Hadi gözün aydın Cihan Allah ayırmasın motorundan seni kazasız belasız inş. güle güle sür
Hadi gözün aydın Cihan Allah ayırmasın motorundan seni kazasız belasız inş. güle güle sür
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH AZA BELA VERMESİN
ABİ KAÇ YAPIYOR BU
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
ALLAH tekerleğini düz bastırsın
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Daha nice güzel motorlara inşallah.
hayırlı olsun kardeş.hayalimdeki motoru almışın darısı başıma artık ne diyelim...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ,hani derler ya mutluluğun gözlerinden okunuyor ,seninde bu topiğe yazdıkların ne kadar mutlu olduğunu yansıtıyor ,mutluluğun daim olsun
hayırlı olsun..Benimde Çok istediğim motorlardan bitanesi allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
Bende motorumu yeni almama rağmen daha almadım ama bi taraflarına nazar boncuğu iliştir
Bu arada Dün senin motorun aynısından ışıklarda yanyana geldik..Üzerindekilerde ne kask ne bişey
Bende kask falan filan böyle scooter'a binip kask takıyor misali bi baktı tabi bende ona baktım böyle yazık dercesine yeşir yanar yanmaz teker yapıp uzadı qitti..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Bu sinek siklet japonun sana hayırlı olsun İnş. 600 rr ve 1000 rr larla tanışırsın.Allah kaza bela vermesin.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Allah razı olsun Avkan Abim Çok sağol Bi nazar Boncuğu Takıyım ya Şeytani kırmızı bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------
Herşey Zaman ile oldu Oda Zamanla Sadece Benim değil Hepimizin olur Arkadaşlar. Ben mutlu olunca Nasıl sizde oluyorsanız Sizinde mutluluğunuz Benim 4 gözle Beklediğim medarı iftaharım olacaktır
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Uğurlu ve kadimli olsun!
Motorunla nice nice özgürce kilometrelere!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Hayırlı olsun Cihan.Güle güle kullan.Maşallah.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Amin Bulaşan Arkadaşlarımızada Allah sabırlar ve bol paralar Versin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 AM ----------
Sağol Ergün Abim Hakettim ama dimi Çok çektim Çinliden Sende sorduğum sorularan Anlamışsındır beni
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin.
Benim canavar için en iyi Yarış ve cadde lastiği metzeller Sportec M3 mü ? arkadaşlar Daha iyisi varmı
hayırlı olsun..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Metzeler
17" 1532500 130/70 - 17 62S TL Lasertec Aydın motorda 130 luk arka lastik 190 tl varmı başka alıcak En iyi Yol tutuşu viraj kabiliyeti o lastikmiş arkadaşlar Varsa alıcak beraber gidelim İndirim yapsınlar ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------
SAğol ablam Sizler Yanımda olun yeter.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 AM ----------
Sağol Emre abim eksik olma
Allah kaza bela göstermesin ya cook güzel sıfırmı ?benim var motorum ama yazları sürüyorum ya :( ehliyet yok ya =) öf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)