ya arkadaşlar türkiyede bu hareketleri yaparsan ya güzel bir dayak yersin yada polisten trafik cezası en iyi yöntem bence giderken bi elini salla ikide korna çal bu kadar basit
ya arkadaşlar türkiyede bu hareketleri yaparsan ya güzel bir dayak yersin yada polisten trafik cezası en iyi yöntem bence giderken bi elini salla ikide korna çal bu kadar basit
en iyisi avuç içi göstermek :D
egzoz patlatsak?
bence komutanların selamının kibarı yapılmalı yani uyduruktan diyeyim
laflar birbirine girdi yine. öle iki parmak vs olmaz. gerçekten. birde bu siteden olmaz fln yemin ediyorum terörist dedi diye dava açar:D sonra hepümüzü içeri alurlar:D
Vay terörist Kenan!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
2 korna dıt dıt tamam dır
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Benim Gördüğüm kadarı ile selamlaşma kültürü sadece cruiser kullanıcılarında var. Her zaman turladığım ormanlı denizli yollarda sadece altımda cruiser motor varken tek veya gurup gezisi yapanlardan selam alabiliyorum. Ertesi gün maxi ile aynı yolda selam versemde almıyorlar naked ile durum yine aynı.
Ne diyim selam almak ve vermek yolda güzel hoş bir keyif veriyor. Herkse tavsiye ederim.
bu yaz yaptığım yollarda karşılaştığım yabancı plakalı tüm motorcular zafer işareti diye nam salmış ama aslında evrensel bir dilde motorcu selamlaşması olan hareketi yaptılar , ben yine alışkanlık elim kornaya gitti o zaman fark ettim korna etkili değil ama iki parmağı kaldırdın mı gözden kaçmıyor.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
yolum müsaitse selamlaşma hareketimizi uyguluyorum,pek bi karşılık almış değilim ama karşımdaki adam benden sonra başka birisinden de aynı şekilde bir selam alırsa belki dank eder
yaz sonu riva dönüşünde karşı şeridimden gelen 5-6 motorlu grup hepsi beni bu şekilde selamladı bende onları aynı şekilde,hoşuma gitmişti,belkide buradan arkadaşlardı.
İyi bi işaret ama ben kaska hafiften vurmayı tercih ederim bu el işareti bazıalrı için siyasi anlam tasıyabilir ...
siyasi anlam olarak algılayıp test düşüncelere kapılan kişi için vermiyoruz zaten o selamı,iki teker selamlaşması yapıyoruz.
o şekilde düşünen adam zaten yoluna devam etsin.
Ayrıca Coq'un başlarda da belirttiği bir durum vardı,motor üzerinde değilken de bir motorcuyu selamlamak isteyebiliriz.o zaman diğer korna sellektör kafa sallama durumları saçma olacaktır.
Bu yaz Almanya'da araba içerisindeyken bir çok kez motorcu gördüğümde camdan motorcu selamımı verip kendisine yol verdiğim kişilerden aynı şekilde memnuniyet ve selamlama aldım.Sonuçta bu motosiklet kullanıcılarının evrensel hareketi.
konu güzel,muhabbet güzel
yasadigim bölgede fazla motorcu yok zaten
akdenizden gezerek geçen motorculara rastl1yorum bazen
onlara da selam vermiyorum.
önüne geçip direk durduruyorum.
iki parmak selamini deneyeceim...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
ayakla yapılan selam şeklini bilbortlara asmak lazım milletin öğrenmesi için dayak yemeseniz bile ulan o bacak sana girsin gibi laflar işitebilirsiniz kanaatımca
Arkadaslar motosıklet ımı terk eder ve bırdaha bınmemecısıne bırakırım, ama bu sekılde ne selam alır nede selam verırım. bu benım dusuncem, evrensel olarak bu bız motosıklet tutkunlarının selamı olabılır ancak burda sadece sıyası olarak on planda oldugundan vebenım hıc haz etmedıgım bır ısaret oldugundan ben dogru bulmuyorum.
Solede olabılırdi el yumruk olur bas parmak yukarda bırseyı onaylıyormus gıbı.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
bence en iyisi takma bi kuyruk yaptırıp onu sallamak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)