motosiklet'lerinizi yıpratmayın arkadaşlar fazla zorlamanın bir anlamı yok hızınızı ne kadar arttırırsanız kontrolünüz o kadar zor olacaktır (ybr125,cg 125, titan vede benzeri türlerde) ani durumlarda manevra frenaj vs vs.
inanın 10-20 km daha fazla yaptırayım dediğiniz motosikletlerinize maddi imkanları el vermediği için ulaşamayan okadar çok insan varki sizleri ve motosikletlerinizi imrenerek uzaktan seyrediyolar.
elinizdekinin değerini bilin derim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
valla ideali 100 olabilir ama.bazı arkdaşlar80 ve 90 hızlardan bahsetmş.yapmayın abiler yamaha ybr 125 boru deil:D iyi açılmış bir ybr rahat 115 120 der.ya siz uzatmadan vites atıyorsunuz yada ybr kullanmayı bilmiyorsunuz k.bakmayı.135 gören orj ybr ler var.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
dostum görür ama adamlar en ideal hızları yazmışlar bencede en ideal 80-90 arası üstüne çıkınca huysuzlaşıyor meret bugün okula gittim bir kaç işimde vardı 40-50 km arası bi yol oldu toplamda artistlik yapan scooterları görmen lazımdı yanımdan geçip giden kendini bişe sanıyor ben bassam geçerim yetişemezler bile ama ne derdim var motora zarar verim dimi
www.sahildenturkiye.com
orasıda doğru ama abi bu bnm motr gibi sübab kesmezki ybr:Dsaat gibi motr maasallah.biz dandik çin motrlarıyla ybr tokatlıyoz sıkıştırıyoz:Dbence ybr ile basınca bi arıza vermez gibi geliyo antalyadan denizkliye dip gaz giden arkdaşım var hiç bi sorun olnmadı.antalya-ankara yapan oldu yolda ufak tefek molalarla dip gaz gidenler oldu en ufak sorun vermedi...ama bnm mor olsa üst kapak başıma çıkacak gibi olur:D:D ybr abi boru deil:d
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ybr çok rahat 100 ü görüyor yol düz ise bir süre sonra 110 eğer hava koşulları müsaitse 120 ye kadar çıkıyor ki çıktım eğimli yolda dip gaz görmeden 178 cm 90 kiloyum arkada 52 lt topcase vardı daha ne yapsın makine
ybr den alacağın en verimli yöntem satıp üstünü tamamlayarak daha güçlü bir makine alman olacaktır... haricinde adamlar 4 4lük yapmışlar.
By Hirkil
hepsi saçmalık eşeğe at muamelesi yaparsanız sizi üstünden atar dikkat edin....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
atma aga o videoların alayı hatalı ibree...
yzf125r 6 vites , su soğutmalı 140 görür görmez sen ybr 135 diyorsun.ybr 135 görse parçamız kalmaz
doğru 3.950 tl lik motor eşek ,gülerim ben buna 20 sene kullansan eşek bile bıkar ki biz honda kinetic'i 10 sene kullandık hesap et ybr kaç sene dayanır.eşek diyor bidehepsi saçmalık eşeğe at muamelesi yaparsanız sizi üstünden atar dikkat edin....
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
doğru 3.950 tl lik motor eşek ,gülerim ben buna 20 sene kullansan eşek bile bıkar ki biz honda kinetic'i 10 sene kullandık hesap et ybr kaç sene dayanır.eşek diyor bide[/QUOTE]
sana göre ybr 125 ne?at mı? peki gold wing ne?sen onada uçak dersin şimdi
bırak arkadaş ybr 125 ve benzerlerinden üstün bi ton motosiklet varken bence alayı eşşek.ben 250cc den sonrasına at derim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ön dişliyi büyüttüm silindir gömlek değiştirdim 140 cc yaptım sonuç =düz yolda 100 yokuş aşağı 120 (eskidende 120 yapuyodu) 200 ytl e yazık
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
hava filtresini cikarmak motoru öldürmekten baska bisey degildir . motor tozlu ve pisli havayı almaya başlayınca ömrü gözle görülür şekilde azalır
motorun daha açılmamış , motorunu 2. veya 3. viteste kısa kısa full devirlerde gezdirirsen motorunda farkı göreceksin
bak işte bu enteresan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arka dişliyi küçült ön dişliyi büyült kalkışta yavaş kalkar ama son hızı etkiler ....hava filtresini performans filtresi almazsan sökersen külotlu çorap tak havayla tozu olduğu gibi emmez yoksa tamamen açık filtrenin zararı olur....egsozu cup egsozları gibi açtırma piyasayı arastır el yaıpımı egsozlar var....iyi buji tak ngk nın orjinalini yada bosch un orjinalini...kazasız belasız
arkadaşlar 100 gidio benim motor ama göstergesi orijinaldir bazı arkadaşlarım yanımdayken ibrelerine bakıyorum 115-120 arası gösteriyor..param olsa da r1 alsam belki hızı beni tatmin eder yahu
Benim windy 125 bile iki kişi 100 yapıyor hmde ben baya kalıplıyım.. ybr hayli hayli 110 falan yapar (ibrem yanlış değil 2004 cıvıc vtec ile karşılaştırdık )
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
evettt ses güzel oluyo ama perfonmansta artış olmuyo...denedimm
egzozu açınca gidişte çok az katkısı çekişte düşüyo...yakıtta artıyo ve motorun ömrüde kısalıyo
katılıyorumm sizeemax hız 130 140zaten
ybr 130 yapıyo normalde 100 110 gidiyo
haklısın abi en güzeli bu ama bizde gençlik hevesi işte napalım
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
ilk önce ngk buji tak, performans hava filtresi tak, ön dişliyi 17 tak, karbüratör memesini büyült, egzozun ağzını kestir susturucusunu sök ucuna bi ağızlık kaynattır,bide motorunu yüksek devirlerde kullnırsan en iyi şekilde verimi alırsın.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)