600 lük sakat biraz zapdetmesi zor yalnış yapıcağın hareket sakat kalmana yada ölümüne neden olabilir bence başlıcaksan en fazla 250 cc lik bi makinayla başlaman daha hayırlısı olur zamanla kaç cc istiyosan ona yükseltirsin tabi senin biliceğin iş
600 lük sakat biraz zapdetmesi zor yalnış yapıcağın hareket sakat kalmana yada ölümüne neden olabilir bence başlıcaksan en fazla 250 cc lik bi makinayla başlaman daha hayırlısı olur zamanla kaç cc istiyosan ona yükseltirsin tabi senin biliceğin iş
başlamasıyla bitmesi bir olur dikkat et.
eğer ss almak istiyorsan 600cclik bir motor almak zorunda değilsin hyosung gt250r a ve Kawasaki ninja 250r a bi bak derim 250cc ile başlarsın yeterli tecrubeyi edindiğin zaman geçersin 600cc ye ama 600cc alıcam dersen hevesini alamadan allah korusun boylarsın öbür tarafı...
[B][COLOR="Red"]Hızlı Gitme Ne Olur Sanada Biri Vurur[/COLOR][/B]::melek02:
kanka bak ben de srad 750 ile başladım hem ehliyet aldım hem eğitim aldım da başladım ama ne oldu hergün küfredersin eğer iri kıyım 200 kiloluk makinayı yerden tek başına kaldırcak kadar kuvvetliysen belki ama benden tavsiye sakın 600 cc ilk bi motorla başlama ss ile hiç başlama ki yok ben yavaş gitcem basmıcam yok sakinimdir deme ben bile farketmedim yolda ibreye baktığımda 180 le gidiyodum anlıcağın hiç motor kullanmadıysan aslaaaaa ss le başlama bu iş cidden cocuk oyuncağı değil he tamam sen şimdi yaşından dolayı da daha fazla hevesleniyosundur ama abi sözü dinle şu koca forumdaki üstadlar bişey diyosa bi bildikleri gerçekten vardır illa ss istiyroum diyosan cbr 125 al hyo bile ilk başlayan için tehlikeli bence sen şimdi dicen bu kadar konuştun ama sende 750 cc motorla başadın hala biniyosun açıkcası yusuf artçım olduğu için sadece mahallede turluyorum daha trafiğe çıkamadım ki zaten motoru mahalledeki veletler devirdikleri için şuan yağ karteri bekliyorum hatta
mesajın ciddi olarak değil de laf olsun diye yazıldığını düşünüyorum(klasik forumlarda olduğu gibi mesaj sayısını artrma amacı mesela) ve ona göre cevap veriyorum bir abimiz mt-01 ini satıyor tam senlik ilgilenirsen bana ulaş malum 600 lük kesmeyebilir ama ben olsam bukadar ezici cevaptan sonra gider moped alırdım )
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
Hiç şakası yoktur genç arkadaşım ,kanın kaynar boş yolu buldukça basarsın,allah korusun 600 lük bir makinede hakimiyet kuramazsın,zapdedemezsin sen en iyisi 250 hyo al hem gösterişli hemde başlangış için uygun cc.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
bir de ehliyet olmadan neyin 600 lüğü? o makinayla sokak arasında git gel yapılmayacağını biliyoruz kendi hayatını tehlikeye atmayı geçtim başkalarına zarar vermeye hakkın yok buradan çıkarılacak sonuç(en azından ben bu sonucu çıkarırdım) 600 lük motor şaka değildir üstadlar birşey söylüyorsa bildikleri vardır(burada üstad ben değilim yanlış anlaşılmasın)600 lük motor bir süre hayaldir ders çıkarılması açısından da güzel bir topic tir
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
bizi ilgilendirmez...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
arkadaşlar kuzenim chopper tipi bişi almayı düşünüyor ama 2 ci el alacak ne önere bilirsiniz? 2 milyarlık bişi düşünüyor
Yav çocuk atmış ortaya kılçığı konuşup duruyonuz..Boşverin..Böyle bir başlık açan kişi zaten motosiklet alacak durumda ve zamanda değildir..Öylesine yazmış bence..
Gerçekten alacak insan 15 dk. internette araştırma yapsa bilir neyin ne olduğunu..
değil 600 lük kullanmayı onu üstündeyken sabit bi şekilde devirmeden tutarsan ne mutlu sana
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
16 yasındaki cocuk 600 lük makınaya binsin magazin programlarında millet cocuguna araba motor aldımı sövüoruz yuh o yaşta diye bunun cok bir farkını görmüyorum.
1300 ilede başlanır. Neden başlanmasın ki. Ama çok geçmeden altında kalınır !!!
Degil kullanmak uzerinde duramaz tasiyamazsin
once ehliyet bide
AT, AVRAT, MOTOR...
başla bitirdiğinde haberimiz olur.
merak ediyorum bu konuları geyik olsun diye mi açıyorlar yoksa maksat konu olsun milletin canı sıkılmasın mı ?
en enteresanı bu konu neden hala açık ?
çoktan bir modun gelip başlanmaz deyip bir link vererek kapatması gerekmez miydi ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)