aynı testere motoru ile pocket bike yapılıyo 30-35 km. hız yapıyo..
aynı testere motoru ile pocket bike yapılıyo 30-35 km. hız yapıyo..
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
2 zamanlı su motoru tabiki var o kadar eskiye gitmeyede gerek yok ben kullandığımı bilirim . Bu alette 10 numara olmuş ya sesi çok hoşuma gitti
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
:D sinek gibi gidiyo :D
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
iyi düşünmüş
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Daha Önce Face de İzLemiştim .. Türk Zekası Zor durumlarda iş görüyor Ama Güvenlik Gerçekten " 0 "
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
laz bu çinliye papucu ters giydirir
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
dediginiz gibi bizim TÜRK insanı cok zeki gercekten cok zeki ama kullandırtmıyolar engelliyolar anlatabildimmi acaba
Kibrit kibrit
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bizim buralarda yaşlı bir amca var.
Önce planör motoru takmayı düşündü bisikletine, sonra şu kitten bahsettik, bunda karar kıldı.
Odun motoru dedik, sesi çok çıkar dedi. En son araba motoru takacak herhalde
http://www.sahibinden.com/bisiklet_m...XQQdisplayitem
valla ne diim süper fikir biz çoçukken yoktu böyle şeyler ols hemen alır takardım bisikletimebu yukardakını aslında yası kucuk olan ehliyet alamıyan kucuk kardesler yapabılır hem hoby hem motor hemde bisiklet
allahtan zinciri değiştirmiş,testere zincirini kullansaymış walla eli,kolu,kafası koparmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)