KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlısı olsun.
MOTOR bence bır hastalıktır.
İnşaallah Abi daha kilometrem Körpe nice türkiyelere.. Sonra Yurtdışılarına Beraber gitmek dileğiyle Metehan abimide Almadan Gelemm söliim.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------
Aşkıma şimdiden Sürprizler Yapmak istiyorum Bu cumartesi Bi hondaya gidiimde Bakalım neleri tavsiye edicekler her türlü bakım modifikasyın hava filtresi lastik vs.vs için.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanman dileğiyle
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
kardeşim ne güzel yazmışsın duydularını pek mutlusun görünüen
allah kaza bela vermesin kazasız sürüşler dilerim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah olmayanlarada versin. iyi sürüşler.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan....
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin kazasız, iyi sürüşler.
hayirli olsun ... massallah kazasiz belasiz.... gule gule gez
tamam kanka benim elemanlara güven...bi turlasınlar baksınlar en azından...beğenmezsen sana en yakın otosevere akarsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı uğurlu olsun, ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin...
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Sağolasın Kardeş Evet mutluyum Umarım En kötü günüm böyle olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------
Kim gaz teli bozuk elciği ultra sert dönen müşürleri bozuk olan balans ayarı bozuk olan lastik basınçları sürekli alçalan farları bir çalışıp bir çalışmayan kafasına göre sinyal yakan. uzun farlarda 10 metreyi gösteren ve daha sürüsyle Hakaret etmek istemem eski motoruma oda Canım Ama bu Başka bütün aksamları çalışıyor ben çin malını ilk aldığım gün gösterge bozuldu akü göstergesi bozuldu km teli koptu vs.vs deveden Çitaya binmek gibi birşey oldu benimkisi tam hakkıyla ve işin en kötüsünü zorlukları öğrenerek Geldim Ben bu günlere iyiki Çekmişim Şimdiki hayatımda Başarılara imza atıacak ve tecrübelerimi 1 motorda toplıyabiliceğim Bir alet çıkardı Yüce Rabbim Karşıma Umarım Sofuoğlunun yolunu izlerim ;)
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Hayırlı olsunBenimde yarın plakam geliyor yeni fotoğraflar ekleyebilirim haftasonu için.
Daha önceden de tebrik ettim ama adettir bir de buraya yazalım
Kazasız belasız sürüşler dilerim Hayırlı olsun !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İnş. Cihanım
bende ehliyeti aldığımda senin gibi seviniyodum
ne gündü beee
abi bi tur versene
Güzel motor. Güle güle kullan...
Kazasız belasız,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)