Geçmiş olsun kardeşim
Benim için önemli olan,o küfürbaz, halis kalastan yontulmuş ayının kanını akıtmışsın o ona yetmiştir.....Bir daha bir motosikletliye farklı yaklaşacağına eminim
Geçmiş olsun kardeşim
Benim için önemli olan,o küfürbaz, halis kalastan yontulmuş ayının kanını akıtmışsın o ona yetmiştir.....Bir daha bir motosikletliye farklı yaklaşacağına eminim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Geçmiş olsun.Temennim bir daha olmaz olursada adil olur.
Sağol bana nasip oldu evet ama inş.sana nasip olmaz kardeşim kötü bi durum boşver hayalini değiştir bence sen.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------
Sağolasın abi düşünmen yazman yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------
sağol evet bi yerden sonra artık kaçacak yer bırakmıyor şerefsizler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
sağoalsın evet bencede bir daha bi motosikletçiyle diyaloga girerken burnu ve dişleri sızlıcaktır bence (nasılki benim şu an tüm kemiklerim sızlıyorsa)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------
sağolasın inşallah.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Benim anlamadığım motosiklet otopark'a koyulmuyorda
Ayılar ne zamandan beri alışveriş merkezine gidiyormuş
Eline koluna kaskına vizörüne sağlık abi..Bundan sonrasını şahitlerle halledebilirsin
Hatta sana hakaret ettiğinide kanıtlıyabilirsen bi davada onun için aç görsün ...........şeyini
Vermişiniz odunu vermişiniz odunu
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Ah ah ah döv döv bitmiyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Vay şerefsizler vay ....!!!! Geçmiş olsun kardeş, ben olsam adamı yamultup kaçardım.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
arkadaşlar ben birgün birine kafayı bir gömdüm sonra sekiz görmeye başladım
sonra baktım ki gördüğüm sekiz kafayı yiyen dallamının arkadaşlarıymış motora bindiğim gibi yok oldum
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim.. yalnız bu şekilde bi tavır gösterene İNSAN diyorsak ben insanlığımdan utanıyorum..
hastalıklı zihinler yüzünden hayatta ufak tökezlemeler oluyor...
burda yapacak başka bişey kalmamış.. KASKINA SAĞLIK..
BENİM AKLIMA TAKILAN etreftan yardımcı olan olmadımı?
5 kişi tarafından saldırılan birini görsem ben atları açıkcası..
@ egelim 43
Bende sabrından dolayı tebrik ediyorum seni..Kesinlikle şiddet yanlısı değilim ama denildiği gibi bir sınır var ve o sınırı aşmış bu karşındaki insan müsveddeleri..Geriye kalan tek çözümü uygulamışsınız..
En iyisini yapmışsınız elinize ve kaskına sağlık..
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun valla bende yasal yollarla çok savundum ama birebir savunma kadar etkilisi yok aklında bulunsun ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ya 10 kişiye 2 anca o kadar adamlarmış abi geçmiş olsun.
sağolasın kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
ikisini yamulttukta tam uzarken tesadüfen arkadaşları markete bira almaya gelmişler şans işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------
Bizde 5 görmeye başladık ama sen kadar hızlı olamamışız demekki kaçamadık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------
Teşekkürler sağolasın sen motosikletçi olduğun için bu şekilde düşünüyorsun etrafta kimse olmazmı çoktu tabi ama millet jeki jen filmi izler gibi seyretmeyi tercih etti motosikletçi yoktu yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
Sağol hocam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
birebir olmasada 2 ye 7 oldu ama olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
evet alp sağol karakolda karakolamiride aynısını söyledi zaten 7ye 2 hatta 2 bile değil (yeğenimden için) biri çocuk utanmıyomusunuz diye azarladı onlar nezarete gitti biz çay içerek sohbet eder gibi ifademizi verip çıktık.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Geçmiş olsun kardeşim.
Biz genelde o tip şahıslara "o. çucukarı" diyoruz. Ama burada yazsam şimdi sitemize yakışmaz.
Bir sürü ne oldu belli olmayan adam (hayvan) var piyasada. Dikkatli olmak lazım.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
abi anlatış tarzın çok hoş olsa da, olay çok kötü :( olay bu kadar büyümeden keşke polisi arasaydın.. herşey bir yana 5 e 1 gelmeleri kötü.. 1 e 1 zaten sorun olmazdı sana..
çok geçmiş olsun..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Lan!! cok tav oldum haaa ben olcaktım orda seni tanıcaktım düsünmez girerdim =) ama kavga çözüm değil ne yazıkki neyse iyi olmus =)ama ama o hırdolar bundan sonra tüm motosiklet sürücülerine tav olucaklar ve sıkıstırıcaklar bu köttü bende bi taksiciyle kavga etmistim sagolsun akçay tanıdık geldiler hemen
lann elim ayağım titredi, küfür edicemde edicek küfür bulamıyorum bu insanlara.
abicim biber gazı taşıyın yanınızda, sıkıcan gözüne, sonra canın istiyosa vurursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------
polisi çağırsa, bunlar bana küfür etti dese nolucak. hiçbirşey. büyük harfle yaziyim HİÇBİRŞEY. haa pardon. bide kızarlar bunun içinmi bizi çağırdın diye
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Abicim çok geçmiş olsun...Kütahya memleketiniz ama ayısı ne yazıkki çok...Bende Ls2 kaskın çok sağlam olduğunu anlatmaya çalışmıştım zamanında...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Çok geçmiş olsun. Maalesef böyle insan bozmalarının bol olduğu bir memlekette yaşıyoruz.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)