Düştüm milli oldum mutluyum
-
sularseller adlı üyeden alıntı
tekteker44,bosporus,GÖKTAX,ersinpolat
Sağolun arkadaşlar
Kesinlikle
Ben bekliyordum bi gün olacak diye oldu.Dün akşamda kamyondan dolayı bir hata yaptım sol şeridi kapatmış ben baya takip ettim ama devamlı toz attığı için arkasına baktım yol vermiyor sağından geçeyim diye manevra yaptım pat yaklaşık 100-150 metre ilerde kamyon park etmiş hızımda 60-70 civarı nasıl topladığımı hatırlamıyorum sonra yavaş yavaş evime geldim korktum açıkcası.
acele etmemek gerektigini tecrube ettim bende.. zaten motor ustunde olmaktan keyif aliyosan acele edip kendini tehlikeye atmaktansa acele etmeden daha agir gitmek daha guvenli.. takip mesafesini ac, arkadaki arac huysuzlaniyorsa araya onu al, gecmek icin uygun yer buldugunda dene.. gibi.. varicagin yere hemen ulasip motordan inecegine 5 dk daha o keyfi yasamis olursun hem..
Reklamlar
-
ersinpolat adlı üyeden alıntı
acele etmemek gerektigini tecrube ettim bende.. zaten motor ustunde olmaktan keyif aliyosan acele edip kendini tehlikeye atmaktansa acele etmeden daha agir gitmek daha guvenli.. takip mesafesini ac, arkadaki arac huysuzlaniyorsa araya onu al, gecmek icin uygun yer buldugunda dene.. gibi.. varicagin yere hemen ulasip motordan inecegine 5 dk daha o keyfi yasamis olursun hem..
Evet acele etmenin bir faydası yok zararı çok.Yolun açıktır basarsın ama takip çok önemli ve önündekinin refleksine yaklaşmak.Motosikletleri yolların en küçüğü bir taşıt olarak görseler bu sorunların hiç biri oolmayacak yada çok azalacak.Çoğu motosiklet kullanan arkadaşlar çoğu kuralı ihlal ettiğinden bu önyargı oluşuyor tahmin ediyorum,serseri gözüyle bakılmamız.Bir haber sitesinde ölen motosikletinin kazasını yazıyordu ve alttaki yorumları okuyunca genel dört teker sürücülerinin imajı anladım.Bir tanesi ölsün gebersin zaten gıcık oluyorum haketmiştir kesin sağa sola kaçmalarından.Motoru bağırtmalarından gibi bir yorum yazmış işte o adam trafikte seni sıkıştırıyorda düşsende iplemiyorda.
-
geçmiş olsun
-
Gecmiş olsun En kotu dusus boyle olsun..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Gecmis olsun...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Merhabalar,
Sabah işe gelirken sarı taksinin aniden müşteri için durmasından dolayı saldım kendimi motor taksinin altına doğru ben yana doğru güzelce düştüm ama işin garip yanı scoooterda hiç birşey yok(ufak tefek cizilmeler dışında) sadece ayağa kaldırdığımda bir iki kere marşa basmam gerekti.Taksici indi baktı hafif çizikler vardı tamponunuda hatalı olduğunu bildiğinden varmı bişeyin dedi yok dedim sonra gitti.Milli oldum artık Allah bir daha göstermesin.Hızım çok düşüktü ama dizimin üstüne düştüğüm için sıyrıklar var ve ağrı var.Buradan çıkarılacak ders;
1-Koruma!!(dizlik vs)
2-Taksilere güven olmaz.
3-Altındakine kendinden eminsen bile güvenme dururum diye zira durmuyor direk yatıyorsun.
Selamlar
Geçmiş olsun,istersen bakkala git ama korumalı git.
Her düşme binlerce km lik yol tecrübesine bedeldir.Yeni düşmelerinde sana bir şey olması kafi.
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
kanucan,gezgin_33,deli_mavi,savaskayan,mete_han
teker teker teşekkürler
-
gecmıs olsun ALLAH hepımızı kazadan beladan korusun
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.
-
Geçmiş olsun sende şanslılardansın Allah büyük kazalardan tüm motor sevdalılarını korusun dua etmekten başka yapacağımız birşey yok çünki burası Türkiye her an herşey olabilir,geçen sene beşiktaş tesislerinin oradan 1.köprü istikametine doğru gelirken üst geçitten 3-5 tane velet otomobil lastiği attılar yola benim iki şerit yanımdan geçti ama arkadan gelen araba hiç şanslı değildi resmen dağıldı çok dikkat etmek lazım otobüs minibüs terörünün yanına birde velet terörünü ekledim tekrar geçmiş olsun kardeşim....
-
vukuat,TORAMAN,kempes
Teşekkürler.Allah hepimizi kaza beladan korusun.
kempes adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun sende şanslılardansın Allah büyük kazalardan tüm motor sevdalılarını korusun dua etmekten başka yapacağımız birşey yok çünki burası Türkiye her an herşey olabilir,geçen sene beşiktaş tesislerinin oradan 1.köprü istikametine doğru gelirken üst geçitten 3-5 tane velet otomobil lastiği attılar yola benim iki şerit yanımdan geçti ama arkadan gelen araba hiç şanslı değildi resmen dağıldı çok dikkat etmek lazım otobüs minibüs terörünün yanına birde velet terörünü ekledim tekrar geçmiş olsun kardeşim....
Çok şanslıymıysın aynen dediğin gibi duadan başka çaremiz yok şans bazen yüzümüze gülüyor bireysel hatalar hariç.Fazla gaz açmayalım korumamızı yapalım.
-
geçmiş olsun...dikkat li olmakta fayda var...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Merhabalar,
Sabah işe gelirken sarı taksinin aniden müşteri için durmasından dolayı saldım kendimi motor taksinin altına doğru ben yana doğru güzelce düştüm ama işin garip yanı scoooterda hiç birşey yok(ufak tefek cizilmeler dışında) sadece ayağa kaldırdığımda bir iki kere marşa basmam gerekti.Taksici indi baktı hafif çizikler vardı tamponunuda hatalı olduğunu bildiğinden varmı bişeyin dedi yok dedim sonra gitti.Milli oldum artık Allah bir daha göstermesin.Hızım çok düşüktü ama dizimin üstüne düştüğüm için sıyrıklar var ve ağrı var.Buradan çıkarılacak ders;
1-Koruma!!(dizlik vs)
2-Taksilere güven olmaz.
3-Altındakine kendinden eminsen bile güvenme dururum diye zira durmuyor direk yatıyorsun.
Selamlar
Çok geçmiş olsun..benim ilk milli olmam benzer şekilde olmuştu ama ben tepki bile veremeden halk otobüsüne kravat olmuştum... ama dedikleri gibi asfaltın tadına bakmayan motorcu olmaz...aramıza hoş geldin
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun...dikkat li olmakta fayda var...
Aynen öyle kardeş teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 PM ----------
pinçir adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun..benim ilk milli olmam benzer şekilde olmuştu ama ben tepki bile veremeden halk otobüsüne kravat olmuştum...
ama dedikleri gibi asfaltın tadına bakmayan motorcu olmaz...aramıza hoş geldin
Teşekkürler+sanada geçmiş olsun umarım bidaha başına gelmez.Ufak tefek olması sorun değil Allah daha beterinden saklasın hepimizi.Motosiklet dostluğu budur aga.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler