konuda dedıgım gıbı soyle 2 yıl fılan kullana bılecegım 1.5mılyarı gecmıcek sekılde 0 scooter tawsıyesı olan varmı bırde 2.motorlarda el degıstırme parası gıbı bır sey ıstıormu
konuda dedıgım gıbı soyle 2 yıl fılan kullana bılecegım 1.5mılyarı gecmıcek sekılde 0 scooter tawsıyesı olan varmı bırde 2.motorlarda el degıstırme parası gıbı bır sey ıstıormu
mondial ukh 100
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
Bilader 1900 tlye commuter Yamaha 2007 ybr 125 21.600 km de neonlu halogen white diamond farlı michelin pilot lastikli. jant şeridi var tertemiz simsiyah motor ;) biraz daha biriktir paranı bunu al ilerde bana çok çok çok dua ediceksin o paraya çin malı alıcağına japon malı motor satıyım sana. Emin olki buraya yorum yapıcak çoğu kişi Hak vericektir bana.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
bencede bir tana sıfır cub al yada honda innova falan al scooter mu kullanmak istiyorsun ille,
scooter ler arıza yapma ihtimal i daha fazla + daha fazla yakıt
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
al bi zat150 yola devam..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
bence dostum 500 daha biriktir 2. el yamaha ybr125 ler var scooter dan daha sağlam götürür bayaaa bırak 2 seneyi bakarsan 4-5 sene binersin
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
al bi zat150 Yola devam ama yaya olarak, bolbol yolda kalırsın bence.
Tavsiyem ikinci el temiz YBR yada CBF 125, veya Kymco 150 bakabilirsin, tabi bunlar scooter tarzı değil ama piyasası olan sağlam kullanışı rahat ve keyifli makinalardır.
Bu arada ruhsat işlemleri 200-300 arası tutuyor bunuda hesaba katmayı unutma derim...
16 BHN 22
(BatuHaN)
1.5 milyar büççe demek günümüz parası ile uçuk bir rakam, kafa yaptın herhalde
suzuki an 125 war paraya sıkıştım almayı düşünürsen özel mesaj at.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
kymco 125 veya arora 150 t bence
ZN 125 cok güzel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
1.500 Milyara dünyayı alırsın
Pardon hangi şehirdi acaba ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bu modeli ben almayı düşünüyorum şimdilik sanada önerdim
http://www.sahibinden.com/iste_bu_si...XQQdisplayitem
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Sen şanslı azınlıktansın demekki,
arkadaş motor işi şans işi, Bmw-Honda-Kawasaki-Suzuki... kullananlardan yolda kalmayan yok mu sanki, tabiki var ama Zat150 nin parçaları dandik, plastik, kalitesiz uydurma parçalar. 1 parçayı söküp taktığında vida yerleri bile kırılabiliyor, yapboz gibi mübarek.
16 BHN 22
(BatuHaN)
arkadaşım;
kaç defa bindin zat'a ve kaç bin km yol yaptın zat'la????
zat; çin menşeili markalar arasındaki en kaliteli ve sağlam maxi scooter'dır...
bunu ben değil,birçok kişi kabul etmiştir... ama langır lungur binersen,gazı köklersen,girmedik çukur bırakmazsan olacağı odur!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)