Gençler selam. peugeotun motorlarına ilgi duyuyorum fakat internet sitelerine giremiyorum.(Kuralkan.com.tr) peugeotun linkine girmiyor. bana bu motorları bulabileceğim bir adres veya site verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.
Gençler selam. peugeotun motorlarına ilgi duyuyorum fakat internet sitelerine giremiyorum.(Kuralkan.com.tr) peugeotun linkine girmiyor. bana bu motorları bulabileceğim bir adres veya site verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.
başlığı moto sohbete taşıdım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşım çok uzun zamandır peugeot kullanıyorum en son 99 yılında sattım iki yıl öne ramzey moped aldım şu anda o eski peugeotlar çıkmıyor şimdikileri kötü
Katılmıyorum. Şu anda Peugeot daha çok scooter üretiyor, ama scooter'larının kalitesi çok iyi. Özellikle Speedfight çok kaliteli ve hacmine göre performanslı. Birde geçen sene Ludix diye daha ufak bir scooter çıkarttılar, Avrupa'da oldukça tutuldu.fatih_83 adlı üyeden alıntı
web adresi ne bilen war mı
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ben moped olarak iyi değil dedim arkadaş yanlış anladın yani eskiye göre parçaları kalitesiz scoterları iyi tabi ki treker süper motor
SPEEDFIGHT TEK KELİMEYLE KALİTE..BENDE DE VAR
evet bencede süper ama fazla yakıyooooo ben kumburgaza 7 milyon yaktım gidis dönüş araba ile 10 milyona giderken ama motorda ayarsızlıkta varmıs
bende speedfight2 var.2 zamanlı harika makine.
.kalkışta geçemeyeceği scooter yoktur sınıfında.
yamaha bws den daha seri bir alet.benzini biraz fazla yakıyor o kadar.
bendede speedfight2 var...2 zamanlı olduu için yakar ama ışıkta en önden siz kalkarsınız..her türlü işimi görüyor,yaz kış,tık demedi valla....
0-90 arası sınıfına göre süper bi motor speedfight2
adam adres istiyor siz ne yazıyorsunuz.bir de ben sorayım bu motorların özelliklerini belirten site adresi nedir?
Ya arkadaşlar topiği hortlatcam biraz ama halen bir cevap yok nedir acaba bu peugeot'un Türkiye sitesi?
http://www.peugeotmotosiklet.com/main.html
buyrun bayileride var herşeyi var
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
celıl ybr,Topici başlatan üye 2006'dan beri siteye girmiyor..Hoorrtt
siteye yenı uye olmuışsun tanışma vasına gırseydın önce
eger ist avrupa yakasındaysan dedeman otelının yanında bırtane satan servısı var
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Arkadaşlar iyi günler, Ben puch almayı düşünüyorum ne dersiniz yada hangi motoru önerirsiniz.
ludix 50 4.000 ytl ! şaka gibiymiş yahu
arkadaşlar bendede speedfight2 var 2004 model bana komple sağ sol kaporta ve ön sağ sol sinyal lazım hiç bir yerde bulamadım bulunduğum yer AYDIN yardımcı olursanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)