10 kağıt veririm diyosan
atlantic 500 tam bi "bin-git" motoru.
Tabi burgman da olabilir
Daha uygun fiyatlı bişi istersende
sym gts 250 olabilir bence
Ama bu 3 seçenekten xmax 250
10 kağıt veririm diyosan
atlantic 500 tam bi "bin-git" motoru.
Tabi burgman da olabilir
Daha uygun fiyatlı bişi istersende
sym gts 250 olabilir bence
Ama bu 3 seçenekten xmax 250
gilera nexus 500 alırım ben olsam...
Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanılacaksa 500cc gereksiz masraf bence. Mp3 farklı bir konsept, artı ve eksi yönlerini iyice araştır derim. Listendekilerden Beverly veya X-Max iyi bir seçim olur düşüncesindeyim..
Honda Silverwing deyip kafanı daha da karıştırsam Scarabeo ve Beverly'de bagaj yetersiz. 2 kişi bineyim ama touringci arkadaşlara da ayak uydurayım dersen 250'lik seçenekleri de sil.
Burgman 650 ile SW 600 senin için ideal makineler. SW fiyat performans olarak daha iyi. Ayrıca bu motorlarda ABS olduğunu da unutma.
keşke şunu alsaydım dememen için hepsini imkanın varsa bi 20 25 metre kadar sür oturuş pozisyonunu rahatlığını ve frenlerini test et hangisi senin için ''işte bu!'' diyosan onu al
Aprilia Atlantic yakından incele ne dediğimi daha iyi anlıyacaksın.İtalyan Aygııdır golwingin biraz ufağıdır.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
T-max diyorum başaka da birşey demiyorum..
Bu scooter dan başkasını gözüm görmüyor. Bir İncele Bİr karşılaştır hatta imkanın varsa Bir Test et bak bakalım senin gözün başkasını görecek miii .
Bence T-max, scooterin ulaşabileceği son nokta..
Scarabeo 500 babam da vardı iki yıl kullandık birlikte.(dedıysem de ben cok az ) Çok yol yaptık inan hiç sorun çıkarmadı parçaları pahalıdır , tork açısından diğerlerin den üstün diye düşünüyorum uzun yol da ama ivmelenmesi pek iyi değildi (cok agır motordur yan ve arka cantaları ile bir Harleye yaklaşıyor.Elden çıkarmak çok kolay değil ama kalite açısın dan maddi sorunun yoksa ideal özellikle uzun yol yapacaksan araların da ki en iyi seçim..
Şehir içi kullanmayı düşünüyorsan tabi ki Yamaha x-max 250 ama her ikisi de azar azar olsun diyorsan Piaggio Beverly 500 hiç de hafife alınır değil seçim senin sonucta çok konuştum fark ettim ama ilk defa deneme şansı buldugum motosikletlerden konu açıldı yardımcı olabildiysem ne mutlu
Tekrar dikkatlice okudum yan çantaları rahatlıgı ve uzun yol konforuyla scarabeo yani (bok böcegi)
suzuki burgman AN400 uzun yolsa uzun yol, şehir içiyse şehir içi.yani burgmana heryol ankara
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
madem şehir içi kullanıcaksın 500 CC ye gerek yok(bence) fazla yakıt fazla vergi...250 cc tam şehir içi kullanmaya müsait ama beni 250 kesmez dersen buyur al 500 lüğü..
X-max şehir içinde güzel ama şehir dışında da bir başka güzel
Merak edenler için (diğer gezilerin linkleri de konunun başında var):
http://www.motosiklet.net/forum/etki...kefken-vs.html
Ağır metal insanı...
Scooter İtalyan işidir.Aprilia derim başkada bişey demem hodri meydan.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)