İtalya'da satılan lisanslı Rossi ürünleri Türk malı
Reklamlar
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
ÇAKMA OLMASIN
Kapalıçarşı''da,Mahmutpaşa'da satılan çakmalar bile bazen orijinalinden daha kaliteli olabiliyor.
Örneğin Türkiye'de üretilen sahte lacoste'taki düğmeler orijinalinden çok daha iyi olduğu için Lacoste'un yönetimini bile şaşırtmışız.Bu gerçek bir olaydır.
Mahmutpaşa'da 20 Tl lik bir Lacoste mont gördüm.Gerçekte Lacoste un modeli değil,onların öyle bir üretimi yok ama Lacoste un tüm modellerinden daha kaliteli olduğu için beğenerek aldım,keyifle giyiyorum.
Demek ki biz yapabiliyoruz,
Malını dünyaya kendi markası ile satabilen Türk İhracatçının da elinden ,alnından öpmeli.
Bir de gerçekten Türk malı motosiklet yapıp dünyaya satabilsek.
İnanıyorum bir gün bu da olacaktır.
Reklamlar
-
ben de yunanistan'da birkaç mağazada türk üretimi mallar görmüştüm. hatta birisini de zara'da gördüm ve o kalitedeki ürünler bizde maalesef yok.
çin'e yaptığımız muameleyi avrupalı da tekstil ve sanayii konusunda bize yapıyor. tek fark; çin, kaliteli mamulleri kendine alıp kalitesizleri üçüncü dünya ülkelerine yani bizlere satarken biz ise üçüncü dünya ülkesi olduğumuzdan mütevellit iyi malları maalesef avrupa'ya ihraç ediyoruz.
kaliteli domateslerimizin, sebzelerimizin, meyvelerimizin rusya'ya ihracı gibi.
-
ben de hep böyle bi tişört arıyordum fakat rastlayamadım hiçbiryerde
tişört alcaksam vereceğim para ennnnnnnn fazla 15TL'dir.
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
resimdeki tşört ün aynısından var bende.bahçelievler de bir dostumuza misafirliğe gittik tesadüf pazar vardı.gözüme çarptı 3 tane aldım ve çok komik bi rakama.burda söylemeyim pahalıya alanları üzmek istemem
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ne var bende türk malıyım
-
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Diğer herhangi bir ülkede de hiç dikkat etmemiştim,
Burada (ua) çoğu tekstil ürünü Türk malı.
Aslında en kalitelileri diyebiliriz.
Örneğin ; ben genelde Zara'dan giyinmeyi severim.
Fakat;
Türkiye'deki Zara Türk üretimiyken;
Ukrayna'daki Zara Çin'e ürettiriyor.
Zara aynı Zara , fakat kaliteleri arasında çok fark var.
Bu yüzden yurduma döndüğümde ne gerekirse alır , buraya dönerim.
-
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Her ülkede, her ülkenin üretimi giysiler...vs satılacaktır, satılmaktadır, onda şaşıracak bir şey yok da... Benim bahsettiğim olay Rossi veya genellersek taraftar ürünlerinin üretim yeri olayı.
Örneğin herhangi bir mağazadan bir t-shirt alsam tamam, ama diyelim ki Galatasaray Store'a gittiğimde (hele bir de yurtdışından özellikle oradan bir şeyler almaya gelip) beğendiğim ürünün de benim geldiğim ülkeden geldiğini görsem (haydi Çin burada istisna olsun
) acayip hislere kapılırım haliyle...
Valentino türk bilmiyormuydun ayıb ettin şimdi hatta veliymiş sonradan valentino diye değişitrmişler zorluk yaşamasın diye hehe konusu olan şey t-shirt olduyu için bence normal herhangi bir ne bileyim penye içinde, basit şeyler(basitden kastım kalitesiz değil) de çokta şasırılacak birşey değil bizdeki futboldur bilmemnedir offical urunler türkiyedemi yapılıyor hiç sanmıyorum . Gurur versinmi vermesinmi bilemedim şimdi ama ülkemizinadını görmek hoş yinede
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
Mersin İl Temsilcisi
coq adlı üyeden alıntı
Sonra demedi deme!
Sevinçten kapimda olebilirsin.
vay beeee, anında çakma laf diye buna derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ne var bende türk malıyım
ama mallığınla türklüğünün bir alakası olmadığına inanıyorum ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------
alper_satriani adlı üyeden alıntı
ben de hep böyle bi tişört arıyordum fakat rastlayamadım hiçbiryerde
tişört alcaksam vereceğim para ennnnnnnn fazla 15TL'dir.
zengin adamın hali bir başka işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
Kapalıçarşı''da,Mahmutpaşa'da satılan çakmalar bile bazen orijinalinden daha kaliteli olabiliyor.
Örneğin Türkiye'de üretilen sahte lacoste'taki düğmeler orijinalinden çok daha iyi olduğu için Lacoste'un yönetimini bile şaşırtmışız.Bu gerçek bir olaydır.
Mahmutpaşa'da 20 Tl lik bir Lacoste mont gördüm.Gerçekte Lacoste un modeli değil,onların öyle bir üretimi yok ama Lacoste un tüm modellerinden daha kaliteli olduğu için beğenerek aldım,keyifle giyiyorum.
Demek ki biz yapabiliyoruz,
Malını dünyaya kendi markası ile satabilen Türk İhracatçının da elinden ,alnından öpmeli.
Bir de gerçekten Türk malı motosiklet yapıp dünyaya satabilsek.
İnanıyorum bir gün bu da olacaktır.
elbette olacaktır.. amaaaa elalem normal yakıtlı motor üretimini bırakıp bor madeniyle veya suyla, güneşle çalışan motor yapmaya başladığı vakit, demode üretimleri ve hurda makineleri bizlere yani "gelişmekte olup geliştirilmemekte olan ülkelere" İZİN verdikleri zaman olacaktır bu ( çünkü tekstili bize bu şekilde verdiler). ve biz o zaman peşkeş çekilmiş bor madenimizi avrupadan alıp, yine aynı yakıtla çalışan motoru japonyadan alıp kullanırız. ve eminim ki, borla güneşle çalışanın şeklen kopyası ama yağlı benzinle çalışan mekanizmalı motoru da yine çinden alırız, kimbilir belki de afrikanın baltra girmemiş ormanlarından da olabilir...
size bir soru :
pek çok şeyi insanlık tarihinde ilk çinliler bulmuş olmasına rağmen, neden şu anda sadece kopyasını yapıyorlar???
ve biz neden onu bile yapamıyoruz ( yani yapıyoruz ama satamıyoruz )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 PM ----------
daha da kötüsü var;
sofuoğlunun kaskı ne malı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
benim bildiğim diğer bi türk malı ecko vardı nakış işlerini yapıyoduk 50 cent grubunda görmüştüm türkiye de yok
-
Motosiklet Eğitmeni
Yapilan muhabbetler, aklima su karikaturu getirdi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Olcan İtalyadan aldığın malları iç piyasayamı sürüyon...ne ayaksın haci... vemar kask eldiven...vs..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Super Moderator
İtalya'yı eve taşımışım da biraz Ev halkından tepki görünce, aradan birkaç parça eksiltmeye çalıştım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler