Motosikletliyim,HAKLIYIM hakkımı sonuna kadar savunurum.
Reklamlar
-
Kaskını niye kirlettin güzel kardeşim. 20 liraya biber gazı satılıyor. yanınızda bulundurun. Süper "it" savardır. Sıkın yüzüne sonra neresine istiyorsanız dalın. Lakin kask ile bulunduğun müdaheleye gerçekten sevindim. Umarım adalet yerini bulur. Bu kabadayı geçinen lavuklar kuyruk sıkışınca delikanlılığı bırakıp rapor alma peşine düşerler, şahit ararlar mızıl mızıl.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
Reklamlar
-
Helal olsun iyi yapmışın vallaha...
İnş düzelmez burnu yamuk kalır töbe bunlara az bile ama insan olduğumuzdan bu itlere beddua ederken bile düşünüyoruz ...
Neden ? İnsanız çünkü ..
Daha seni rahatsız etmediler dimi
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
bende konuyu yeni okudum ama iyi yamışsın keşke bizde olsak da doğandan inenlere dalsaydık o zamanda
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
delikanlı bir kardeşimizsin helal sana.
hakkını savunman takdire şayan.
geçmiş olsun,mahkeme senden yana emin ol
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
süper davranış bas dayağı
-
mete_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay şerefsizler o an dabi Allah ne verdiyse dalmışlardır...ya ben çok küfrederim arac şoferlerine...biride inmiyor veya üstüe sürmüyor...çünkü kaçamayacağını biliyor...silahla vurulacağımı bilsem gözüm karardımı saldırırım...bir tanesine o kadar sinirlendimki içerden aracı kilitledi tepindim hırsımdan camı kırayım dedim elim kesilkir diye korktum...yemedi...ya benim dibime girmiş...sıkıştırdıkca sıkıştırıyor...kaçamadımda ulan senmisin sıkıştıran yok abi kimsede karışmıyor araya girmeye tırsıyor millet ne uğraşcam deliyle diye...en son SUltanahmetde tramvay yolundayım arkamda son model mercedes...önemli birini götürüyor...sirene basa basa benim dötümde önümde TRAMVAY var...yani bana çekil diyor arada tost olucan hesabı...sollama mümkün değil..vay senmisin taciz eden hemen durmamla inmem bir oldu motoru bile ayaklığa koymadan yere yatırdım direkt kapısını açmaya çalışıyom yok camlar simsiyah...vuruyom cama aç lannn senin 7 sülaleni...yok abi tık yok...olm insene sirene basan erkek niye bişey yapmıyosun...küfrede küfrede hareket yaptım tık yok...polissen in askersen in .aşşaklıysan bi diş göster dimi...olay adliye hizasında oldu...turist vatandaş en az 100 kişi izliyor tiyatro gibi...ben çıldırmışım tabi...zaten dengesizim...biri dediki valla helal olsun yeğen...hoşiuma gitmedi değil... camıda yumrukladım yok abi kırılmıyor...kendimi kaybettim resmen...
belki bana yakışmıyopr o tarz hareketler ama yok abi resmen plakalığıma yapışmış eşşğolueşşek...ya bende can taşıyorum...beni kuryemi sandın sen...
metehan kardes sende can tasıosun tabıkı helal olsun sana
kuryeler can tasımıyo degılmı neden aşagılıyosun kuryelerı adamlar ekmek parası kazanmak ıcın canından oluo
bu durumda asagılanacak bırı varsa oda sensın seeen
-
Kask ı na sağlık arkadaşım ...
-
eline koluna kaskına saglıkk .. böyle magandalardan trafikte cok ve insan bir süre sonra sabredemiyor.. neyse bundan sonraki süreç senn lehine işler inş gecmiş olsun dostumm..
4 Teker Bedenimi 2 teker [COLOR="Cyan"]RUhuMU[/COLOR] TaŞıR... :bounce:
-
Teşekkürler mahkemeye girdik çıktık tek celse duruşma oldu "Karar olaya karışan herkese (ben ve yeğenim dahil) toplum huzurunu bozmaktan 632şer TL para cezası kesildi". Şeriatın kestiği parmak acımaz ne diyelim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Kafayı koyman iyi olmuş Bu adamlar haketmiş. Plakayı alsaydın sonra bi operasyon düzenlemek isteyebilirsin.
-
geçmiş olsun usta ne öküzler var arkadaş ya burda okurken fitil oldum efendilikten anlamazlar onun gibiler iyi yapmışsın eline koluna sağlık. ama arkadaşlarının gelmesi büyük talihsizlik olmuş.
