►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yormayın coq abimi...
saksiler çalışsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hem her poku yiyosun, hem de millete risk yonetimi hakkinda brifing veriyosun.
Bravo valla.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Ee fotograflar nirde?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
biz en iyisi anket yapıp bi kaç şıık sunalım forumdaki tüm arkadaşlarda o şekilde selamlaşsın günümüz türkiyesinde burdaki el işareti yanlş anlamaya yol açabilir ayak işaretine gelince aynı şekilde buda başka bir yanlış anlaşılmaya yol acabilir kaş yapalım derken göz çıkarmayalım biz kendi işaretimizi kendimiz bulsak nasıl olur ? baska forumlarada yayabiliriz bu işaret dilini güzel olur bence bakarsınız yabancılarda bizden görüp türiyede böyle yapıyorlar bizde böyle yapalım derler bellimi olur saygılar sevgiler
bu işaret güzel bence
durun ben birazdan foto çekip koyacağım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------
Yok fikrimi değiştirdim..
Yarın gündüz gözüyle motosiklete bineceğim..motorsun üstünde kask ve korumalarla muhtelif selamları vererek fotoğraf çektireceğim..öyle daha seçilebilir olur..sonra atarım buraya..İçlerinden seçip anket başlığı açarız..
ya da;
nette hazır foto bulursanız tek tek atalım buraya içlerinden seçip ankete koyarız..
söyleyin bakem?
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
yahu 9 ay nasil sabrettiniz?
Yillarin olmayan mevzusunu oldurmaya çalisiyoruz.
Oyle 2 gunde becerirsek, ayip olur.
Hele tartisilsin biraz.
Konusulsun, sorular sorulsun.
Oldu bittiye getirmeyelim.
Yarin insallah.
Biraz isim basimdan askin bildigin gibi degil.
Bir yere kipirdayamiyorum.
Kolay gelsin.
Ben çekersem anca bu çıkar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)