z750s aldım kawada parca sorunu varmı acaba bilen arkadasalr zmotodan baska parca satan yer varmı
z750s aldım kawada parca sorunu varmı acaba bilen arkadasalr zmotodan baska parca satan yer varmı
motorun hayırlı olsun .. türkiyedeki her marka için parça bulabilirsin , asıl konu örneğin yamaha için 3 gün bekliyorsan aprilla için 7 gün beklersin .... Allah kaza bela vermesin!!
hayırlı olsun. 0 km mi aldın ikinci el mi. neden kawasaki.com a oradan telefonla ögrenmiyorsun. burada herkes bişeler yazar çizer kafan karışır. oradan daha net cevaplar alabilirsin.
soruyu şöyle sorsan kabul. mesela z-750 farı yada jantı arıyorum parçacıya sordum 3-4 aydan aşagı gelmez dediler başka nerdene temin edebilirim deseydin yurdışında olan arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışırlardı.
ayrıca z-750 şu an için üretimde olan bir motor parça sorunu oldugunu pek sanmam
güle güle kullan.
not: ben inanmıyorum aldıgına. en az 10000 tl verip motosiklet alan biri almadan önce araştırır parça sorunu varmı kronik bir hastalıgı varmı diye.
valla fazla arastırmadım sadece biraz farklı olsun dedim heryer fazer yada honda dolu sadece baska z750s kullanan varmı parca sorunu yasadılarmı dıye merak ediyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 ----------
750 kullanan arkadaslar varmı sorun yasıyormusunuz parca veya herhangı bır olumsuzluk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)