motosiklet alıcam destek olursanız sevinirim.
-
Reklamlar
-
bence bunun için bir a2 ehliyeti alabileceğin bir kursa gitmeni öneririm motosiklet kullanmayı temel olarak orada öğrenebilirsin
geriside senin isteğine göre kendine motor alırsan gelişir zaten
istanbulda olsaydın honda bmw vespa gibi markaların kendi özel eğitimleri var ileri sürüş tekniklerinide alıyorsun kullanmayı öğrenmenin yanında...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bence bunun için bir a2 ehliyeti alabileceğin bir kursa gitmeni öneririm motosiklet kullanmayı temel olarak orada öğrenebilirsin
geriside senin isteğine göre kendine motor alırsan gelişir zaten
istanbulda olsaydın honda bmw vespa gibi markaların kendi özel eğitimleri var ileri sürüş tekniklerinide alıyorsun kullanmayı öğrenmenin yanında...
erken cevabınız için çok teşekkür ama babam bu tutkuma başından beri karşı ben babamı ikna etmek istiyorum motosiklet için a2 ehliyetimi almam gerekiyor yarın ilk işim bu tşk ler
-
-
FeRaYe23 adlı üyeden alıntı
erken cevabınız için çok teşekkür
ama babam bu tutkuma başından beri karşı ben babamı ikna etmek istiyorum
motosiklet için a2 ehliyetimi almam gerekiyor
yarın ilk işim bu tşk ler
walla aslına bakarsan benim zamanında duymadığım söz kalmadı bu motosiklet sevdasından dolayı ki babam zamanında az motosiklet kullanmamış bir insan değildir uzun yol yapıyordu mz'lerin olduğu dönemlerde ki 2 senem kütahya gibi motosiklet cenneti olarak görülebilecek (o zaman için şimdiyi bilmem 10 senesi var rahat) bir yerde geçmişti..
kısaca anlatmak istediğim motosiklete herkes başta karşı çıkıyor sadece adım adım ilerlemen gerekli birşeyleri elde etmek istiyorsan annem kullandığım arabaya binmem diyor ama kullandığım motora binmem demiyor çünkü aldığım risklerin farkında olduğumun ve ona göre hazırlıklı olduğumun çok iyi bilincinde...
kısacası bu meretleri tehlikeli kılan kendileri değil bizleriz her zaman için... bunları gösterebilmen gerekli ailene..
motosikleti nasıl alacağın konusuna gelince ailen destek olmuyorsa çalışıp biriktireceksin buradaki pek çok kişi bu şekilde hayallerini gerçekleştiriyor
sana şimdiden iyi şanslar ama motosiklet kullanman için a2 ehliyetini kesinlikle al sonra bi polis çevirmesinde motorun bağlanır veya allah korusun kaza yaptığında başın çok ağrır dikkat etmek lasım önlem almak lasım en başından
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
-
nasıl bi tip seviyorsun ki ?
-
Bak Arkadaşım Bundan seneler önce babam motora cok karşıydı ve motor kullanıclarını hic sevmezdi ama bendede bir motor aşkı vardı habersizce bir motor aldım arada biniyordum arkadaşta kalıyordu ve sordugunda arkadaşımın dedim sonra eve getirmeye başladım binmeyeceksin dediginde ben inat ile biniyordum sonralarda baktı fayda yok dikkatli bin tavsiyelerinde bulunmaya başladı daha sonra motoru değiştirdim arkadaşın dedim bende kalacak babasının haberi yok dedim biraz kızsaada bir şey diyemiyordu. yani alışır şu anda babamda bende motor kullanıyoruz :D aşıladım arada gezi bile yapıyoruz
Direk Kestirip Atarlar Olmaz Die Ama Sen Üstlerine Git Bunalt.
motor nasıl ögrenirim arkadaşlarında cevreende motor olan kişiler vardır ögretmesini rica et
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
-
Mersin İl Temsilcisi
-
ah ah çok iyi bilirm ailenin karşı çıkmasını eğer seninde benim gibi cadı bi ablan olsa eminim onlarda ikna olurdu en azından benim ortalama 8 ay sürdü kabul etmeleri şimdi de canavar gibi motora biniyorum
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
kaç para lazım
hemen gönderelim
şaka yaptığını biliom zaten , ama arkadaşım hale de honda var şimdi hondanın sitesinde aynısını gördüm benim istediğim motosiklet bu nasıl birşey honda today 50
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------
ıRamazan adlı üyeden alıntı
nasıl bi tip seviyorsun ki ?
honda today 50 istediğim motosiklet bu, arkadaşım hale de bundan var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------
TheSany adlı üyeden alıntı
Bak Arkadaşım Bundan seneler önce babam motora cok karşıydı ve motor kullanıclarını hic sevmezdi ama bendede bir motor aşkı vardı habersizce bir motor aldım arada biniyordum arkadaşta kalıyordu ve sordugunda arkadaşımın dedim sonra eve getirmeye başladım binmeyeceksin dediginde ben inat ile biniyordum sonralarda baktı fayda yok dikkatli bin tavsiyelerinde bulunmaya başladı daha sonra motoru değiştirdim arkadaşın dedim bende kalacak babasının haberi yok dedim biraz kızsaada bir şey diyemiyordu. yani alışır şu anda babamda bende motor kullanıyoruz :D aşıladım arada gezi bile yapıyoruz
Direk Kestirip Atarlar Olmaz Die Ama Sen Üstlerine Git Bunalt.
motor nasıl ögrenirim arkadaşlarında cevreende motor olan kişiler vardır ögretmesini rica et
fikirlerin için tşk , ama ben habersizce alamam çünki babamın verdiği haftada 70 lirayla nasıl alırım ayda 280 lira param oluyor ayda 150 lira harcasam kalan ayda 130 lira takistle verirlermi acaba önce zaten a2 ehliyet almam alzım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 PM ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
ah ah çok iyi bilirm ailenin karşı çıkmasını eğer seninde benim gibi cadı bi ablan olsa
eminim onlarda ikna olurdu en azından benim ortalama 8 ay sürdü kabul etmeleri şimdi de canavar gibi motora biniyorum
allah canını almasın emi senin güldürdün beni cadı bir ablam yok kimse yok yani sadece benim evin tek kızıyım
-
Honda Today 50 en çok bayanlara yakışır başlangıç için en iyisidir Bisiklet kullanmaktan daha kolaydır 5 TL Benzin ile bütün gün gezersin.
Arkadaşının motosikletini babana gösterirsen fikrini değiştirebilir hatta bir gün arkadaşın ile beraber gidin babanın yanına sizi ve motosikleti görsün
Ehliyet ve korumaları ihmal etmeyiniz
-
today güzel motor ama eğer kendi kazancın , birikimin yoksa biraz zor olur .örn motor 10000 tl dir az birşey kamıştır yad yarısı elindedir çalıştığınla biriktirdiğinle ondan sonra babadan anadan yardım alınır ama bu durumda bence çalış yada birtürlü paranı biriktir aksi taktirde işin zor ehliyet zaten 450 tl aşağı yukarı today 2.000 l desek oldumu sana 2500. bu karşı çıkmanın yanı sıra fazlası demektir.
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
Benim ailem de karşı çıkıyordu son 2 hafta içinde annem kask+eldiven babam ise motosiklet almama yardımcı oldu.Nasıl oldu dersen benzinli scooter almaya karar vermiştim tam.Neredeyse alıyordum ki babam gördü bu ne yaa.Boşver adam gibi birşey al da işe yarasın dedi.Şu anda plaka bekliyorum.
-
-
FeRaYe23 adlı üyeden alıntı
merhaba arkidişler ben motosikleti çok seviyorum ama şimdilik motosikletim yok alıcam ama babama motosiklet istediğimi söylediğimde hep karşı çıkıp olmazz diyip yanımdan ayrılıyor ben de üzülüyorum
ama en sonunda aldırıcam 19 yaşındayım hiç motosiklet deneyimim yok
hale diye arkadaşım var ona babası honda aldı
bende onu görünce kıskanıyorum
çok güzel bir görseniz mahallede dolaşıyor bende istiyorum
motosiklet hakkında bilgi verirmisiniz nasıl kullanmayı öğrenirim ve bana göre hangi motosikleti önerirsiniz?
Hosgeldiniz...
1-Babanin gonlunu al once...
2-ehliyet al a2 hatta b ehliyete yazil a2 eklet cok istiyorsan ama ehliyet al...
3-koruyucu kiyafetler al...
4-ileri surus teknikleri egitimleri al...(bu sana cok ama cok faydali olacak bayan isen eger)
5-sertifikani al...
5*1/2-babanin gonlunu al...
6-anahtarini eline al...
7-mutlu son...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
AraGaz adlı üyeden alıntı
Honda Today 50 en çok bayanlara yakışır başlangıç için en iyisidir Bisiklet kullanmaktan daha kolaydır 5 TL Benzin ile bütün gün gezersin.
Arkadaşının motosikletini babana gösterirsen fikrini değiştirebilir hatta bir gün arkadaşın ile beraber gidin babanın yanına sizi ve motosikleti görsün
Ehliyet ve korumaları ihmal etmeyiniz
evet çok şık pembe rengini istiyorum çünki en çok sevdiğim renk, arkadaşımla birgün babamın yanına gitmeliyiz haklısın, çok tşk
-
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler