İtalya'da satılan lisanslı Rossi ürünleri Türk malı
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
Tekstil konusunda iyiyiz,
üretimi bizim fabrikalara yaptırıyorlardır herhal.
-
Motosiklet Eğitmeni
Sen kasla goz arasinda, ne zaman gittin Italya'ya?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Bu olaya 6 ay gülerim başlıyorum gülemeye puahahhahahah
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!Biz Türküz Elimizden herşey gelir.Umarım her atılımda Türk bayrağı En yukarda dalgalanır.Bu arada rossi ürünü bulsam alıcamda daha bulamadım ..
-
Super Moderator
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Super Moderator
O kadar şımartılmaya gelmem;
bakarsın hiç gitmem, kölen olurum...
-
-
-
Super Moderator
Olaya realist yaklaşırsak gayet normal, gayet sıradan şeyler tabii bunlar...
Şu da çok yerinde bir sebebp Türk malı olabilmesi için.
tigermbz adlı üyeden alıntı
Tekstil konusunda iyiyiz,
üretimi bizim fabrikalara yaptırıyorlardır herhal.
Sonuçta bugün global markaların hepsinin yurdundan uzakta üretim yaptığı bir gerçek, Almanya'da Alman malı Adidas aramak ne ise, bu durum da aynısı belki...
Ne bileyim, o t-shirt'teki yazı bir Made in China olsa hiç yadırgamayacaktım belki... Bu durumda hem gurur hem şaşırma var dediğim gibi... Hayranı olduğun adamın kendi ülkesinden lisanslı bir ürününü alacaksın, üzerinde kendi ülkenin adını görüyorsun, hem göğsün kabarıyor, hem "Bu kadar yolu bunun için mi geldim?" diyorsun kendi kendine.
-
Tekstilde ilk üçteyiz ama biz üç kuruşa yapıp eloğlu marka basıp kaymağını yiyor Sarar var unutmamak lazım dünya markası..Mavi jeans..Dünyaya giydiriyoruz..
-
birkaç yıl önce tekstil işinde çalışan biriyle tanıştım
laf arasında bana şu bilgiyi verdi:
kötü diye bildiğin mahmutpaşada satılan 10 liralık t-shirt bizim fabrikadan 1-1,5 liraya çıkar, mağazadan marka diye aldığın 50-60 liralık t-shirt 3 liraya
-
Tekstil basit sanayiidir. Bizim gibi 'gelişmekte olan ülkeler' (aslında bunun gerçek adı geri kalmış ülkelerdir ama böyle denince daha bir iyimser oluyor) tarafından üretim yapılır. Yani gayet sıradan bir durum aslında. Tekstil üretimi hamallıktır ama ne yazıkki başka alternatifimiz yok şuan için.. Hayırlı uğurlu olsun diyelim!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Tekstilde ilk üçteyiz ama biz üç kuruşa yapıp eloğlu marka basıp kaymağını yiyor Sarar var unutmamak lazım dünya markası..Mavi jeans..
Dünyaya giydiriyoruz..
Arkadasim, Mavi jeans ile dalga gecmek adina mi o gulucugu ekledin oraya, yoksa ciddimisin anlayamadim?
Mavi Jeans'in yurtdisinda ozellikle Amerika'da ne kadar buyuk oldugunu aciklamaya gerek var mi?
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Arkadasim, Mavi jeans ile dalga gecmek adina mi o gulucugu ekledin oraya, yoksa ciddimisin anlayamadim?
Mavi Jeans'in yurtdisinda ozellikle Amerika'da ne kadar buyuk oldugunu aciklamaya gerek var mi?
Yok dalga geçmedim..Slogana güldüm.. Sararıda unutmamak lazım..
-
bende agv rossi kasklarını tr deyaptırıyo sanıp sevinmiştim çoğu yerde bu durum geçerli birçok yerde gördüm artık yadırgamıyorum.
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Yok dalga geçmedim..Slogana güldüm..
Sararıda unutmamak lazım..
OK o zaman, zaten Türkiye'nin yurtdışına ihraç ettiği en başarılı iki şeyden biridir mavi jeans
-
ÇAKMA OLMASIN
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler