Mondial 125 Zn ve Presto Texas 150
-
Reklamlar
-
Arkadasımda Hsun marka ama tip motor falan aynı bayabi gezdim motor uzun yolda fena degil saglam denebilecek gayet sessiz bozuk yola gelmez ampuller falan dagılıyo motor seri ancak ibre asırı yanlıs arac 70 le giderken bu alet 100le gidiyo son hız 120ye dayamıstım bence alına bilecek bi motor. 5000km de hiç bi sorun yok sadece yag degişti yardımcı olabildiysem ne mutlu
-
casper_396 adlı üyeden alıntı
Arkadasımda Hsun marka ama tip motor falan aynı bayabi gezdim motor uzun yolda fena degil saglam denebilecek gayet sessiz bozuk yola gelmez ampuller falan dagılıyo motor seri ancak ibre asırı yanlıs arac 70 le giderken bu alet 100le gidiyo son hız 120ye dayamıstım bence alına bilecek bi motor. 5000km de hiç bi sorun yok sadece yag degişti yardımcı olabildiysem ne mutlu
motorun markası nedir ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:41 PM ----------
beyler acil yardım lütfen yorum.
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
-
beyler lütfen yorum ona göre alıcam bilen varsa yazsın
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
-
ZN tıpı daha hoş bence bende bır ara 125t vardı ıkıncı el alırken cok dıkkat et baya masraflı olmustu bana
-
ZN 125 canım benim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
sakın haa
ben çin mallarına çoook bindim ve başım çok ağrıdı abisi mapet al ondan daha sağlıklı
-
çin malı 125-150 cclerin alayı aynıdır. tek yapıcağın alıcağın aletin temiz olduğuna emin olmak.
-
mondial al, yedek parça açısından mondial japonlardan bile daha iyi hizmet vermekte onun için mondi-al mondi-al mondi-al al.
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
mondial 125zn ile şırnak merkezden-beytüşebab,silopi,cizre,güçlükonak ve idil üzerinden mardine gittim.daha sonra aynı motorla ankaradan amasraya ordan safranboluna ordan tekrar ankaraya gittim ve motorda tık yoktu.merak eden gezi sayfasından bakabilir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler