Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
cihancım güle güle kullan....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
hayırlı olsun cihan..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
hayırlısı olsun.. insanoğlu tatminsizdir. 5000 km sonra başlarsın bu yavaş gidiyor demeye
kazasız belasız binmen dileğiyle..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun...
maşaallah sülün gibi motor allah kaza bela vermesin.yanlız biraz kuyruğu yamukmu nee(unutma sadakanı ver)seni kazalardan belalardan nazarlardan korur.dikkatli kullan allah kaza bela vermesin
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
senin bir önceki motorların neydi??
( bu arada kimi alırsan al gel yanıma, başımın üstünde yeriniz var .))
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun kazasız belasız çok guzel motor maşşallah
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Eywallah Abilerin abisi Zaten kaskımın içinde artık hep tebessüm ede ede Güle güle Yolculuk ediyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------
Çok Sağol Ustam Bu mutlu günümde Mutluluğumu paylaştığınız için Size 1000 lerce kez Teşekkür ederim..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
kazasız belasız kullan, boyalı yerlerin asfaltta değmesin
Sağlığımız ve amddiyatımız el versinde Allah değiştirmeyide sağlam bi bünyede nasip etsin ozaman bize Kardeş Daha bunları konuşmak için erken ama 60.000 lik tecrübem var inş Daha İyilerine beraberce kavuşur Nice 5000 lere Girerizz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 PM ----------
Sağol ablacım İftarda yediğin tabildotu unutamıyorum umarım Sofran kadar Bizler gibi bereketli arkadaşlarında her daim yanında olur .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------
Sadaka Evet KArdeş Deyinilen en güzel konulardan birtanesiydi Allah Rağzı olsun Vericem İnşaallah Bi elime para geçsin direkt..
hayırlı olsun kazasız yollar
aman dikkat ufak motora benzemez
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Teşekkürü Borç bilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 PM ----------
Çok Çok Çok Teşekkür Ederim Dedecimmm Evet Bizim Çin malı Pır Pır 150 liklerle uzaktan Yakından hiç ama Hiç alakası yok birden 100 Deyi verio Japon Çitası mübarek Zaten Sonbaharda Aldım Yerler Soğuk Sınırları zorlıyamam ee Birde Alışma Dönemi Var Motorun Rodajı olduğu Gibi Bizlerinde Bir rodaj süresi Olmalı Dimi ama
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Allah kaza bela yüzü göstermesin kardeşim
'' Sabrın sonu selamettir '' deyimi doğruymuş demek ki
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Hayırlı olsun cihan ;) grupta 2 kırmızı cıbır oldu :D [gerçi satmak üzereyim ama olsn ]
By.Speedy :bounce:
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız keyifli sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)