Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Kadın Şoförlerin Terörüne Maruz Kalıyorum

Motovento
    REKLAM ALANI
    Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Alıntı sularseller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Terrorizer belki bilir tam evinin önünde oldu olay,tek şeritli yolda iki bayan sürücü karşı karşıya geldi ve yolu 1 saate yakın tamamen kapattılar biri diyor ben geri gitmem öbürü diyor ben geri gitmem 1 saatin sonunda biri pes etti ama öbürü pes ettiği halde yinede çekmedi(yolun ortasında önü boş olduğu halde devam etmiyor)polis geldi yine çekmedi tam videoluk olaydı aklıma gelmedi.Bende sıkıldım seyretmekten içeri geçmiştim işime.
    Yok buna denk gelmedim =) Bizim evin önü hakikaten bizim evin önü olduğunu belli ediyor he he =)
    Bizim komşunun misafiri yan tarafa arabayı bırakmış yolun yarısını kapatmış. Sokakta trafik durdu, daha sonra pişkin pişkin geldi "aa ne olmuş iki dakika beklediyseniz " dedi hatun.. İnsanlar da uyuzluk olsun diye geri çekmedi sokağın en ilerisine kadar gitmek zorunda kaldı.

Ayrıca pes etse de bayanlarda bir de geri geri gidememe şeklinde bir özür söz konusu. Ciddi bir çoğunluk geri geri gidemiyor. Gerçi düz gidebilenlerin sayısı da çok değil ya neyse =)
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok buna denk gelmedim =) Bizim evin önü hakikaten bizim evin önü olduğunu belli ediyor he he =)
    Bizim komşunun misafiri yan tarafa arabayı bırakmış yolun yarısını kapatmış. Sokakta trafik durdu, daha sonra pişkin pişkin geldi "aa ne olmuş iki dakika beklediyseniz " dedi hatun.. İnsanlar da uyuzluk olsun diye geri çekmedi sokağın en ilerisine kadar gitmek zorunda kaldı.

Ayrıca pes etse de bayanlarda bir de geri geri gidememe şeklinde bir özür söz konusu. Ciddi bir çoğunluk geri geri gidemiyor. Gerçi düz gidebilenlerin sayısı da çok değil ya neyse =)
    geri geri gidebiliyolar. arkadaşımı arabanın altından kurtarmıştım son anda ordan biliyorum
    geri geri giderken önlerine bakıyolar, sorun burda
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geri geri gidebiliyolar. arkadaşımı arabanın altından kurtarmıştım son anda ordan biliyorum
    geri geri giderken önlerine bakıyolar, sorun burda
    O zaman düzeltiyorum, geri geri kontrollü bir şekilde gidemiyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman düzeltiyorum, geri geri kontrollü bir şekilde gidemiyorlar.
    yoo yanılıyorsunuz , ben geri geri süper giderim hatta park sensörlerini de kapatıyorum öyle park ediyorum . arada bayağı mesafe olsa bile ötüp dikkatimi dağıtıyor : )

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    ben bayan görünce kaçıyorum ne zaman nerde ne yapıcakları belli olmuyor malesef

trafikte giderken makyaj ihtiyaçları gelebiliyor
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

zargana_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cenix 18 vites bisiklet:)
    facede bi video paylaşmış hasan pınar bende paylaştım sarışın şoförü izleyin
    İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
    AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
    (özlü sözler)

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı zargana_21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    facede bi video paylaşmış hasan pınar bende paylaştım sarışın şoförü izleyin
    altına yorum yaptım malesef hasanım
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

zargana_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cenix 18 vites bisiklet:)
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    altına yorum yaptım malesef hasanım
    ben gec kalmışım abi osaman senden görmedim
    İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
    AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
    (özlü sözler)

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Abi bende çok dertliyim. kadın sürücülerden uzak durun, yol istemeyin, hep yol verin, yoksa sizi kritiğe düşürüyorlar, atlarlar valla önünüze durabilirseniz yırtarsınız.

