yağmur çok kötü birşey yaa :)
Reklamlar
-
arkadaşlar bu gün gezinme,eğlenme,dolaşma amaçlı 2 motor geziye çıktık misi taraflarına gidiyoduk hafif yağmur çiseliyodu güzleldi.misiye yaklaştığımızda aniden dolu bastırdı kimse bir birini duymuyo sırılsıklam olduk uygun bi yer bulana kadar dümdüz ilerledik.tabi buz gibi hava biz dizlerimizi hissetmiyoruz. yağmur yüzünden eve geri dönmek zorunda kaldık neyseki kaza geçirmedik
Reklamlar
-
geçmiş olsun biliyorum o doluyu arabanın camı patlayacaktı az daha
-
basliga dikkat edelim lutfen o yagmur demek su demek o yagmur bizi hayatta tutuyo
-
Mersin İl Temsilcisi
yağmur kötü değil, yağmura uygunsuz yakalanmak kötü... ama bunun derdi tatlı su motorcularının olsun...
7/24 vınnnnnnnnnnnnn
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
Hayatın içindeysen yapacak bişey yok keyfini çıkar . bende o yağmura yakalandım hemde sırılsıklam taksinin içinde işin espirisi taksiyle bile zor gittik sağa çektik bursada böyle bir şeye ilk defa şahit oluyorum . Allah yolda kalanlara yardım etsin . Yağmur su dur su hayattır .
-
Varya o şarıl şarıl yağmur da motora binmek kadar zevkli bir şey yok benceeeeee Çok seviyorum, çok..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
evde otururken yagmuru izlemek gayet güzel
hep derim yagmura motorabinmenin keyfi bi başka heleki üstünde yagmurlugun varsa
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
hep derim yagmura motorabinmenin keyfi bi başka heleki üstünde yagmurlugun varsa
ya yoksa
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Kaza geçirmemeniz çok iyi olmuş.. Başka zaman gezersiniz artık;)
-
Hele o arap kızları yokmu hala senelerdir camdan bakıyorlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
evet yağmur cok kötü.Akşam çorlu dan aldığımız arabayı Edirneye getirmeyi zor başardık.Ve ilk gününde sanayide....
-
Super Moderator
Yağmur kadar, yağmurda sürmek kadar güzeli mi var? Her an Yalova yapabilirim...
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Yağmur kadar, yağmurda sürmek kadar güzeli mi var? Her an Yalova yapabilirim...
Olcan zevkli bende katılıyorum ama şu önden giden yada yanından geçen arabalar yokmu aaaah Birde bizi çamur deryasına çevirmeseler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
yağmur berekettir bence ...
yağmurda motora binmek de çok zevkli ayrıca
Allah'a şükür sağ salim evinize dönmüşsünüz
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
ya yoksa
ıslanıcan
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Olcan zevkli bende katılıyorum ama şu önden giden yada yanından geçen arabalar yokmu aaaah Birde bizi çamur deryasına çevirmeseler.
her arabın pardon güzelin bi kusuru olurmuş korkut. yagmuru seven çamuruna katlanır dimi
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Mersin İl Temsilcisi
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hele o arap kızları yokmu hala senelerdir camdan bakıyorlar.
buna cevabı zaten bizim cadı vermiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
demek ki arap kızlarının hepsi cadı
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Geçmiş olsun kardeşm,helede eldivensizken o rüzgarın ele vurması off o çok fena bi olay
-
tubis adlı üyeden alıntı
Varya o şarıl şarıl yağmur da motora binmek kadar zevkli bir şey yok benceeeeee
Çok seviyorum, çok..
evet çok güzel herşey çok güzeldi dolu yağana kadar
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
buna cevabı zaten bizim cadı vermiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
demek ki arap kızlarının hepsi cadı
ıı ıhh yanlış genelleme
her arap cadı değildir=hercadı arap değildir
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler