Motosiklet Tutkunlarının Selamlaşması
Reklamlar
-
ben motoru üstüne sürüyorum
Reklamlar
-
motokurt adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa Ayakla selam vermekte , Dünyada zafer işareti olarak kullanılan ,ülkemizde teröristlerin kullandığı tavşan kulağı işaretide bir kaç açıdan çok büyük saçmalık.. Hem bütün kültürlerde selam anlamına gelen ,
sağ veya sol el, avuçiçi açık vaziyette baş hizasına kaldırılmak suretiyle yapılan hareket e ne oldu ? Bu hareketin selam olduğunu dünyada gözü gören herkezin anladığını zannediyorum
Sağ el gidonda olacağı için ,sol el avuçiçi açık vaziyette kask hizasına getirilerek yapılan hareket...
İşaret parmağının ve orta parmağın havada, diğerlerinin avuç içinde kapalı olduğu, hareketin, ülkemizde teröristlerce kullanıldığı tamamen bir saçmalıktır.
İnsanları, yaptığı el hareketiyle yargılamak ne kadar mantıklıdır acaba ?
Sol el avuçiçi açık vaziyette kask hizasına getirilerek yapılan hareket, bana göre faşistliğin dik alası desem ne düşünürsünüz ?
samsam adlı üyeden alıntı
He pardon hassasiyetin ondan, anladım tabi.
Hassasiyet derken ?
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
Bak kardeşim kendini çok akıllı sanıyorsun ama eksiksin o işaretin ne oldugunu senin kadar bende biliyorum ama çık dışarı sor vatandaşa bu işaretin anlamını kaç kişi gerçek anlamını biliyor %90 ı sana aynı cevabı verecekler hatta dışarıda çıkma çevrendekilere sor aldıgın cevabıda paylaş lütfen ve karşındaki kişiyi anlamadan hakkında yorum yapma.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
sende okafayla selamımı almasanda olur arkadaşım...
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
-
-
endrucu52 adlı üyeden alıntı
Bak kardeşim kendini çok akıllı sanıyorsun ama eksiksin o işaretin ne oldugunu senin kadar bende biliyorum ama çık dışarı sor vatandaşa bu işaretin anlamını kaç kişi gerçek anlamını biliyor %90 ı sana aynı cevabı verecekler hatta dışarıda çıkma çevrendekilere sor aldıgın cevabıda paylaş lütfen ve karşındaki kişiyi anlamadan hakkında yorum yapma.....
Çevremdeki insanlara veya dışarıdaki vatandaşa göre yaşamadım hiçbir zaman.
O yüzden yaptığım hareketin PKK sembolü, ülkücü sembolü veya barış sembolü olması, yada o sembollere benzemesi umrum dışıdır.
Beni yaptığım el hareketiyle yargılayacak insan, zaten çevremde olamaz.
Sizde karşınızdaki kişiyi tanımadan, kendi doğrularınızı empoze etmeye çalışmazsanız sevinirim
Motosikletli Kaplumbağa...
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Çevremdeki insanlara veya dışarıdaki vatandaşa göre yaşamadım hiçbir zaman.
O yüzden yaptığım hareketin PKK sembolü, ülkücü sembolü veya barış sembolü olması, yada o sembollere benzemesi umrum dışıdır.
Beni yaptığım el hareketiyle yargılayacak insan, zaten çevremde olamaz.
Sizde karşınızdaki kişiyi tanımadan, kendi doğrularınızı empoze etmeye çalışmazsanız sevinirim
ortasını bulalım Rock işareti yapalım
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
endrucu52 adlı üyeden alıntı
selamınaleyküm arkadaşlar bukonuya yorum için biraz geç kalmışız ama yinede fikrimi söyleyeyim öncelikle (selam) yerine (selamınaleyküm)yazarsak iyi olur dogrusud bu. o işarete gelince pkk nın işaretini anımsatıyor bence yanlış
O işaret Barış işaretidir ve 1950'li yıllarda İngiliz nüklear harekatını protesto amaçlı doğmuştur.
Yani pkk'dan önce o işaret zaten vardı.
Hatta muhtemelen o işaret varken siz yoktunuz
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
O işaret Barış işaretidir ve 1950'li yıllarda İngiliz nüklear harekatını protesto amaçlı doğmuştur.
Yani pkk'dan önce o işaret zaten vardı.
Hatta muhtemelen o işaret varken siz yoktunuz
Vardır vardırda
babasında aralarda biyerlerde dolanıyordur.
-
01 Nisan 2012, 00:57
K o r @ y adlı üyeden alıntı
nerdesin abi yaaa. geç kaldın..
len ara bozucu koray adama neden ayar veriyon bırak işte adam bize tşk etmiş uzatma işte kara kedi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Nisan 2012, 00:57
nerdesin abi yaaa. geç kaldın..
Hafta sonları açmam neti şansa açtım iyie malum olurmuş
ama olsun arkadaşa yinede klip bile hediye ettim
adamlık bende kalsın)
-
01 Nisan 2012, 01:01
F54 adlı üyeden alıntı
len ara bozucu koray adama neden ayar veriyon bırak işte adam bize tşk etmiş uzatma işte kara kedi
hadi ulemm , yürü git pis çinli ybrci
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Hafta sonları açmam neti şansa açtım iyie malum olurmuş
ama olsun arkadaşa yinede klip bile hediye ettim
adamlık bende kalsın)
iyi ettin abi, zaten moderatör konuyu kapattı..
-
01 Nisan 2012, 01:03
hadi ulemm , yürü git pis çinli ybrci
iyi ettin abi, zaten moderatör konuyu kapattı..
Klibi dinleyin ama ismailden bahsediyor
http://www.youtube.com/watch?v=oipIBXA39GA
-
01 Nisan 2012, 01:10
-
09 Ağustos 2014, 00:07
SELAMINALEYKÜM diye bağırıyorum duyarsa
-
09 Ağustos 2014, 00:15
ben niye girmemişim la bu ponimiğe?
-
02 Şubat 2015, 02:59
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
02 Şubat 2015, 12:19
Ben de o el isaretinden hoslanmiyorum gercek anlamini bildigim halde. Cunku yasadigim yer su anda Sirnak ilinin ikinci subesi gibi (ist. k.cekmece). Ben de tek veya cift bipden yanayim. Hatta ilerde alacagim motoruma biraz buyuk bir korna takmaktan bu sebeple vazgectim gibi bir sey.
-
türkye'de kimsenin sallamadığı olay.
geçen yaz bükreş, transfagarasan, sibiu yaptık. lan bir tanesi de es geçsin be kardeşim. virajda bile selam verdiler. bazen ben daldım karşılık veremedim, kendimden utandım. neyse, ülkeye döndük tabi burda da yapalım dedik ama vatandaş mal mal baktı, sallamadı bile. hatta kanımca içinden "ne yapıyor la bu dangalak" bile demiştir.
gerçi selamdan bahsediyorum ama adam sıkışık trafikte bile kolayını bulsa üzerimden geçecek, ne selamı. "saygı" yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler