hocam çok geçmiş olsun trafikte sığır çok ne yazık ki
hocam çok geçmiş olsun trafikte sığır çok ne yazık ki
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
ya aga yanlış anlamışın...1 yıl sonra cevap yazmak nasip oldu ...
kuryemi sandın derken biliyorsun kuryeler buna benzer onlarca tacize uğruyor ve genelde umursamıyorlar....veya iş yetiştirmek için acelesi olduğundan es geçmek zorunda kalıyorlar...yani kuryeye artizlik yaparsın adamın işi gücü vardır senle uğraşamaz...benim vaktim var ve uğraşacak zamanımda var...onu kasttetim...yani her motoru gariban yem sanmasınlar arada bir böyle düdükleyende çıkar hesabı motorculara karşı akıllı olsunlar hesabı dimek istedim... egelim abi bana özel mesaj attı buna bir bak deyince öyle gördüm yani yoksa çok kurye arkadaşım var...ve adamın hasıdır hepsi...kuryeye dil uzatanın dilini ilk ben keserim be aga...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
abi bilirsin kuryelerin başı hep böyle ağrır birde resmi araç olunca millet tırsıyor ya işte benimde resmi askeri araçlara karı özel ilgim var...bir sıkıntımı oldu şikayetciyim aga...bırakıcan arabayı merkeze gelicen küfretti...hadi bakam....ipnelik değil mi..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
6 sayfayı okumaya üşenip dava sonucunu sorsam ayıp olur mu?
Hemen söyleyeyim 632 lirayı ödedik (tabi yeğeninkinide ödedik etti 1264 TL) üstelik ilk 2 hafta da ödeyipte indirimden de faydalanamadık üstüne üstlük biraz bindirimli ( faizli bile ödedik yani 1490 lira civarıydı sanırım) canım hem kavga sonrası hem mahkemin kararı sonrası epey bi yandı yani şimdi ise mümkün olduğunca sinirlenmemeye gayret ediyorum geçen herifin biri üstüme çıktı arabayla ona bile ses etmedim (gerçi şeytan gene dedi ama göm şuna kaskı diye dinlemedim artık onu) biriktiriyorum biriktiriyorum dağlara çıkıp bas bas bağırıyorum artık napayım 1400 küsür lira baya para ya cup parası....
Bidahakine tahrik edip ilk karşı tarafın vurmasını sağla. Gerisi nefsi müdafaa olur. Ha mahkeme birkaç kişinin kask darbesiyle kırılan burnunu nefsi müdafaadan sayar mı bilemem, denemek lazım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
vay be ahmet abi başına neler gelmiş oyle...
bu motosiklet ve sürücülerine karşı düşman olanları benzin döküp yakıcan
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
varol usrad arkandayız .. benzer birşey benimde başıma gelmişdi adam kalıplı diye kendine güveni fazlaydı sanırım bizi hafife aldı sonrasında hastanelik oldu ilk mudahaleyi kardeşim yaptı acilde paramedik olduğu için.. :D ama ne olursa olsun yıkılmadıydım bikere düştümü bitiyo olay sonuna kadar bırakmayaydın iyiymiş genelde kalkabilsen bile refleksler mani oluyor ben dayak yesemde kalkıp indirdim sonuc adamın omzu kırıldı nefesiz kaldı 5 10 dk sonra ayıldı hastenelik oldu .. bende çizik dahi yokdu.. ebatlar ben 1.72 68 kilo adam 185 90 kilo üzeri...
Bizim olayda bizim yeğen hariç (165 falan boy var 60 kilo civarı o zaman 17 yaşında delikanlıydı işte -vayy be şimdi askerden bile geldi neyse-) geri kalan herkes hepimiz 180 ve üzeri boy 80 kg ın üzerindeydik baya XL bi kavga olmuştu yani
çok geçmiş olsun iyi yapmıssınız..
Yaa aslında şu ecnebiler gibi olacaksın motoclup falan kesmiyor abi motosiklet çetesi olacaksın illaa
ah ahh bizde seni orda görüp yavşaklara dalacaktık ki !
hocam cok gecmıs olsun aklıma envai çeşit kufur geldı anlatamam
Bak işte aslinda herkesin içinde var bu çete işi evet evet yapalim biz bunu
Arkadaşın biri anlatmıştı belki salliyordur bilemem ama izmit tarafinda bi chooper tayfası var imiş artık adamlara yol verilmeye başlanmış
kavacıkta bır tane kartal motorsıkletlı abımıze arkadan hafıf dokunmus ve dusmustu o zaman ehılıyetım yok baktım adam motorlu abının uzerıne gıdıyo zaten adam dusmus canı yanıyo motorlular kardestır dedım ve ındım motordan 1,86 ve 95 kılonun ve full korumaların verdıgı kuvvetle adamın uzerıne yurudum o arada polıs geldı ben gerı cekıldım arkadan bı tane daha motorlu geldı karsı serıtten bırı daha geldı gelen motorcuların hepsı toplandı ve baktı polıs kartalılıyı pert edıcez kartallı adamdan ozur dıledı ve bır mıktar para verdı senın cıdden bahtın yokmus
Geçmiş olsun.
Abi sizler iyiyseniz kask da iyiyse sorun yok, yazıyı okurken ne zaman çakacak diye heyecanla beklerken Şahin midir Doğan mıdır ne b.ksa yanaşması ile yıkıldım.
Kaskınıza, sopanıza sağlık. inş. savcılıkta sizin alehinize bir şey çıkmaz, çıkacak gibi de değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)