2-3 gün içinde 2 kaza yapmışım :/
-
Reklamlar
-
ne diyorsun abi kazanın konusunu buraya açmıştın :(:(
geçmiş olsun inananamıyorum ya :(
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
kardeşim gecmış olsun ya cok uzuldum valla ama sende birşey yoksa bosver dusunme cana gelecegıne mala gelsın
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.ucuz atlatmışsın
-
CengizhanD adlı üyeden alıntı
ne diyorsun abi kazanın konusunu buraya açmıştın :(:(
geçmiş olsun inananamıyorum ya :(
ne zaman açtığımı hatırlamıyorum ama açmışım :S
2-3 gündür kendimde deilim hep böyle kalmam heralde
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
Allah Allah bence eski açtığınız konulara bakın eminim geçmişe bakmak işe yarar
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
Geçmiş olsun abi kazadan sonra insan bir süre trafikten uzak kalmalı benimde başıma geldi 2gün arayla nbüyük kaza yapmıştım geçmiş olsun..
-
geçmiş olsunn İLHAN bir süre evde takıl dinlen doktoruda ihmal etme motordada önemli bişey yok gördügüm kadarıyla tekrar tekrar geçmiş olsun...
-
geçmiş olsunn İLHAN bir süre evde takıl dinlen doktoruda ihmal etme motordada önemli bişey yok gördügüm kadarıyla tekrar tekrar geçmiş olsun...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Motosiklete, hatta yürüyüş hızından daha hızlı olan araçları kullanmaya ara ver bir süre..Valla eve kapan, dinlen ve bence en büyük eksiğin olan uyumayı ihmal etme..
Geçmiş olsun hepsi için.
-
Cnm kardeşim benim. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Dediğim gibi evde dinlen bir süre doktorları ihmal etme... İnşallah eski sağlığına kavuşursun
-
bu yaptıklarınızı hatırlamama olayı son motor kazasından dolayı mı yoksa motor kazası yapmadan öncede bu unutkanlık varmıdı?ilk yaptıgınız araba kazasını bende okumustum o kazadan kaynaklanan bı rahatsızlık oluşmasın sizde bi tomografi çektirin vb. tedaviden geçin önlem olarak...yoksa motor kazasından sonra ise sanırım kafanızı vurdunuz siz dediğim gibi en iyisi doktora görünün ve mümkünse bu aralar araç kullanmayın şansızlığınız üstünüzde tekrar tekrar geçmiş olsun aman dikkat diyelim!!!trafik canavarı olmanızı tasvip etmem
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
vaaişşş...kötü bi durum...geçmiş olsun arkadaşım...
-
Geçmiş olsun ilhan.Arkadaşların dedigi gibi bir süre evden çıkmaman en iyisi.
-
dostum araba ve motordan uzak dur biraz kendini düzeltene kadar doktoru ihmal etme umarım ciddi bişeyin yoktur biran önce düzelirsin cok gecmiş olsun
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
-
ilhan geçmiş olsun çok üzüldüm. bi süre dinlen iyi gelicektir.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
-
hepinize çok teşekkürler . araba kazasından sonra gayet normalmişim.. ne olduysa 2. kazada olmuş insanlara soru sormaya çekiniyorum artık 10dkda bir aynı soruları soruyomuşum
dün 1 saat boyunca arkamda biri varmıydı diye sayıklamışım :/
yavaş yavaş kendime gelıyorum araba kazasını felan hatırlıyorum
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
icimemi dogmus sana demisdimki o konuyu actiginda iyiki motosikletle yapmadin o kazayi diye...onuda yaptin....Allah korumus...Buyuk gecmis olsun keske binmeseymissin ama nereden bilebilirdin ki...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler