uzun zamandır uygun bir navigasyon cihazı arıyorum.bu ikisi dikkatimi fiyat olarak ikisi de 300 civarında ve ikisi de kaliteli marka.bu cihazlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba?
uzun zamandır uygun bir navigasyon cihazı arıyorum.bu ikisi dikkatimi fiyat olarak ikisi de 300 civarında ve ikisi de kaliteli marka.bu cihazlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba?
O cihazlar hakkında bilgim yok ancak kullandığım Piranha Voyager fazlasıyla işimi görüyor. 4.3" geniş ekranı ile gayet kullanışlı. Alternatiflerin arasına koyabilirsin.
Yaklaşık 1 senedir hem arabada hem de motosiklette Garmin Nüvi 200W kullanıyorum.
Öncelikle içindeki harita Başarsoft olduğu için bu cihazı seçtim. Çok memnunum.
Cihazdan önce haritasından emin olun mutlaka, Başarsoft Google firmasının da harita sağlayıcısı, başka firmaların haritalarını görmedim ama dediğim gibi ben memnunum.
Motorda kullanmak için 4.3. ekrandan aşağısını düşünmeyin bence. Gidon üstüne koyarsanız küçük ekranlarda görmek zor olabilir.
Ben nuvi 200 kullanıyorum, ilk açılısta uydu bulması çok yavas ve bulutlu havalarda arac kendi etrafıda şöyle bi tur atabiliyor onun harici çok kullanıslı, kullanımı basit ve oldukca işlevsel
garmin nuvi 200 bir çok müşterimin aracına taktım nerdeyse hepside çok memnun bu cihazdan ama tomtom un da çok iyi bir marka olduğunu ve piyasada çok çabuk tutulduğunu biliyoruz
batarya ömrü olarak garmin 5 tomtom 3 saat
İki yıldır araba ve bir yıldır da motorda Garmin Nüvi 200 kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Yalnız çok sapa köy yollarına girersen yol koordinatlarının doğru girilmediğini fark ediyorsun. Şehir içinde veya ana yollarda gayet iyi. Tavsiye ederim.
Bu arada Nüvi 200'ü motora sabitleme yöntemi bilen var mı? Ben ön cama kaymaz kaplama kullanarak sıkıştırıyorum ama çok sağlam olmuyor.
Ağır metal insanı...
Ben Next 708 kullanıyorum Servis ve harita desteği mükemmel.
Ben iphone'umu kulanmaya cesaret edemeyeceğim Piranha kullanana bir arkadaşım daha var o da memenun ama su geçirmezliği ne durumda bilmiyorum.
Savaş abi verdiğinnumarayı yemekten sonra arayacağım teşekkür ederim
Bence iphone. Motoruma I phone tutucu aldım . Artık Gps, cep telefonu, mp3 player, dyno ( dynobox programı ile) hepsi elimin altında. başka birşeye para verme, parana yazık .
Valla kıyamıyorum nasıl bir tutucu aldın? link vs.. var mı ?
Kargo dahil 60 dolara geldi. Süper birşey, her türlü pozisyona, dikey yatay sağa sola doğru ayarlayabiliyorsun. Link bu :http://www.ram-mount.com/CatalogResu...5/Default.aspx
Kaldırımdan inişlerde ya da bozuk yollardan korkuyorum vallahi Telefonu koluma bir şekilde sabitleyip kulaklık ile kullanmayı düşünüyorum.
Emrello,
Ben Teknosa' dan Hama marka GPS çantası aldım, fermuarlı, önü şeffaf.
Bir de Hama marka Bike Holder aldım.
Bike Holder' ı gidona taktım ( kendinden kelepçeli ve vidalı ), çntayı da buna tutturdum ( ikisinin orijinal yuvası var kolayca oturuyor, zorlayarak çıkarıyorsun )
Bu ikisi sürekli takılı motorda, ben sadece GPS i çantaya koyup yola çıkıyorum.
Bir tavisye, yabancı forumlarda okumuştum, GPS i sürekli şarjda tutun motorda. Bizimkiler motor uyumlu olmadığı için titreşim pile zarar verebilir diyordu. Sele altına çakmak soketi taktırdım sürekli şarjda tutuyorum.
Arka çantada sürekli bir buzdolabı poşeti tutuyorum. Bir defa yağmura denk geldi, GPS çantasının üzerine geçirdim, şeffaf olduğu için görüş bozulmadı, yağmurdan da bu şekilde korudum. Çanta su geçirmez dediler ama pek güvenemedim.
Kimmiş o Iphone'u takma düşürürsen sonra evlat acısı gibi adama koyar.
Şehir içinde pek kullanmaya gerek kalmıyor. Bilmediğim bir yere gideceksem başka tabi
Ama Şehir dışına çıkınca tadından yenmez
Bir güzel yanı daha var Adres sorduğunda ben buralı değilim gardaş yanıtlarıyla vakit kaybetmiyorsunuz sokağına kadar götürüyor namussuz
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Ahanda geldi anlat bakalım bildiklerini
benim cihaz "oem" ama piranha leon ile benzer, işlemci ve ram'i iyi
Varan 1:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...yapmaktan.html
Varan 2:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-duzeltme.html
Valla yağmurda kullanmadım kullanmak zorunda kalırsam, şeffaf poşet geçirip yoluma devam ederim herhalde
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
I phone ' un benim kullandığım aparattan düşmesi mümkün değil. Onun için özel yapılmış. Çok uğraştım mandalını bükmeden yerinden çıkmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)