http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture1182.html
Kara meleğim..
ybr 125 e direk soyadıyla hitap ediyorum yıbır
2006 mondial 100 kh cupumun ismi mondiydi şimdiise gitti mondi geldi arap 2006 kanuni seyhan 150c SİYYAHH renk
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben renginin kırmızı ve diğer sslerin yanında ufak tefek bişey olmasından dolayı ateş böceğine benzettiğim için ateş böceğim diyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ben aygır diyorum boyut olarak birazcık kocamanda
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
benim motorumun adıda haylaz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Motosiklet yok ama pskiletime Çelik Eşek diyorum.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
benim motorumun adı "ikarus". zamanında ikarus sendromuna kapılıp kaza yaptığımdan bi daha aynı hatayı yapmamak için koydum bu ismi. sürekli aklımda kalsın diye
ikarus sendromu: http://donald.hypermart.net/MCWeb/Literature/Ikarus.htm
2011 Honda CBF 600
ilk motorum mondial 125zn idi.palakasıda zn'ydi.rengide siyahtı.ZEYTİN koymuştum bende adını.şimdide tiger250 var.kaplanım diyorum onada.
2 teker tek ruh tek yol.
honda beat im var pire lakabı
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
takmayan var mı?
Ben "çemçük ağızlı" diyorum. Bi de köpeğim olursa da adını Zongshen koyacağım.
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
bende plakadan koydum.. ff oldugu icin isimde "fifi" oldu..
ben azman diorum kendisine
ben de panço adını taktım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)