selam ben bartu benim suanda 150cclik bi scooterim var birazda vitesli motor tecrübem var .ben ehliyetimi alınca baslangıcta ne alabilirim yardım edin ybr veya cbf demeyin lütfen
selam ben bartu benim suanda 150cclik bi scooterim var birazda vitesli motor tecrübem var .ben ehliyetimi alınca baslangıcta ne alabilirim yardım edin ybr veya cbf demeyin lütfen
Bu nasıl saçma bir sorudur?Senin tarzını,motosikletten ne beklediğini bilmeden nasıl cevap verilebilirki?
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
pardon belirtiyim ben uzun yol yapmayı severim ve birazda hız olsun uzun yolda sıkıcı oluyo ve ani sollamalarda gerekli bunun dısında saglam bi motor olmasını istiyorum.ha birazcıkta gösterişli olsa fena olmaz =)
fiyat önemlimi peki ? biraz isteklerini açarsan herkes yardımcı olur aradığın tüm kriterleri söyle ok
Hımm o zaman BMW R 1200 GS al.Tabii 45.000 liracığın varsa
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
=)) yok abi başlangıc dedim hem en fazla 7 falan verebilirim en en fazla 2. el düşünüyorum zaten=)
valla arkadaşım ben kendi başıma bişi süremedim kel misali
Önce;cup sonra scooter sonra vitesliye geçme çabaları cbr 125R veya hysung istedim.Ama malum maddi sıkıntı gene scooter'a muhtaç kaldık allah'a şükür diyorum
Örnk ; Ben Gösterişi çok severim
Vitesli tecrübem var.
Tehlike anında gazı açtığım gibi uzamak istiyorum 2 kazam bu yüzden oldu
Uzun yol aile'm hep engel olmak istesede seviyorum..
Anlıyıcağın tarz olarak tarzım değil ama scooter kullanıyorum
Durum böyle olunca yani kendi başıma sürücek ilacı bulamadığımdan sanada yardımcı olamadım kusura kalma
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Senin zevkine kalmış bi durum bu. Nereden bilebiliriz ki ? Hani şununla şunu kıyasla desen tamam da.... Ayrıca ehliyet olmadığına göre henüz küçüksün. Para konusu da var. Zor...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
En az 20-30.000 km motor kullan tarzın kendiliğinden ortaya çıkar
Ama sende 7 bin liraya çok şey istiyorsunEnduro turing tarzı bir şey alman lazım.Düşük model bir transalp olabilir.
evet kücügüm =) ama merak ettim işte bayadır düşünüyorum başlangıc dedim ama abi sen transalp diyosun =)) tarzımı evet dediginiz gibi 20-30 bin km sonra anlarım ama sadece fikrinizi almak istedim merak işte =) kücügüm daha merak ediyorum ne olabilir ya
hyo gt250 r 'a ne dersin az senin kriterlere uyuyor gibi hissettim ama uzun yolda yoracağına inaniyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
hyo 250 gtr alırdım ben ama uzun yolda nasıl olur bilmiyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
sen şu sahibinden.com a gir bırader ordan cıkamazsın zaten olmamı kendı kafana gore bıselere bak tamam
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
Bunu verebilirim istediğin kriterlere uygun...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
efendy_iso mirko baskanı unutmıycazz !
Nasıl hissediyorsan tarzında öyledir.
Dağ bayır doğa benim işim diyorsan cross
Ben akarım abi yeterki yol olsun, ciks adamım diyorsan racer
Ben ağır abiyim yollarda ağardı bu saçlar diyorsan endro
ya sert sür ya evde otur diyorsan. motor dediğin nikelajdır parlayacak diyorsan cruiser
Genellemeleri de hiç sevmem ama yapıverdim işte..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)