Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor Alıcam 2 seçeneğim Var Yardım Lütfen

Motovento
    REKLAM ALANI
    cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Selam Arkadaşlar Ben cihan 6 senedir Motor Sürüyorum Daha önce mobylette honda titan salcano 100 2ht ve en son olarak Çelikmotor Martian 150 cc Çin malı scooterdan 4 bin liralık bir bütçe ile 7 taksite bölerek bir japon malı Motor Alıcam Tabi Aklıma 2 seçenek geliyor Ya 0 cbf 150 2010 model yada aynı fiyata bulabilirsem 7 taksit peşin fiyatına cbr 125 r Önericeğiniz Başka birşey varmı boyum 1.77 kilom 60 Mt istanbul Grubuna üyeyim. Siz olsaydınız ne yapardınız. Kullananlar Yardımcı olursa Sevinirim.. Bu cumartesi Yada pazartesi alıcam
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    cbf 150 al derim... cbr 125 e ısınamadım gitti...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Merhaba Cihan,

Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Motoru kullanma amacın dolayısı ile tarzın çok önemli bu seçimde. CBF 150, naked bir motor bildiğin gibi ve amaca uygun kullanım alanları çok geniş. Top Case takılıyor mesela, sırf bu bile bazılarımız için tercih sebebi olabilir. İki motorda aynı marka olduğundan avantajlarını saymaya gerek yok, sağlam, servisi bol, ikinci elleri rahat satılabiliniyor vs. Tekrar hayırlı olsun.
    Poturdak

Motosikleti
    bianchi falcon 125 cc'cik
    cbr al pişman olmassın gerçekten atak motor.
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Taksitle Cbr 125 r satan bildiğiniz biryer warmı arrkadaşlar 2009 yada 2010 model olabilir 4100 tl civarında
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    fiziğin cbr için müsait iri yapılı olsaydın tereddütsüz cbf derdim,bence cbr al pişman olmazsın
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    CBR 125 iyi motor; ama modelin tipini önemsemiyorsan CBF 150 tavsiye ederim.. Her amaçla kullanılan br motor cünkü
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

cbf 150
    Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    4000 tl ye 2. el hyosung gv 250, hyosung gt 250 alabilirsin. mutlaka düşün derim
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

kankicbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbf 150 tek geçerim..

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiziğin cbr için müsait iri yapılı olsaydın tereddütsüz cbf derdim,bence cbr al pişman olmazsın
    bence ufak kalır o motor senin altında dostum.. benim boyum 1.72 kilom 62,ince yapılıyım... şilede mangal keyfi fotolarında yigit arkadaşımızın kırmızı cbr 125i ile fotoğrafım var, bi bak istersen nasıl durduğuma.. ona göre kararını ver..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------

ahanda burdada fotosu var
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bütçeni yazmışsın ama detayları yazarsan sana bayimden sıfır cbf 150 fiyatı sorarım...yani kaç peşin verip kalan kaçı hangi kartla taksitle almak istediğini söyle...belki piyasa koşullarından farklı bir rakam çıkar ortaya...ben teklif sunarım bayime...peşinat fazla olduğu sürece kazanırsın yalnız onu bil...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütçeni yazmışsın ama detayları yazarsan sana bayimden sıfır cbf 150 fiyatı sorarım...yani kaç peşin verip kalan kaçı hangi kartla taksitle almak istediğini söyle...belki piyasa koşullarından farklı bir rakam çıkar ortaya...ben teklif sunarım bayime...peşinat fazla olduğu sürece kazanırsın yalnız onu bil...
    Metehan abi 0 cbf 150 alabilirim Yanlız bunu almak için Ya world card yada maximum kartla 7 taksit ile alabilirim peşin fiyatına olmak kaydıyla. İzmirde 7 taksite satan birisi var orası bana uzak cumartesi veya pazartesi alıcağım zaman zarfına göre. Motoru ben Kendi Alınterim ile alıcağım için ayda 590 tl ye denk geliyor ve bu beni çok zorlamıyor

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Taksit olayın olmasa 2. el Hyosung GT250 yada GT250R derdim madem 6 yıldır motosiklet üstündesin 250cc iyi olurdu sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 PM ----------

Alıntı mehmetay18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence ufak kalır o motor senin altında dostum.. benim boyum 1.72 kilom 62,ince yapılıyım... şilede mangal keyfi fotolarında yigit arkadaşımızın kırmızı cbr 125i ile fotoğrafım var, bi bak istersen nasıl durduğuma.. ona göre kararını ver..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------

Yahu bende geçen 2008 600RR ile haşır neşirdim ama benim kamyon SRAD dan sonra CBR125 gibi geldi banada
    Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...

Gezi tarzı istiyorsan CBF 150, yok ben yarış tarzı olsun derim dersen CBR 125r

Motosikleti
    Honda CBR 600 F

şiledeki resimlerinin linkini atarsan sevinirim Kardeş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

Ben bu hondanın Her iki Motoru ile Sürekli gezicem istanbulda sabah iişe gidip gelicem haftada 150 km yapıcam e yeri gelicek yazın 1 haftalık tatilimde Kendi motorumla memeleketim İzmir e gitmek isticem Cbf 150 ile şişmeden hararet yapmadan sorunsuz tabiri caizse gözüm kapalı gidebilirmiyim hem ucuz aynıları cbr 125 r içinde geçerli aralarındaki farkları söylerseniz birde world card yada maximum karta peşin fiyatına taksitli bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. bunlarıda göz önünde bulunduralım..

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şiledeki resimlerinin linkini atarsan sevinirim Kardeş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

Ben bu hondanın Her iki Motoru ile Sürekli gezicem istanbulda sabah iişe gidip gelicem haftada 150 km yapıcam e yeri gelicek yazın 1 haftalık tatilimde Kendi motorumla memeleketim İzmir e gitmek isticem Cbf 150 ile şişmeden hararet yapmadan sorunsuz tabiri caizse gözüm kapalı gidebilirmiyim hem ucuz aynıları cbr 125 r içinde geçerli aralarındaki farkları söylerseniz birde world card yada maximum karta peşin fiyatına taksitli bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. bunlarıda göz önünde bulunduralım Yoksa Peşin Veremem :S.
    Quote....
    aasdasdasdasdsad

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    eywallah kardeş Haklısın.

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybr'yi de ekle bence..ama ikisi arasından bence cbf 150 şimdiden hayırlı olsun
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler