ybr 125'in sessizliği her zaman dikkatimi çekmiştir.
ybr 125'in sessizliği her zaman dikkatimi çekmiştir.
sessiz motor tehlike arz eder bence Türkiye'de.ses çıkacak ki insanlar bizi fark etsin.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
biri 2000 ve diğeri 2009 model YBR ve ayrıca 2005 bisan motocup 100 sahibi olarak tek cevabım cbf150
ancak, birazcık egsoz sesi iyidir mesela bisan moto cup 100 (3 valve)'ün sesi hiç bir 200 cc altı tek silindir motosiklette yoktur iddia ediyorum çok tatlı ve tok bir sesi var. ( kanuni ve mondialden çıkan iğrenç sesten bahsetmiyorum )
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bugün şehir içinde yaya olarak dolaşırken bir CBF 150 kullanan kuryeyi gördüm gerçekten çok sessiz motoru var çalıştığı belli olmuyor.
gerçekten sessiz motor çok tehlikeli hadi ybr cbf falan illa bi ses çıkarıyo.
Egsozu içinde benzin yanan bi motoru war.
Ama asıl bu yeni, üreyan elektrikli bisikletler çok büyük tehlike bence.
2 olay gördüm ve yaşadım birinde adamın biri o elektirikli aletlen giderken suratına araba kapısı açıldı.
Diğeride resmen kendim hiç duymadıım için farkında lmadığım arka sol tarafımdan gelen birine vuruyodum az daha adamda yaşlıydı.Bişey olsa ayağa falan kırılsa affetmezdim kendimi.
ama hiç ses çıkarmıyolar ya....
Arkadaşımızın derdi motorla giderken müzik dinlemek. Sessiz motor soruşturmasının tek nedeni bu görünüyor Bu da iyi çoğu kişi şunun titreşimi nasıl, bunun son hızı ne, bu ne kadar yakıyor diye sorarken bu arkadaşın derdi teyp çalabileceği bir motor.
konuyu dagitmak gibi olmasin ama harleylerin sesinin patentli oldugunu duydum dogru mu bu?
ve sesin kendine has cikmasi icin biyellerden biri kisa yapiliyormus ve asenkron calismasi saglaniyormus?
https://ersinkecis.blogspot.com
YBR 125 ve CBF 150 sessiz makinelerdir. Fakat CBF 150 eğer üzerinde bir panda varsa (bkz. Mete_Han) gayet sesli olabiliyor.
Sessiz makine trafikte diğer sürücüler tarafından zor fark ediliyor. Bu durumu da dikkate almakta fayda var.
= = = Be Aprilia racer! = = =
tvs apache...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 ----------
ybr demişsiniz de ybr ile benım cg yanyana çalısınca ybr benım cg nın sesını bastırıyor be
kaan_tod Nickli Üyeden Alıntı
scooter olarak bence HONDA beat
commuter olarak HONDA cbf 150
cup olarak HONDA innova 125 :D
kısacası honda hayat onda hatta bizde honda cr-v var arabanın calısıp calısmadıgı belli olmuyor diyebilirim
hayat onda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------
varol caner hocam varol
Ybr 125 bence....çok motor kullandım ama daha sessizine rastlamadım.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ses olmayınca hızda zewk vermiyo şahsen ; orj eksozla 200 yapacagıma
akrapoviç ,dewil ,yoshimura ile 100 yeter..
yaşasın yoshimura yaşasınn dewil yaşasın akrapowiç
yaşasınnnnnnnnn 299 +
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
cbf 150,ybr 125
er6 demek hayat demek!..
ybr 125..sadece ses olarak düsünmemek lazım.parca fiyatları yakıtıda göz önünde bulundurursak kesinlikle ybr 125
Patentli ama ne fayda,honda da misal aynısını yapıyor.Asenkron çalışıyorlar evet.Ha bir de
"V-twin" to mean the classic V design of a shared crank pin for each pair of cylinders and "V-2" to indicate a boxer-style crank with a separate crank pin for each cylinder
Hyosung a da V twin diyorlar ama ikisinin de bir pini var sanırım,yani V2 aslında,Harley ise hakiki V twin.
Kolpa Adamları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)