kar yağıyor gece gündüz eriyor akşama doğru bu yoldaki su buz oluyor
ani frenlerden sakının
sabun gibi gidersiniz
allah göstermesin bişey olur
DİKKAT EDİN
kar yağıyor gece gündüz eriyor akşama doğru bu yoldaki su buz oluyor
ani frenlerden sakının
sabun gibi gidersiniz
allah göstermesin bişey olur
DİKKAT EDİN
herkese selam, bugün ilk düşüşümü gerçekleştirdim sebebide ne zamandır burda yazmak istediğim gizli buzlanma. havanın kuru ve yağışsız olmasına rağmen asfaltta biriken nem ıslaktan beter neredeyse buz kadar kaygan bir zemin hazırlıyor. işin kötüsü bizler nası olsa hava yağışlı değil diyerek bunu farkedemiyoruz. yılbaşı akşamı eve dönerken maslak beşiktaş arası 8 civarı kaza gördüm ve bende 3. vitesten yukarı çıkmaya korktum çünkü inanılmaz kaygandı yerler. bugün ise lokal olarak vardı bu gizli buzlanma ve çok yavaş giderken bir kavşağa geldim ve ön frene dokunmamla ön taraf elimden kayıverdi ve artçımla beraber yeri boyladık neyseki hiçbir yara almadık. bu gizli buzlanma terimini tv de duydum bu arada ve geç saatlerde oluyor genelde, gündüzleri olmuyor, herkes dikkat lütfen.
Aman üstadım dikkat.
Ben yılbası aksamı leventte bir virajda yerin buzlu oldugunu anlamamla balataları jantlara yalatırcasına yavaslatmaya calıstım. Bir süre böyle gittim baktım bariyer beni bekliyor bende usulca arka frene dokunmaya baslamamla motorun kıcı bası aynı yönde gitmeye basladı
Allah acıdı halimede nihayetinde yoparladım
Yoksa bariyerle yeni yıla girecektim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Vay be mustime bak kendi gitti başlığı kaldı saol musti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)