Bende bayan şoforlerle ilgili trajikomik bi kaç deneyimimi anlatiyim.

Gece saat 22:00 gibi, bir yaz akşamı. Taktım 2.vitese sahilde tıngır mıngır 15-20 km/h turluyorum. Aynama baktım, uzaktan bişey bana doğru yaklaşıyor ama ne olduğunu anlamıyorum, bi karaltı. 15-20 sn geçti arkamdan korna çaldı ve beni yavaş yavaş solladı. Kocaman lüx kapkara bi jep. Ve farları yanmyordu Ablam yaksana farları, gece oldu : diye bağıracaktım. Hadi boşver dedim. Sahil şeridinde yol aydınlatması güzel, ablam yolu görüyor ya nasıl olsa, kendisinin de fark edilmeye ihtiyacı olduğundan bi haber, farlarıda yakmayı unutmuş, veya gerek görmüyor bunu bilemiyorum. devam. Kimbilir belki beni solladı ve ileriden anayola çıktı. Alın size potansiyel bi tehlike.

Mesela sağ şeritte arkasındayım. Abi bayan şoför ana yoldan çıkıcak diyelim. öyle bi yavaşlıyor ki sağ şeritte ben arkasına yapışıyorum 10-15 km/h a düşürüyor hızını sonra yavaşlama şeridine giriyor Bide bakıyorum bayan şoför ok o zaman diyorum

Yine bir bayan şoförün arkasındayım, Karamürsel' de şehir içinde, sinyalini yaktı, ok normal, sinyalini kapattı ve 10-20 metre sonra sinyalini saniyeler önce yakıp söndürdüğü yöne dönüş yaptı

Başka bi bayan şoför, anayoldayım. İzmit -Karamürsel..70-80 gidiyorum. Uzun bi süre hızım düşük olduğu halde yakın mesafe takip eden ve yol müsait olduğu halde sollamayan bir araba var. Kalite bişey. Bastımı kapatır gider. Solalmadı sollamadı uzun bi süre. Neyse en sonunda napıyo bu derken solladı. Ok güzel. Önüme geçti hız kesti. Yolsan çıkıcak sandım. Çıkmaya niyeti yok gidiyoruz kardaş kadraş. Hızını düşürdü düştü 50-60 a, haydaa.bu sefer ben solladım. 80-90 gidiyorum arkamda yine.. yine solladı, yine önüme geçti. Bi baktım bayan şoför ve yine hız kesti kendisini sollamam gerekti. Sollaşa sollaşa 30 km yolu tamamladık en sonunda

Bayan şoförlerden mümkün olduğunca uzak durun derim. Trafikte yapmak istediklerini ve yapacaklarına anlam vermeniz hissetmeniz ve ona göre hareket etmeniz hayli güç olabiliyor.

DNGe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Siz hiç arkasındaki tüm trafiğe rağmen ışıklarda arabadan inip yaya ve sürücülerin şaşkın bakışları arasında arabasını park eden üstelik kilitleyip kapıları kontrol eden bir kadın sürücü gördünüzmüyeşil yandı millet deli gibi kornaya basıyo ben bağırdım, teyze arabayı nereye park ettin farkındamısın dedim, zor ikna ettik arabasını aldırmaya şaka gibiydi.Yine böyle ilginç olan bir kadın sürücüye daha rastladım geri ileri geri ileri bozuk plak gibi sokağın içinde dönmeye çalışıyor,geri manevra yaparken yaklaştım yanına hanımefendi sorun nedir? cevap; direksiyonu ne tarafa çevireyim?

Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yoo yanılıyorsunuz , ben geri geri süper giderim hatta park sensörlerini de kapatıyorum öyle park ediyorum . arada bayağı mesafe olsa bile ötüp dikkatimi dağıtıyor : )
    Takdir edersiniz ki şahısları birey birey değerlendiren bir cümle değil bu. Topic altında bahsettiğimiz "bayanlar" çoğunluğa atıfta bulunuyor, tamamına değil. Zaten o kadar geniş bir genelleme yapmak mümkün de değil.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler