Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Degisiklige acıkmısınız?

REKLAM ALANI

Motosikletinizi kolay degistirebilirmisiniz?.Bu mesele çok onemli, zira değiştirebilmek hem çok kolay hem de çok zor. Statükoya bağlı kalmak kimilerimiz için konforlu bir durum. Sırf değiştirebilmek için insan rahatını bozmak istemeyebiliyor. Öte yandan eğer mevcut koşullar rahatsızsa, değişim kaçınılmaz olabiliyor. Ama bazılarımız durduğu yerde duramıyor. Böyleleri her an motosikletlerini yeniden üretme kapasitesine sahip. Değiştirebilmek öyle ya da böyle motosiklete devam edebilmek için kaçınılmaz. Ama siz ona açık mısınız gerçekten? Değiştirme idare edebildiğiniz bir süreç mi? Yoksa ondan korkuyor ve kaçıyor musunuz?Ne zamana kadar?

Ben kendimi bu konuda hazır hissetmiyorum.Ya siz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Felsefi bi soru olmuş, hiçbişe anlamadım:D
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

oumar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW - F650
    ben anlamadım yauv:S
    ooops!
    KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
    ..:: 35 EA 5130 ::..

Yok ben vermem motorumuYakıt performans görüntü olarak benim herşeyimi karşılıyor.

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Çok ağır konusmuşsun üstad.. 3 kere okudum ama anlayamadım :(
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mehmetay18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok ağır konusmuşsun üstad.. 3 kere okudum ama anlayamadım :(
    Mehmet nerlerdesin sen hacı ya.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Derin bir soru. Değiştirme eğilimi maddi olarak müsaitlikle doğru orantılıdır. Yenileme ile tarz değişikliği birbirinden farklıdır. Yenilemek için mali durumunuz müsait olunca yenilersiniz. Eğilim yüksektir. Tarz değişikliği ise tüm motorları kullanma isteği ile ilişkilidir ama yenileme kadar olmasa da yine de mali durumla ilgilidir.

Ben de bazen bayileri gezerken goldwinglere baktığım gibi activalara cbf 150lere de imrenerek bakıyorum ve heyecanlanıyorum. Tüm motosiklet türlerini seviyorum herhalde

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mehmet nerlerdesin sen hacı ya.
    Evdeyım abi, yataktayımm bu konuyu okudum daha uyku tutmuyor beni nasılsın abim? Telini pm atda yarın arayım sesini duyayım bir abicimm.. İyi gecelerr
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    tamamen maddi güç gölgesinde kalan istekler ile ilgili..

sonra tarz değişikliği gibi özel bir durum da söz konusu.

bunu geçersekse beklentilerin artması, teknik üstünlük ve estetik yargılar devreye giriyor değiştirme ihtiyacı için..

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    abs yaninda hava yastigi ve esp de koyarlarsa degistiririm acimam asla...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ha bi de duygusal bağlılık olayı var..

ntticaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    psikoloji mi okuyosun.
    Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    aslında tümüyle değil ama bi süreliğine arkadaşımda olan bir motorla değiştirip (imkan varsa ve kendiside kabul ederse tabi) denemek isterim neden olmasın şimdiye kadar bi kaç farklı tarzda motor kullandım hiçte sorun yaşamadım
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    daha güçlü bir cruiserı almaya durmum uygun olduğu anda acımadan değiştiririm açıkçası..
    hele ki şöyle hem sade hem de iri bir custom bulursam anahtarı mazgala bile atabilirim

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    para oldugu müddetce her türlü motora binmeye denemeye açıgım.nasıl taktik ama
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Değişim bir motorcunun genelde kanında vardır, zira hepimiz altımızdakine kavuştuktan kısa veya uzun bir süre sonra cc yükseltme hayelleri kurmaktayız. Bu da zaten değişim demektir ve çoğumuz buna imkanlarımız dahilinde açığız.

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Kulandığım tarzda daha üzeri olmadığı için değiştirebilir miyim bilmiyorum ama önceki motorlarıöı da çok sevmiştim hepsini değiştirebildim Sanırım yarına bir motor daha alacağım ama bunun yerine değil kuma olarak yakın yerlere gidip gelmek için. TDM 900'ün 4 silindiri çıkarsa koşarak alırım yenisini :D

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Test mi bu
    [B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]

[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı halilkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletinizi kolay degistirebilirmisiniz?.Bu mesele çok onemli, zira değiştirebilmek hem çok kolay hem de çok zor. Statükoya bağlı kalmak kimilerimiz için konforlu bir durum. Sırf değiştirebilmek için insan rahatını bozmak istemeyebiliyor. Öte yandan eğer mevcut koşullar rahatsızsa, değişim kaçınılmaz olabiliyor. Ama bazılarımız durduğu yerde duramıyor. Böyleleri her an motosikletlerini yeniden üretme kapasitesine sahip. Değiştirebilmek öyle ya da böyle motosiklete devam edebilmek için kaçınılmaz. Ama siz ona açık mısınız gerçekten? Değiştirme idare edebildiğiniz bir süreç mi? Yoksa ondan korkuyor ve kaçıyor musunuz?Ne zamana kadar?

Ben kendimi bu konuda hazır hissetmiyorum.Ya siz?
    Tabikide sırf değiştirmiş olmak için kimse yada kendi adıma en azından ben değiştirmem motorumu fakat hoşnutsuz olduğum durumlar varsa motorumla ilgili (konfor,çekiş,yakıt tüketimi v.b) konunun mantık çerçevesinde + ve - yönlerini değerlendirerek hangi taraf ağır basıyorsa ve imkanlarda müsaitse değiştiririm.Durduğumuz yerde duramamak durumu ise meraktan ileri gelen ve genelde yeni başlayanlar için geçerli olan cc ve hp yükseltme tutkusu bence,ve buda tamamen imkan ve kendini hazır hissetme meselesi örneğin 125-250 cc ile başlamış ve yaklaşık 10-15000 km yapmış birinin 600cc ve üzeri makinaları rüyalarında görmesi gibi ve bu uç noktalara ulaşana kadarda böyle sürecektir emin ol...
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler