Dünya'nın en baba tank pad'i bu ve yardım lazım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Bana ozelden ulasir isen sana yardimci olmaya calisiriz.Zaten rutin olarak yurt disindan parca getiriyoruz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
bende yardım edebilirim David abimde bir sorun olursa
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
Türkiyeye göndermiyor
Shipping to: United States, Europe, Canada, Australia, Japan :(
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
madem çok beğendin genç arkadaşım, ben de yardımcı olurum. listede türkiye görünmüyor ama ben öyle listesinde türkiye görünmeyen ne satıcılardan mal aldım. orda listeye yazmayabiliyorlar ama talep olursa gönderenler de oluyor. ben satıcıya türkiyeye gönderip göndermeyeceğini, gönderirse ne kadar kargo ücreti olacağını sordum. cevap gelirse, konuşuruz yine...
-
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
resmi al tank pad yapan yerler var onlara ver yapsınlar ne uğraşıyon....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
sen bu resmi sıteden kopyala ve bu msn adresındeki kişi ile diyaloğa geç,
burası bır matbağa atölyesi ve adamın işi sayılır tank pad,
aynı resim üzerinde renk değişimi ve her türlü yazı işlerınıde çok iyi yapabiliyorlar...
maya baskı,
0 212 637 84 33
yulgen@msn.com
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
ozrace adlı üyeden alıntı
resmi al tank pad yapan yerler var onlara ver yapsınlar ne uğraşıyon....
yani )
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
-
herkese çok teşekkürler. ilk yardım ederim yazan abimden başlayarak iletişime geçiyorum.Allah sizden razı olsun bir ehlliyeti alayım maviliklere bu tank pad'imle gaz açacağız.
Sizi seviyoooorummmm
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
dynner adlı üyeden alıntı
bende yardım edebilirim David abimde bir sorun olursa
utku bu fiyat kargo dahil fiyatı mı bu kargo ile toplam kaç ytl ye geliyo? bi hesaplayalım da aynısından bende alayım: ) tabi bi de şu var bizim cbr lara büyük olur mu bu?
-
satıcıdan cevap geldi aynen şöyle :
I"m sorry I do not ship to Turkey
- kurveygirl
yani maalesef türkiyeye hiç bir şekilde sevkiyat yapmıyor. aynısını başka satıcıdan bulursak ya da başka beğendiğin olursa onlara bakalım cengizhan kardeşim...
-
bence benım dediğimi denersen işin görülecektır,
resmi kopyala ve verdığım MSN adresı ile irtibata geç,
ve karşıdakı kişiye danış,
sanıyorum olacaktır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
yurt dışı işi bayağı kazık olacağı için bu hayalden ne yazık ki vazgeçtim :( sağolsun abilerim bana yardım etmek istediler.yavuz ve aydoğan abiye çok çok teşekkür ediyorum bu konuda.yavuz abi Allah var çok yardımcı oldu.
ama yanlızca kargo parası olarak 34 dolar istiyorlar Amerikadan buraya :(
bende onu alacağıma serkan abinin önerisine bir bakacağım.yarın ararım msnden ekledim ama girmiyor.pazar diyede bu gün aramak istemedim.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler