servise götür kayınçoyu ona ödet de aklı basına gelir.
servise götür kayınçoyu ona ödet de aklı basına gelir.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
abixim, hondayı kolay kolay bozamazlar, mutlaka debriyaj teli vs gevşemiştir. akşam iyice bak sen bir daha. sinirli kafayla farketmemiş olabilirsin...
hem honda teknolojisinde Anti-Kay( anti kayınbaba, kayınço, kaynana ) teknolojisi mi ne varmış, bişeycik olmaz
merakla bu akşamki meajını bekliyorum...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Motor yerine kayınçoyu yakman daha mantıklı gibi
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
cbf leri çok severim o motoru bulamayan ben varım sakın yakmayı düşünme git serviste yaptır.
arkadaşlar motoru şimdi servisten getirdim.çorumda servisi yok ama yamaha suzuki yetkili servisi murat abim sağolsun hertürlü icabına bakar.burdan ona teşekkürederim.nese arızaya gelince:
diğer arkadaşlarında dediği gibi hatta yürekce abimde söylemişti debriyaj telini kontrol ettir.nese gittim servise abi böyleyken böyle oldu şuna bi bak yoksa yakıcam bunualdı denedi o da sizlerin dediği gibi debriyaj teline baktı direk eşşolusu nasıl olmuşsa debriyajın teli sonuna kadar sıkıldığında 1cm yakın daha sıkılması gerekiyormuş yani dişli tam değmeyle değmeme arasında kalıyormuş,ardından zinciri değiştirdik ,yağını değiştirdik...şimdi yağgibi akıyo ardından çok mutlu oldum tabikikeyfim geldi sonra dükkanda buparçayı dinledik şimdi keyfim gıcır...
http://videoizle.video75.com/IqtQRm2...yanayim-by-pa/
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hadi hayırlı sürüşler.. Kimseye verme bu sefer motosikleti
Hadi gecmis olsun..
Bende seviniyordum yanan bir motor videosu geliyor yakinda diye.
oo güzl haberler gelmiş iyiki yakmamışssın motoru şarkıda iyi gitmiş bu arada :d
yaa yemin ederim kendime geldim vallaha bunalıma girmiştim resmen düşünsene sen binmeye kıyamıyosun elin oğlunun yaptığına bak allah allah.
video nasıl buarada motor ordaki kırmızılı hatun gibi oldu valla
ohooooo senin çinli motor kullandığını düşünemiyorumOlur böyle şeyler git bi baktır,masrafı neyse kayınçoya anlat böyle böyle de baktın umursamıyor motoru değil onu yak .
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
bence sen kayınçoyu yak :D motorun suçu yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)