Motor Alıcam 2 seçeneğim Var Yardım Lütfen
-
Selam Arkadaşlar Ben cihan 6 senedir Motor Sürüyorum Daha önce mobylette honda titan salcano 100 2ht ve en son olarak Çelikmotor Martian 150 cc Çin malı scooterdan 4 bin liralık bir bütçe ile 7 taksite bölerek bir japon malı Motor Alıcam Tabi Aklıma 2 seçenek geliyor Ya 0 cbf 150 2010 model yada aynı fiyata bulabilirsem 7 taksit peşin fiyatına cbr 125 r Önericeğiniz Başka birşey varmı boyum 1.77 kilom 60 Mt istanbul Grubuna üyeyim. Siz olsaydınız ne yapardınız. Kullananlar Yardımcı olursa Sevinirim.. Bu cumartesi Yada pazartesi alıcam
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Reklamlar
-
cbf 150 al derim... cbr 125 e ısınamadım gitti...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Merhaba Cihan,
Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Motoru kullanma amacın dolayısı ile tarzın çok önemli bu seçimde. CBF 150, naked bir motor bildiğin gibi ve amaca uygun kullanım alanları çok geniş. Top Case takılıyor mesela, sırf bu bile bazılarımız için tercih sebebi olabilir. İki motorda aynı marka olduğundan avantajlarını saymaya gerek yok, sağlam, servisi bol, ikinci elleri rahat satılabiliniyor vs. Tekrar hayırlı olsun.
Poturdak
-
cbr al pişman olmassın gerçekten atak motor.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
Taksitle Cbr 125 r satan bildiğiniz biryer warmı arrkadaşlar 2009 yada 2010 model olabilir 4100 tl civarında
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
fiziğin cbr için müsait iri yapılı olsaydın tereddütsüz cbf derdim,bence cbr al pişman olmazsın
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
CBR 125 iyi motor; ama modelin tipini önemsemiyorsan CBF 150 tavsiye ederim.. Her amaçla kullanılan br motor cünkü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cbf 150
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
-
-
-
onur35 adlı üyeden alıntı
fiziğin cbr için müsait iri yapılı olsaydın tereddütsüz cbf derdim,bence cbr al pişman olmazsın
bence ufak kalır o motor senin altında dostum.. benim boyum 1.72 kilom 62,ince yapılıyım... şilede mangal keyfi fotolarında yigit arkadaşımızın kırmızı cbr 125i ile fotoğrafım var, bi bak istersen nasıl durduğuma.. ona göre kararını ver..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------
ahanda burdada fotosu var
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
bütçeni yazmışsın ama detayları yazarsan sana bayimden sıfır cbf 150 fiyatı sorarım...yani kaç peşin verip kalan kaçı hangi kartla taksitle almak istediğini söyle...belki piyasa koşullarından farklı bir rakam çıkar ortaya...ben teklif sunarım bayime...peşinat fazla olduğu sürece kazanırsın yalnız onu bil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bütçeni yazmışsın ama detayları yazarsan sana bayimden sıfır cbf 150 fiyatı sorarım...yani kaç peşin verip kalan kaçı hangi kartla taksitle almak istediğini söyle...belki piyasa koşullarından farklı bir rakam çıkar ortaya...ben teklif sunarım bayime...peşinat fazla olduğu sürece kazanırsın yalnız onu bil...
Metehan abi 0 cbf 150 alabilirim Yanlız bunu almak için Ya world card yada maximum kartla 7 taksit ile alabilirim peşin fiyatına olmak kaydıyla. İzmirde 7 taksite satan birisi var orası bana uzak cumartesi veya pazartesi alıcağım zaman zarfına göre. Motoru ben Kendi Alınterim ile alıcağım için ayda 590 tl ye denk geliyor ve bu beni çok zorlamıyor
-
Taksit olayın olmasa 2. el Hyosung GT250 yada GT250R derdim madem 6 yıldır motosiklet üstündesin 250cc iyi olurdu sana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 PM ----------
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
bence ufak kalır o motor senin altında dostum.. benim boyum 1.72 kilom 62,ince yapılıyım... şilede mangal keyfi fotolarında yigit arkadaşımızın kırmızı cbr 125i ile fotoğrafım var, bi bak istersen nasıl durduğuma.. ona göre kararını ver..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------
Yahu bende geçen 2008 600RR ile haşır neşirdim ama benim kamyon SRAD dan sonra CBR125 gibi geldi banada
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
Gezi tarzı istiyorsan CBF 150, yok ben yarış tarzı olsun derim dersen CBR 125r
-
şiledeki resimlerinin linkini atarsan sevinirim Kardeş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------
Ben bu hondanın Her iki Motoru ile Sürekli gezicem istanbulda sabah iişe gidip gelicem haftada 150 km yapıcam e yeri gelicek yazın 1 haftalık tatilimde Kendi motorumla memeleketim İzmir e gitmek isticem Cbf 150 ile şişmeden hararet yapmadan sorunsuz tabiri caizse gözüm kapalı gidebilirmiyim hem ucuz aynıları cbr 125 r içinde geçerli aralarındaki farkları söylerseniz birde world card yada maximum karta peşin fiyatına taksitli bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. bunlarıda göz önünde bulunduralım..
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
şiledeki resimlerinin linkini atarsan sevinirim Kardeş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------
Ben bu hondanın Her iki Motoru ile Sürekli gezicem istanbulda sabah iişe gidip gelicem haftada 150 km yapıcam e yeri gelicek yazın 1 haftalık tatilimde Kendi motorumla memeleketim
İzmir e gitmek isticem Cbf 150 ile şişmeden hararet yapmadan sorunsuz tabiri caizse gözüm kapalı gidebilirmiyim hem ucuz aynıları cbr 125 r içinde geçerli aralarındaki farkları söylerseniz birde world card yada maximum karta peşin fiyatına taksitli bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. bunlarıda göz önünde bulunduralım Yoksa Peşin Veremem :S.
Quote....
aasdasdasdasdsad
-
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
eywallah kardeş Haklısın.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler