Yarın zincir temizliği yapacağım aklımdaki sorular !
Reklamlar
-
Gaz yağını hiç denemedim... Ama bir deneyeyim bari Dediğim gibi Önce Sıcak su ve Bez ile yıkıyorum tüm kaba pislik hemen hemen temizleniyor... Sonra Zincir temizleme Spreyimi sıkıyor ve kuru bir bez ile kalan pisliği alıyor ve zinciri kurutuyorum.. Ardından da Yağlıyorum süper oluyor Ben 300-500 km beklemeden her hafta yapıyorum....
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
peder fırçayla üstünü başını batırırsın dedi süngerle olur değil mi
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
CengizhanD adlı üyeden alıntı
peder fırçayla üstünü başını batırırsın dedi süngerle olur değil mi
süngerle dişlerin arasını tam temizleyemezsin , diş fırçası hemen dağılıyor ( üstüne kötü bişeyler giyersin ) , ama bence yinede kendin bildiğini yap ... dediğim gibi 3-5 temizleme sonra kendi yöntemini kendin bulacaksın ...
-
Üst baş batmadan, ellerini motorun orasından burasından yaralamadan motorcu olunur mu?
-
gaz yağını sprey ile püskürtüyorum. orta sehpa da 1 e takarım dönerken eski diş fırçası ile uzaktan temizlerim. bir kere fırçayı kaptırdım . parmak la yakı n temeas olsaydı parmak da giderdi.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
gazyağını bir fısfıs şişesine koy ve zinciri bol bol spreyle. fırçala sonra temizlik bitince viteste biraz gaz verki üzerindeki gaz yağını zincir atsın. sonra yağla. ama repsol ve ürünlerini kesinlikle önermiyorum. castrol ün zincir yağları repsolden kat kat iyi. ama imkanın varsa Würth al.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler