Motosikletliyim,HAKLIYIM hakkımı sonuna kadar savunurum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun...bendeki bu eldiven var ya içimde ayıyı canlandırdı gibi...kodumu Raki Bolboğa kroşesi yerine geçer...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Sağol
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
doğandan inen hötorolar olay yerine bu kadar nasıl kısa zamanda ulaştı sorun orda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
hocam geçmiş olsun,sabrında bir sınırı var adama kafayı gömmene sevindim ama keşke kafayı gömdükten sonra olay yerinden uçsaydın
Her asker yeşil bereli olamaz
-
gerektiği yerde diş göstermek önemlidir kim olsa o kaskı tattırırdı bence mahkemede şahit gerekirse ordan geçen vatandaş olabileceğimi belirtirm ;)ayrıca geçmiş olsun
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
doğandan inen hötorolar olay yerine bu kadar nasıl kısa zamanda ulaştı sorun orda...
Karakolda öğrendiğime bira almaya gelmişler oraya ve arkadaşlarıymış tesadüf yani
-
galiba arkadaş kütahyalı,bence kütahyalı arkadaşlar gidip şahitlik yapsınlar
-
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
hocam geçmiş olsun,sabrında bir sınırı var adama kafayı gömmene sevindim ama keşke kafayı gömdükten sonra olay yerinden uçsaydın
saol tam uçacaktık fakat eski kasa doğanın gelmesi talihsizlik oldu işte
-
geçmiş olsun ancak kavgaya girerek ve ilk vuran sen olarak iyi yapmamışsın ... polisi ilk başta arasaydın , hakaret ve tehditten tazminat davası açardın ( aynısı başıma geldi 3 kişi küfür etti bana, tekrar tekrar uyardım yine küfür ettiler , sonuç dövdüm ama 3.000 'er TL davada haksız duruma düştüm ve 9.000 TL veremeyeceğim için kanı 3 kuruş etmez adamlarla müzakere aradım ) ... adalet inşallah haklının yanında olur diyelim .....
-
kamehame adlı üyeden alıntı
gerektiği yerde diş göstermek önemlidir kim olsa o kaskı tattırırdı bence
mahkemede şahit gerekirse ordan geçen vatandaş olabileceğimi belirtirm ;)ayrıca geçmiş olsun
Saol kardeşim şahit olarak tüm tansaş personeli ve yakındaki shell benzinliği çalışanları yanımda zaten
-
abi bide araba değilki motor bu,levye falan taşiyim desen nası taşiycan
-
-
Sana ve yeğenine geçmiş olsun.
Biraderim, geçmiş olsun; senin kaskına, yeğeninin odununa sağlık.
Dikkat et bundan sonra, bu müsveddeler plakayı falan alır, trafikte karşılaşırsınız, ters bir durumda kalmayasın.
İşin kötüsü, onca darbeden sonra kaskın vizörü de çizilmiştir şimdi.
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Karakolda öğrendiğime bira almaya gelmişler oraya ve arkadaşlarıymış tesadüf yani
vay şerefsizler o an dabi Allah ne verdiyse dalmışlardır...ya ben çok küfrederim arac şoferlerine...biride inmiyor veya üstüe sürmüyor...çünkü kaçamayacağını biliyor...silahla vurulacağımı bilsem gözüm karardımı saldırırım...bir tanesine o kadar sinirlendimki içerden aracı kilitledi tepindim hırsımdan camı kırayım dedim elim kesilkir diye korktum...yemedi...ya benim dibime girmiş...sıkıştırdıkca sıkıştırıyor...kaçamadımda ulan senmisin sıkıştıran yok abi kimsede karışmıyor araya girmeye tırsıyor millet ne uğraşcam deliyle diye...en son SUltanahmetde tramvay yolundayım arkamda son model mercedes...önemli birini götürüyor...sirene basa basa benim dötümde önümde TRAMVAY var...yani bana çekil diyor arada tost olucan hesabı...sollama mümkün değil..vay senmisin taciz eden hemen durmamla inmem bir oldu motoru bile ayaklığa koymadan yere yatırdım direkt kapısını açmaya çalışıyom yok camlar simsiyah...vuruyom cama aç lannn senin 7 sülaleni...yok abi tık yok...olm insene sirene basan erkek niye bişey yapmıyosun...küfrede küfrede hareket yaptım tık yok...polissen in askersen in .aşşaklıysan bi diş göster dimi...olay adliye hizasında oldu...turist vatandaş en az 100 kişi izliyor tiyatro gibi...ben çıldırmışım tabi...zaten dengesizim...biri dediki valla helal olsun yeğen...hoşiuma gitmedi değil... camıda yumrukladım yok abi kırılmıyor...kendimi kaybettim resmen...
belki bana yakışmıyopr o tarz hareketler ama yok abi resmen plakalığıma yapışmış eşşğolueşşek...ya bende can taşıyorum...beni kuryemi sandın sen...
-
İ s m a i L adlı üyeden alıntı
Biraderim, geçmiş olsun; senin kaskına, yeğeninin odununa sağlık.
Dikkat et bundan sonra, bu müsveddeler plakayı falan alır, trafikte karşılaşırsınız, ters bir durumda kalmayasın.
İşin kötüsü, onca darbeden sonra kaskın vizörü de çizilmiştir şimdi.
Sağolun plakayı almışlarsa yapılacak bi şey yok artık mukadderat vizör sağlam Allaha şükür
-
okudukça sinir oldum küfürlerin içine battım resmen kıl yumağı hayvanlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
vay şerefsizler o an dabi Allah ne verdiyse dalmışlardır...ya ben çok küfrederim arac şoferlerine...biride inmiyor veya üstüe sürmüyor...çünkü kaçamayacağını biliyor...silahla vurulacağımı bilsem gözüm karardımı saldırırım...bir tanesine o kadar sinirlendimki içerden aracı kilitledi tepindim hırsımdan camı kırayım dedim elim kesilkir diye korktum...yemedi...ya benim dibime girmiş...sıkıştırdıkca sıkıştırıyor...kaçamadımda ulan senmisin sıkıştıran yok abi kimsede karışmıyor araya girmeye tırsıyor millet ne uğraşcam deliyle diye...en son SUltanahmetde tramvay yolundayım arkamda son model mercedes...önemli birini götürüyor...sirene basa basa benim dötümde önümde TRAMVAY var...yani bana çekil diyor arada tost olucan hesabı...sollama mümkün değil..vay senmisin taciz eden hemen durmamla inmem bir oldu motoru bile ayaklığa koymadan yere yatırdım direkt kapısını açmaya çalışıyom yok camlar simsiyah...vuruyom cama aç lannn senin 7 sülaleni...yok abi tık yok...olm insene sirene basan erkek niye bişey yapmıyosun...küfrede küfrede hareket yaptım tık yok...polissen in askersen in .aşşaklıysan bi diş göster dimi...olay adliye hizasında oldu...turist vatandaş en az 100 kişi izliyor tiyatro gibi...ben çıldırmışım tabi...zaten dengesizim...biri dediki valla helal olsun yeğen...hoşiuma gitmedi değil...
camıda yumrukladım yok abi kırılmıyor...kendimi kaybettim resmen...
belki bana yakışmıyopr o tarz hareketler ama yok abi resmen plakalığıma yapışmış eşşğolueşşek...ya bende can taşıyorum...beni kuryemi sandın sen...
Anlattığın durumlar yani sıkıştırma v.s binlerce kere başıma geldi her günde en az 1 sefer geliyor başıma ama sabrediyorum fakat bu olayda bardak taştı artık aslında ufuktanın dediği gibi direk polis çağırsam olucaktı ama işte nerde o anda o sağlıklı düşünce sanada sabırlar diliyorum kardeşim maalesef bu gibi olaylar ortak derdimiz bizim
-
yok abi beni bir Allahın kulu sıkıştıramaz...sıkıştırtmam...heleki şehrin göbeğinde...yine Sultanahmette bir banka aracını (ford transit tekmeledim yine inmediler)...ama onlar para nedeniyle inemediler...
-
Geçmiş olsun dostum otopark olayı sanki ben yaşamışım gibi içimi sıktı. Bu kadar yobaz insanımız varki neyse ağzımı bozmak istemiyorum. Sana yapılan küfür olayınada iyi sabretmişsin ben olsam okadar dayanamazdım. Umarım kaskında bir şey yoktur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler