Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ybr 125 den en iyi verimi almak için ne yaptınız ve sonucu ne oldu?

REKLAM ALANI
    ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 2 kişiyken bile rahat 100 görüyo
    görür görmez değil ama arkadaş en ideal kullanılacak hızları yazmış bundan daha fazla görmez dememiş
    www.sahildenturkiye.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    motosiklet'lerinizi yıpratmayın arkadaşlar fazla zorlamanın bir anlamı yok hızınızı ne kadar arttırırsanız kontrolünüz o kadar zor olacaktır (ybr125,cg 125, titan vede benzeri türlerde) ani durumlarda manevra frenaj vs vs.
    inanın 10-20 km daha fazla yaptırayım dediğiniz motosikletlerinize maddi imkanları el vermediği için ulaşamayan okadar çok insan varki sizleri ve motosikletlerinizi imrenerek uzaktan seyrediyolar.
    elinizdekinin değerini bilin derim
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    valla ideali 100 olabilir ama.bazı arkdaşlar80 ve 90 hızlardan bahsetmş.yapmayın abiler yamaha ybr 125 boru deil:D iyi açılmış bir ybr rahat 115 120 der.ya siz uzatmadan vites atıyorsunuz yada ybr kullanmayı bilmiyorsunuz k.bakmayı.135 gören orj ybr ler var.
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ideali 100 olabilir ama.bazı arkdaşlar80 ve 90 hızlardan bahsetmş.yapmayın abiler yamaha ybr 125 boru deil:D iyi açılmış bir ybr rahat 115 120 der.ya siz uzatmadan vites atıyorsunuz yada ybr kullanmayı bilmiyorsunuz k.bakmayı.135 gören orj ybr ler var.
    dostum görür ama adamlar en ideal hızları yazmışlar bencede en ideal 80-90 arası üstüne çıkınca huysuzlaşıyor meret bugün okula gittim bir kaç işimde vardı 40-50 km arası bi yol oldu toplamda artistlik yapan scooterları görmen lazımdı yanımdan geçip giden kendini bişe sanıyor ben bassam geçerim yetişemezler bile ama ne derdim var motora zarar verim dimi
    www.sahildenturkiye.com

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ibocan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte ybrcilerin piri konuştu aynen katılıyorum 10 km yavaş hızla git sapasağlam git
    eyvalah kardeşim sagolasın 27 bin km yi degirmende yapmadık 20 bini uzun yol allaha çok şükür debriyaj telini yagsız bırakıp bırakıpta 10 binde 3. tel degişimi diye ybr yi kötüleyen topikler açmayınız açana karşi çıkınız
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    orasıda doğru ama abi bu bnm motr gibi sübab kesmezki ybr:Dsaat gibi motr maasallah.biz dandik çin motrlarıyla ybr tokatlıyoz sıkıştırıyoz:Dbence ybr ile basınca bi arıza vermez gibi geliyo antalyadan denizkliye dip gaz giden arkdaşım var hiç bi sorun olnmadı.antalya-ankara yapan oldu yolda ufak tefek molalarla dip gaz gidenler oldu en ufak sorun vermedi...ama bnm mor olsa üst kapak başıma çıkacak gibi olur:D:D ybr abi boru deil:d
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    orasıda doğru ama abi bu bnm motr gibi sübab kesmezki ybr:Dsaat gibi motr maasallah.biz dandik çin motrlarıyla ybr tokatlıyoz sıkıştırıyoz:Dbence ybr ile basınca bi arıza vermez gibi geliyo antalyadan denizkliye dip gaz giden arkdaşım var hiç bi sorun olnmadı.antalya-ankara yapan oldu yolda ufak tefek molalarla dip gaz gidenler oldu en ufak sorun vermedi...ama bnm mor olsa üst kapak başıma çıkacak gibi olur:D:D ybr abi boru deil:d
    evet ybr bru değil en azından %100 çin değil :D fakat kaliteli diyede iyice mahvetmek gerekmez değilmi motoru ?
    www.sahildenturkiye.com

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    ybr çok rahat 100 ü görüyor yol düz ise bir süre sonra 110 eğer hava koşulları müsaitse 120 ye kadar çıkıyor ki çıktım eğimli yolda dip gaz görmeden 178 cm 90 kiloyum arkada 52 lt topcase vardı daha ne yapsın makine

ybr den alacağın en verimli yöntem satıp üstünü tamamlayarak daha güçlü bir makine alman olacaktır... haricinde adamlar 4 4lük yapmışlar.
    By Hirkil

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    hepsi saçmalık eşeğe at muamelesi yaparsanız sizi üstünden atar dikkat edin....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    atma aga o videoların alayı hatalı ibree...

yzf125r 6 vites , su soğutmalı 140 görür görmez sen ybr 135 diyorsun.ybr 135 görse parçamız kalmaz

hepsi saçmalık eşeğe at muamelesi yaparsanız sizi üstünden atar dikkat edin....
    doğru 3.950 tl lik motor eşek ,gülerim ben buna 20 sene kullansan eşek bile bıkar ki biz honda kinetic'i 10 sene kullandık hesap et ybr kaç sene dayanır.eşek diyor bide
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    doğru 3.950 tl lik motor eşek ,gülerim ben buna 20 sene kullansan eşek bile bıkar ki biz honda kinetic'i 10 sene kullandık hesap et ybr kaç sene dayanır.eşek diyor bide[/QUOTE]

sana göre ybr 125 ne?at mı? peki gold wing ne?sen onada uçak dersin şimdi
    bırak arkadaş ybr 125 ve benzerlerinden üstün bi ton motosiklet varken bence alayı eşşek.ben 250cc den sonrasına at derim
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ybr_man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    81 kiloyum boyum 181 motor 100 ü geçmiyor
    iyi bile gidiyormuş
    ön dişliyi büyütün başkada birşey yapmayın.eksozu ellemeyin
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    ön dişliyi büyüttüm silindir gömlek değiştirdim 140 cc yaptım sonuç =düz yolda 100 yokuş aşağı 120 (eskidende 120 yapuyodu) 200 ytl e yazık
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    kardeş hava filtresini sök ve kaapağı çıkık dursun. biraz sesli çalışacak aqma performasın arttığını göreceksin bi dene derim
    hava filtresini cikarmak motoru öldürmekten baska bisey degildir . motor tozlu ve pisli havayı almaya başlayınca ömrü gözle görülür şekilde azalır

Alıntı ybr_man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    81 kiloyum boyum 181 motor 100 ü geçmiyor
    motorun daha açılmamış , motorunu 2. veya 3. viteste kısa kısa full devirlerde gezdirirsen motorunda farkı göreceksin
    Alıntı yamahasülo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön dişliyi büyüttüm silindir gömlek değiştirdim 140 cc yaptım sonuç =düz yolda 100 yokuş aşağı 120 (eskidende 120 yapuyodu) 200 ytl e yazık
    bak işte bu enteresan
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    arka dişliyi küçült ön dişliyi büyült kalkışta yavaş kalkar ama son hızı etkiler ....hava filtresini performans filtresi almazsan sökersen külotlu çorap tak havayla tozu olduğu gibi emmez yoksa tamamen açık filtrenin zararı olur....egsozu cup egsozları gibi açtırma piyasayı arastır el yaıpımı egsozlar var....iyi buji tak ngk nın orjinalini yada bosch un orjinalini...kazasız belasız

Motosikleti
    yamaha ybr125
    arkadaşlar 100 gidio benim motor ama göstergesi orijinaldir bazı arkadaşlarım yanımdayken ibrelerine bakıyorum 115-120 arası gösteriyor..param olsa da r1 alsam belki hızı beni tatmin eder yahu

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Benim windy 125 bile iki kişi 100 yapıyor hmde ben baya kalıplıyım.. ybr hayli hayli 110 falan yapar (ibrem yanlış değil 2004 cıvıc vtec ile karşılaştırdık )
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    ARTIK YOK YENİSİNE SAGLIK
    kardeş hava filtresini sök ve kaapağı çıkık dursun. biraz sesli çalışacak aqma performasın arttığını göreceksin bi dene derim
    evettt ses güzel oluyo ama perfonmansta artış olmuyo...denedimm
    Alıntı poyraz010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egzosu açmakta bi çözüm.. Azda olsa katkısı var ama gürültü oluyo tabi hele ki egzos ısınınca benim windy 125 in yanına yaklalşılmıyor rahatsız etmeye başlıyo yakıtı çok yaktığı söyleniyo ama benim egzos da susturucu yok ben bi fark göremedim.. 5 TL ile 75 km gidiyordu hala öyle..
    egzozu açınca gidişte çok az katkısı çekişte düşüyo...yakıtta artıyo ve motorun ömrüde kısalıyo
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o hava filitresini niye koymuşlar ki acaba oraya.çıkaralım diye mi.
    hadi performans hava filitresi desen yine bi nebze.
    arkadaşım 8-10 hp lik motorda ekonomi yapın.tecrübe kazanın.işinizi görsün.
    ne yapsanız boş.herşeyi denedim cbr de de f5 te de.egzoz,hava filitresi,iridyum buji vs vs.
    tamamen gereksiz diyorum şimdi.
    4silindir yada yüksek cc li bi alet olur ne versen yer.ha o zamn tamam...
    katılıyorumm sizeemax hız 130 140zaten
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok simdi ybr kullanıcısı olarak 100 rahat yapıyor ha ruzgar vuruyosa 80 de kalır :D normal sartlarda hafıf egımde 110km görürsünüz ama ideal olarak 90 100 km ,aslında en mantıklısı 80 km gibi bir hızda kullanmak.
    ybr 130 yapıyo normalde 100 110 gidiyo
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hırpalamayın arkadaslar motorlarınız tamam basında sürekli degil üst devirlere haftada bir çıkın normalde 6-7 bin devir arası kullaniverin o bir ulaşım motoru hız motoru degilki ben 80 le sabit 650 km yol gittim bir kez 90 ı gördüm sadece
    haklısın abi en güzeli bu ama bizde gençlik hevesi işte napalım
    [B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]

Motosikleti
    presto pr125-a
    ilk önce ngk buji tak, performans hava filtresi tak, ön dişliyi 17 tak, karbüratör memesini büyült, egzozun ağzını kestir susturucusunu sök ucuna bi ağızlık kaynattır,bide motorunu yüksek devirlerde kullnırsan en iyi şekilde verimi alırsın.....

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı tekteker44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk önce ngk buji tak, performans hava filtresi tak, ön dişliyi 17 tak, karbüratör memesini büyült, egzozun ağzını kestir susturucusunu sök ucuna bi ağızlık kaynattır,bide motorunu yüksek devirlerde kullnırsan en iyi şekilde verimi alırsın.....
    saol dostum ngk buji zaten var ama dier önerilerini uygulicam

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler