Zincir yagı-Balata spreyi son kullanma tarihi
Reklamlar
-
Arkadaşlar dün zincir yağı ve balata spreyi aldım.Fakat kullandıktan sonra son kullanma tarihinin 23/07 oldugunu farkettim.Bu ürünler işlevini kaybetmişmidir acaba? 2 sene geçmiş sonucta :S balata spreyini sıktıktan sora arka fren tutuşu zayıfladı.Geri götürsem alırlarmi acaba
Reklamlar
-
balata spreyini sıkınca ilk 1-2 gün fren zayıf tutar. yağ özelliğini kaybetmez hava ile temas etmiyorsa.
ama sprey olarak kullanmak için içinde bulunan basınçlı gaz belirli bir yıl geçtikten sonra azalıp basıncı kaybeder böylece spreyler kullanım tarihini doldurmuş olur diyebiliriz kısaca
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
balata spreyini sıkınca ilk 1-2 gün fren zayıf tutar. yağ özelliğini kaybetmez hava ile temas etmiyorsa.
ama sprey olarak kullanmak için içinde bulunan basınçlı gaz belirli bir yıl geçtikten sonra azalıp basıncı kaybeder böylece spreyler kullanım tarihini doldurmuş olur diyebiliriz kısaca
Anladım bilgi için teşekkürler.Yarın götürcem geri inş alır.2007'nin ürününü satiyolar hala ne diyimki bunlara..=S
-
ben zamanında bir koli aldım ve yaklaşık 10 sene kadar kullandım bi sorun olmadı... ama tam bir bilgim yok....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Pek anlamam özzelliğini kaybedermi ama git geri ver bence.Bozulmasa yazmazdı herhalde son kullanım tarihi diye,dimi yiğitçim.
-
ugur volkan adlı üyeden alıntı
Pek anlamam özzelliğini kaybedermi ama git geri ver bence.Bozulmasa yazmazdı herhalde son kullanım tarihi diye,dimi yiğitçim.
evet abi doru diyorsun adamlar boşuna mi yazmiş son kullanma tarihini.Özen motordan almıştım kızıltoprakta. yarın götürcem
-
yarı fiyatına senden alırım yiğitcim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler