İstanbul'da bizim için en tehlikeli noktalar nerler
Reklamlar
-
Malumunuz İstanbul'da bırakın motosikleti araba kullanmak bile çok tehlikeli...Yine de bu başlık altında herkes tecrübelerine dayanarak İstanbul'da bizler için en tehlikeli kavşak,yol, yolda delik, çukur veya herhangi bir nokta belirtirse belki okuyoan herkes oralardan geçerken daha da dikkatli olabilir ne dersiniz? Ben başlayayım...
Erenköy Carrefour un E5 e bakan yan yoldaki girişlerinden tam ortadaki değilde hal yoluna gider gibi hemen virajdaki giriş çok tehlikeli. O dönemeçten dönerken karşı şeritten carrefoura giriş yapmak isteyen arabalarla burun buruna geliveriyorsunuz..Aman dikkat!!!!
Reklamlar
-
Metrobüs yoluna yakın gitmeyin. ufak bir düşmeli kazada bile kafanız kopabilir. yemişim bozuk younu çukurunu taşını kaldırımını..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
avcılar yan yolundan gıderkende dıkkatlı olun arkıdısler gıdıs gelıs oldugundan ara sokaklara gıren arabalar ındırebılır sızı dun aksam az kaldı benı ezıyodu lavuk bıde utanmasa dovecektı şrfsz
-
Tehlikeli olmayan yolu yok ki her yer tuzaklarla dolu sanki,
En soldan gidersen ayrı dert, en sağdan gidersen çok daha başka dert, emniyet şeridine girersen cezayı, çukura girersen ayvayı yersin..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
İstanbulun heryeri berbat..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
Zeytinburnu anbarlar girişi
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
abıcım en ıyısı yan yollar ve sokak araları caddeler bızım ıcın bırhaylı tehlıkelı..zaten bızım ınsanımız yangından mal kacırır gıbı gıdıyor trafıkte...aslın da mıllet adam gıbı kullansa su arabaları sabah tan aksama kadar gez butun caddelerı otoyolları.. ama neredeeeeeeeeee
-
sadece istanbul için değil ama böyle bir başlık vardı aslında
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ergahlari.html
-
istanbulda her yer tehlikeli....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
şimdi kötü bir yer söylücem ama bir iki güne kalmaz düzeltirler adam gibi kullanacağımız yeri söylemeye cesaret edemiyorum köstebek gibi her yeri kazıyorlar üzgünüm dostlarım ama istanbulda her an herşeye hazırlıklı olmak lazım...
benim yaptığım şu daha önce defalarca geçmiş olsam bile sanki ilk defa geçiyomuş gibi geçiyorum çünkü her gün bir şeyler değişiyor ya kamyon tır yolu bozuyor yada belediye kazıyor...
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler