600 CC lik motorla motorsiklet kullanmaya başlanır mı?
Reklamlar
-
arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve motsiklete inanılmaz şekilde merak saldım.fakat benim hoşlandığım moorsiklet türü super sport ve iyi bir motor almak istiyorum. 600 cc li güçlü bi motor almak istiyorum fkata ne tür sorunlarla karşılaşırım bilmiyoum eğer 600 cc le başlamamı önermiyorsanız diğer model önerilerinizi de bkliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekürler
Reklamlar
-
-
başlanır ama bi süre sonra kesmez seni
sen direk 1000cc ile başla hatta kawasaki zx14r mi ne yaptıydı ondan al
-
Birazdan görürsün baslanirmi baslanmazmi...
-
-
Bence direk 600 le başlaman zor olabilir.. Çünkü acemisin. Direk süper bir motorla başlaman kötü olabilir.. Başlanmaz demiyorum ama zorlanabilirsin diye düşünüyorum.. Ben de 16 yaşındayım. Yarış motorları benim de hoşuma gidiyor ama TVS Apache alıp ilerde daha güçlü motor almayı düşünüyorum..
-
başlanmaz abi motorsiklete diyor arkadaş yani racing motora demiyor.
-
başlanır tabii ki neden başlanmasın sonra ünlü bile olabilirsin...
''Ayrıca dün inciraltında da bir genç ölmüş motosiklet kazasında.arkadaşının motorunu tüm ısrarlara rağmen almış rahmetli. Motorda 600RR. İlk virajda eleman ağaç'a toslamış. Boynunu kırmış''
gercek bir haberdir...
-
16 yaş= CBR 600
Tehlikeli aletler bunlar azizim.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
Başlanır ama öyle lap diye değil
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
barok34 adlı üyeden alıntı
başlanmaz abi motorsiklete diyor arkadaş yani racing motora demiyor.
Süpersport diyor ya yeterli.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
cemoke adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve motsiklete inanılmaz şekilde merak saldım.fakat benim hoşlandığım moorsiklet türü super sport ve iyi bir motor almak istiyorum. 600 cc li güçlü bi motor almak istiyorum fkata ne tür sorunlarla karşılaşırım bilmiyoum eğer 600 cc le başlamamı önermiyorsanız diğer model önerilerinizi de bkliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekürler
Motsiklet ve moorsiklet hakkında pek bilgim yok.
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
almak istiyorum ama ne tür sorunlarla karşılaşacağımı bilmiyorum demişsin bence git bi araştır ne tür sorunlarla karşı karşıya kalıabilirsin otur bi düşün ondan sonra kararını birdaha gözden geçir bence!
-
600cc ile başlanmazsan bir kaybın olmaz .... 125,250,500 sıralamasıyla gitmen , tecrübe kazanman en güzel ve en geçerli yoldur ... eğitim alırsın ama aldığın en iyi eğitim bile seni sadece teorik olarak geliştirir ... acemiliğin vereceği hataları ancak düşük cc makinalar ile tolere edebilirsin .... bu tür konular hep açılıyor , google ' a başlangıç motoru yazsan 384.000 sonuç çıkıyor ... detayları kendin araştır
-
kimi insan vardır hiç kimse bir şey öğretmeden 14 nde babasının arabasını kaçırır dolaşır kimi insan vardır eğitimin alasını alsa genede kullanamaz kullanamaz bence bu da öyle bir şey kesinle kabiliyet + zeka bu işler herkesin harcı değil ..
-
600cc yi demesi kolay,zapt etmesi zor.600cclik bi ss en azından 100 hp üretiyor,100hp bugun normal bir aile arabasında o güç yok sen onu zapt edeceğini düşünüyorsan al.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
daha önce hiç japon vitesli bir motor kullandınmı ? kullanmadıysan ilk önce 125 lik 150 lik bir motora bin şöyle boş bir yerde dolan bakalım ne hissediyorsun?ardından tekrar karar ver alıcam drsen al.aldıktan sonra seni ergün akşam 8 de mesaj yazmanı beklicem yazmassan seni öldü kabul edicem büyük bir ihtimale öleceksin yada fena halde sakat kalacaksın.çünki 16 yaşındasın heycanlısın.yani anlıcan rahat durmucaksın yılların tecrübeleri artık poposu sele üstünde eskitmiş ustalar bile kaza yaparken sen kim oluyosun???
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Ben çok gördüm. "Ben almışken 600cclik alayım da zaten en fazla 100 ile giderim ben." diyenleri. Sen de onlardansan zaten yakın zamanda karşılaşırsın öbür tarafta onlarla.
Şakası yok bu aletlerin. Kendi kararını kendin ver ama 600cc alırsan aramızdan ayrılman kuvvetle muhtemel.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler