http://www.haber50.com/44095_Iste-Tu...tosikleti.html
buyur abi "BUDA MI GOL DEĞİL HAKİM BEY , BUDA MI GOL DEĞİL"
http://www.haber50.com/44095_Iste-Tu...tosikleti.html
buyur abi "BUDA MI GOL DEĞİL HAKİM BEY , BUDA MI GOL DEĞİL"
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Her iki paylaşımın için de teşekkürler.. Aslında turkiye %99. yerli olan uretimler var.. Bu %1 ithal parca ne diye sorarsanın soylıyım.. Yakıp pompası. Dizel yakıt pompası üzerine dunyada üc dev var. Cav, Boch ve Sımensn... %99 yerli olan Urun ise TUMOSAN traktorleri...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Madem devrim arabalarından konuşuyoruz..
"Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz!" sözünüde hatırlamak lazım...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
teşekkür ederim sayende bir şey daha öğrendim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------
sevgili cengizhan kardeşim. kardeşim diyorum çünki sanırım yaşın daha çok küçük. en azından buradan böyle anlaşılıyor şu yazdıklarınla
sen hangi şehirdesin, ne yaparsın bu sitede hangi konulara ne yazarsın, daha doğrsu kim olduğunu bilmiyorum. dikkat de etmedim gerçekten. önemli olan yazılanlardı, ben de fikrimi beyan ettim. sen de benim kim olduğumu bilmiyorsun.
ben vatan haini değilim arkadaşım, türk evladıyım. bu milletin başarısız olmasından tatmin yada haz aldığımı düşünüyorsan da sana sadece tebessüm edebilirim. konuşmaya veya kendimi anlatmaya bile gerek görmem.
şu uslubunu kendime yakıştıramıyorum, sana yakışır yada yakışmaz orası ayrı, beni de ilgilendirmez. lakin benim özelden mesajlaşma gibi bir huyum yok. bana özl mesajlar atma çünki bu şekilde konuştuğum insanlar yüzyüze konuştuğum insanlar. onlarla da ayda karşılıklı birer mesaj ya göndeririz ya göndermeyiz.
senden ricam lütfen benimle muhatap olurken (özellikle özel mesaj atacaksan tekrar) ciddiyetini saygını koru, yada zorlanacaksan muhatap olma hiç. ikimizin de kafası rahat olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------
nedense şu sitede, ne zaman iki üç günümü ayırsam, birileri ile laflama imkanı bulsam, çabucak canımı sıkan biri yada bir olay çıkıveriyor karşıma.
ya cidden ben lanet bir tipim. insanları kırıyorum. karşılığında bir şey görünce de keyfim kaçıyor.
ya da fazla takılmayıp sadece dikkatimi çeken koularda yazılanları okuyarak üyeliğe devam etmek en iyisi.
Arkdslar Ben manısanın turgutlu ılcesınde oturuyorum ve fabrkasıı burada bu mtrların ve bende kllanıclardanm. yarısı cın olarak nıtelenıo ama tam olarak bı bılqım yoqtu bılqılernzı paylastqnz ıcn tskrler..
türk malı denince vidasına kadar olmalı bence
firmalar kullanmaya başladı artık bunu yerli malı diye yutturcaklarını sanıyorlar
motor isimlerinide TR100-150 fln demişler kendileri inanmış baya türk malı olduğuna
Bunun Kanuni'den ne farkı var anlamadım, Çin işte. Türk malı dediğin Türk tasarımı olur. Ayrıca bu Modesa ile Modenas ayrı markalar Modenas Malezya malı kaliteli ürünler çıkarır bu Modesa'yı geçen yaz inceledim gayet Mondial ayarında bir Çinlidir.
CengizhanD, ya bunlar hepsi ayni kapıya çıkıyor.. Bu firmaların ürettiği ürünler keşke Türk olsa ama malesef.. Montaj..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)