-
valla benim eldiven carbonfiber, mont koruma tam, Kavga anında belliği acilen KARINLIK olarak kulanabilme hızına sahibim bana böyle bi hareket yapan olsaydı sanırım o 5 kişide inerdi aşşaya. hiç anlamam valla terminatör olurum.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
Ah be abii ah be abii orda olmayı öyle isterdimki yamulturduk hep beraber bütün MT toplanıp gelelimmi sen yerlerini bul yeter Motorcuya sataşmak neymiş öğrensinler
-
öncelikle geçmiş olsun kardeş sonra da teşekkürü bir borç biliriz motor camiası olarak teşekkürler )
-
elinine koluna kaskına sağlık.her türlü haklısın.olayda ağır tahrik var.arkandayız.
We believe in sky,not to sunroof!
-
Mahkeme 1 sene sonra karar verdi ha ? Ne kadar hızlı çalışıyor adalet mekanizmamız...
''Anlayabilseydin,ağlayabilirdin...''
-
ahmet abi büyük geçmiş olsun yeni gördüm idare et şuan durumlar nasıl ağrı sızı var mı
-
fat280 adlı üyeden alıntı
ahmet abi büyük geçmiş olsun yeni gördüm idare et şuan durumlar nasıl ağrı sızı var mı
Fena hortlatmışsın konuyu adaşım. Sanırım abi olayın acısını unutmuştur.Son durum ne bende merak ettim şimdi.
-
Cok geçmiş olsun , bu kanı bozukları temizlememiz mümkün değil.Kaskına saglık
-
19 Kasım 2011, 15:40
ghostrıder adlı üyeden alıntı
mete_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay şerefsizler o an dabi Allah ne verdiyse dalmışlardır...ya ben çok küfrederim arac şoferlerine...biride inmiyor veya üstüe sürmüyor...çünkü kaçamayacağını biliyor...silahla vurulacağımı bilsem gözüm karardımı saldırırım...bir tanesine o kadar sinirlendimki içerden aracı kilitledi tepindim hırsımdan camı kırayım dedim elim kesilkir diye korktum...yemedi...ya benim dibime girmiş...sıkıştırdıkca sıkıştırıyor...kaçamadımda ulan senmisin sıkıştıran yok abi kimsede karışmıyor araya girmeye tırsıyor millet ne uğraşcam deliyle diye...en son SUltanahmetde tramvay yolundayım arkamda son model mercedes...önemli birini götürüyor...sirene basa basa benim dötümde önümde TRAMVAY var...yani bana çekil diyor arada tost olucan hesabı...sollama mümkün değil..vay senmisin taciz eden hemen durmamla inmem bir oldu motoru bile ayaklığa koymadan yere yatırdım direkt kapısını açmaya çalışıyom yok camlar simsiyah...vuruyom cama aç lannn senin 7 sülaleni...yok abi tık yok...olm insene sirene basan erkek niye bişey yapmıyosun...küfrede küfrede hareket yaptım tık yok...polissen in askersen in .aşşaklıysan bi diş göster dimi...olay adliye hizasında oldu...turist vatandaş en az 100 kişi izliyor tiyatro gibi...ben çıldırmışım tabi...zaten dengesizim...biri dediki valla helal olsun yeğen...hoşiuma gitmedi değil... camıda yumrukladım yok abi kırılmıyor...kendimi kaybettim resmen...
belki bana yakışmıyopr o tarz hareketler ama yok abi resmen plakalığıma yapışmış eşşğolueşşek...ya bende can taşıyorum...beni kuryemi sandın sen...
metehan kardes sende can tasıosun tabıkı helal olsun sana
kuryeler can tasımıyo degılmı neden aşagılıyosun kuryelerı adamlar ekmek parası kazanmak ıcın canından oluo
bu durumda asagılanacak bırı varsa oda sensın seeen
Arkadaş sanırım Metehan kurye derken beni onlar kadar motorla bir bütün olmuş mu sandın manasına demiştir Metenin kuryeleri aşağılayacağını sanmıyorum ben
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
immortalboss adlı üyeden alıntı
Fena hortlatmışsın konuyu adaşım.
Sanırım abi olayın acısını unutmuştur.Son durum ne bende merak ettim şimdi.
çooookkk teşekkürler arkadaşlar son durumu bildiriyorum 632 lirayı ödedik (tabi yeğeninkinide ödedik etti 1264 TL) üstelik ilk 2 hafta da ödeyipte indirimden de faydalanamadık üstüne üstlük biraz bindirimli ( faizli bile ödedik yani 1490 lira civarıydı sanırım) canım hem kavga sonrası hem mahkemin kararı sonrası epey bi yandı yani şimdi ise mümkün olduğunca sinirlenmemeye gayret ediyorum geçen herifin biri üstüme çıktı arabayla ona bile ses etmedim (gerçi şeytan gene dedi ama göm şuna kaskı diye dinlemedim artık onu) biriktiriyorum biriktiriyorum dağlara çıkıp bas bas bağırıyorum artık napayım 1400 küsür lira baya para ya cup parası....
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler