Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Gecmis olsun
Harika bir reset yapmissin iste
geçmiş olsun ilhan arkadaşım, umarım çabuk iyileşirsin. valla aslında kıymetini bil. yapabilsem yada seçebilsem ben de son bi iki yılımın silinmesini tercih ederdim
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin biraz istirahate çekil dinlen unutkanlık olur ama gecer üzülme sen benımde basıma gelmişti ben kşarken düşmüştüm 1 gün hafıza resetlendi zaman gectıkce yerıne oturuyo hersey
büyük geçmiş olsun... bir süre dinlenmen lazım dicem ama sen bu topiği açtığını da unutursun şimdi....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ah be ilhancım neyapıyorsun sen ! biraz istirahat e çekil sonrasında motoru kafana takma hallederiz arabanında kaskosu vardır zaten oda hallolur motorun resimlerini si heryerden ;) ayrıca herşeyden daha önemlisi kendine iyi bak doktorları dinle oky kardeşim herhangibişey olursa bana ulaşırsın!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bir kan akıtmak ve sadaka vermek en azından gelecek musibetler def eder.
Allah sifa versin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
çok geçmiş olsun arkadaşım, zamanya herşey düzelecektir.
geçmiş olsun...acil şifalar..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun..sen birine sadaka falan ver bence..
Geçmiş olsun sanırım iyi bi dinlenmeye ihtiyacınız var Allah acil şifalar versin inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
büyük geçmiş olsun,bir süre evden çıkmasan çok iyi olur derim ben
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Tekrar geçmiş olsun kardeş.Bendede oldu cuma ve cumartesi psikoloji altüst oluyor.Sağlığın iyise gerisini düşünme ;)
çok geçmiş olsun ilhan.arkadaşlar bende bugüne kadar yaşadığm kazalardan anladığım kadarıyla.hergeçn gün kendimezde artan güven sebebiyle riskli motosiklet kullanıyorz.daha önce bu hızla burdan geçmiştim gene geçerim.ama öle değil. bu sefer yola 4 gözlü(teker)bi şöför giriyo yada yaya atlıyo.işte bunları hesaplamadığmdan.hazırlıklı olmadığmdan 3 kez kaza yaptım.ufak sıyrıklarla atlattım allahtan.sevindirici yani bunlar tecrübe oldu bana.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)