Ankara'da Endurocu/Kroscu yol arkadaşları arıyoruz.
-
Reklamlar
-
yokmu kimse beyler? Nerde enduro ruhu
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
Arkadaşlar konu günceldir. Bir kişi bile bulabilirsek çok mutlu oluruz.
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
-
Bizim Ankara böyle zaten, değil endurocu çoğu şeyi kolay bulamıyorsun Hayat yok bu memlekette kardeş
-
valla öyleymiş ya avatarındaki düldülü al gel sen de
-
Kanuni Endurolara taktım bir ara ama bakalım ya ondan yada bir CBF150 alma durumum olacak yakında. Enduro alırsam seve seve katılırım aranıza.
-
Cross motorum olsaydı katılmak isterdim.. istediğiniz gezi arkadaşları bulursunuz umarım...
PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150
-
Bende aynı durumdayım yol ruhu, enduro ruhu vs var yani ruh var ruhdaş yok
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Bende aynı durumdayım yol ruhu, enduro ruhu vs var yani ruh var ruhdaş yok
Benim de iştahımı sen kabarttın zaten cruiser motorla çamurlu yollardan gide gide
-
Yaş sorun olmasaydı sizinle takılmak çok güzel olur du. Ama sizler her hal de biraz daha genç ark. lar arıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Benim yaş 85 , pardon 45.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
-
illa Kross mu Alalım Bilader :D:D buyrun gelin kırıkkaleye yada biz gelelim arada paslaşalım
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
-
zamanında scooterla çok enduro yaptım ama cruiser motorla biraz zor olur sanırsam.neden olsa ağır motor.hard enduro değilde şöyle piknik havası tadında bişeyler yapılacaksa neden olmasın?
-
ankara mt grubuna gelirseniz hoş karsılarız merak etmeyin, icimizde sadece bir kişide kross var o nedenle çok kişi bulamayabilirsiniz ancak iyi insanlarla tanısabilirsiniz...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
skakfilozofu adlı üyeden alıntı
zamanında scooterla çok enduro yaptım ama cruiser motorla biraz zor olur sanırsam.neden olsa ağır motor.hard enduro değilde şöyle piknik havası tadında bişeyler yapılacaksa neden olmasın?
nasipse 2 hafta sonra neden olmasın
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
-
Arkadaşlar piknik aktivitesi elbette ki ayrica yapılabilir. katılmaktan ve sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarız. Fakat şu anda çok feci endurom geldi Ve bizimle dağda ormanda birlikte yol yapabilecek arkadaşlar bulabilirsek çok çok mutlu oluruz.
Başlık günceldir ve güncel kalacaktır!
-
ankara mt olarak sizleri tanımak isteriz. endurocu arkadaşımız pek yok. ancak tanışmamıza engel değil. sayfamıza bekleriz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler