Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

z750s parca

REKLAM ALANI

z750s aldım kawada parca sorunu varmı acaba bilen arkadasalr zmotodan baska parca satan yer varmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    motorun hayırlı olsun .. türkiyedeki her marka için parça bulabilirsin , asıl konu örneğin yamaha için 3 gün bekliyorsan aprilla için 7 gün beklersin .... Allah kaza bela vermesin!!

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    Alıntı z750can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    z750s aldım kawada parca sorunu varmı acaba bilen arkadasalr zmotodan baska parca satan yer varmı
    hayırlı olsun. 0 km mi aldın ikinci el mi. neden kawasaki.com a oradan telefonla ögrenmiyorsun. burada herkes bişeler yazar çizer kafan karışır. oradan daha net cevaplar alabilirsin.

soruyu şöyle sorsan kabul. mesela z-750 farı yada jantı arıyorum parçacıya sordum 3-4 aydan aşagı gelmez dediler başka nerdene temin edebilirim deseydin yurdışında olan arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışırlardı.

ayrıca z-750 şu an için üretimde olan bir motor parça sorunu oldugunu pek sanmam

güle güle kullan.

not: ben inanmıyorum aldıgına. en az 10000 tl verip motosiklet alan biri almadan önce araştırır parça sorunu varmı kronik bir hastalıgı varmı diye.

valla fazla arastırmadım sadece biraz farklı olsun dedim heryer fazer yada honda dolu sadece baska z750s kullanan varmı parca sorunu yasadılarmı dıye merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 ----------

750 kullanan arkadaslar varmı sorun yasıyormusunuz parca veya herhangı bır olumsuzluk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler