tanıdığım ve çok sevdiğim bir abim forumdan uzaklaştırıldı die bir yazı okudum sebebi ise mükerrer üyelik diyor anlamını bilen varmı acaba
tanıdığım ve çok sevdiğim bir abim forumdan uzaklaştırıldı die bir yazı okudum sebebi ise mükerrer üyelik diyor anlamını bilen varmı acaba
Yüksek Kalite Üstün Performans
mükerrer = yinelenen - tekrarlanan
2. bir hesap açmış sanırım
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Motosiklet.NET de koyulan kurallar var ve bu kuralara uyulması için bütün yönetici abilerimiz titizlikle çalışıyor..
Mükerrer üyelik siteden atılmış ya da atılmamış birinin tekrar yeni bir üyelik alarak siteye dahil olmaya çalışmasıdır.Yani,aynı kişinin birden fazla üyelik almasıdır.
Biz üyelikleri değil,üyeliğe sahip olan kişiyi banlarız.Başka bir üyelik alıp siteye dahil olması söz konusu olamaz.
Site kurallarına aykırı bir işlem yapılmadan kimse banlanmaz,banlananlar başka üyelik alıp dönemez.
Bu başlık kişisel başlıktır,kişisel başlık açılamaz.Gerekli açıklamayı da yaptığımıza göre başlığı kilitliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)