'Dur' ihtarına uymayan motosikletten Yunuslara ateş.. 1 ölü 1 yaralı.
-
'Dur' ihtarına uymayan motosikletten motosikletli polise ateş..
(AA 13.10.2009)
ANTAKYA'da 'Yunus' tabir edilen motorize polis ekibi silahlı saldırıya uğradı. Olayda bir polis memuru ağır yaralandı, saldırganlardan biri ise hayatını kaybetti
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Antakya Yeni Otogar yakınında meydana geldi. 4895 kodlu motosikletli polis ekibi durumundan şüphelendiği önlerinde seyreden plakasız motosiklete dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan motosikletten polis memurlarına ateş açıldı.
Açılan ateş sonucu polis memuru Yavuz Dost karnına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Motosiklette bulunan diğer polis memuru ise açılan ateşe karşılık vererek 28 yaşındaki Murat Koku'yu yaraladı. Yaralanan polis memuru Dost'un telsiz anonsu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Dost, ambulansla Antakya Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri çevrede başlattıkları arama çalışmasında ateş açılan motosiklette bulunan ve olay sonrası yaya olarak kaçan 35 yaşındaki Murat Diyap'ı yakaladı.
Yaralanan polis memuru Yavuz Dost'un hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.
YARALI SALDIRGAN ÖLDÜ
Olayda yaralanan 28 yaşındaki Murat Koku kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu ve Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım Antakya Devlet Hastanesi'ne giderek yaralı polisi ziyaret etti. Vali Lekesiz, hastane önünde yaptığı açıklamada olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Polis memurumuza isabet eden kurşunlardan biri dalağına diğeri bağırsağına isabet etmiş. Şu anda sağlık durumu iyiye gidiyor. Ancak olayda polisin karşı ateşi sonucu yaralanan Murat Koku vefat etti" dedi.
Hastane Başhekimi Mustafa Erdoğan ise yaralı olarak gelen polis memuru Yavuz Dostun hemen ameliyata alınarak gerekli müdahalenin yapıldığını, bilincinin yerinde olduğunu ve 2-3 güne kadar taburcu edeceklerini söyledi.
Kaynak: Milliyet
Reklamlar
-
gebersin şerefsiz kim bilir ne canlar yakıp hırsızlık yapmıştı yine.
polisimizede acil şifalar diliyorum.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
polislere bişey olmaması sevindirici
sanırım artık çelik yelekli mont gibi bişey üretirler motorize polisler için
-
Polisimize geçmiş olsun, neyseki ucuz kurtulmuş, eski sağlığına kısa zamanda kavuşur inşallah
Görevini yaptığı için de kendi adıma teşekkür etmek isterdim kendisine
-
bu sefer polise ateş açılmış,ya polis şehit olsaydı,inşallah geberen herif cehennemin dibini boylamıştır,Allah polısımıze acil şifalar versin,bi de polis durdurunca kızıyolar 2 gün önce bir topic açmıştım 4 aydan beri bi çalntı motor vardı 34uf3351 plakalı çalan göt F nin altına çizgi çizip E yapmış,bizim polis yermi numara,şaseden sorunca çalıntı çıktı tabi,dün motoru sahibine ayazağa karakolunda teslim ettiler,polise can kurban,polis çalışıyor arkadaşlar inanın,
-
bana bişeyler hatırlattı da neyse...
Orgazma Dudak Büktürür
-
Gebersin şerefsizPolisimize bişey olmamasına sevindim inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
Polis memuruna ALLAH cc den acil şifalar diliyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
allah sonumuzu hayır etsin....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
''su testisi su yolunda kırılır''
Polisimize acil şifalar..
-
Bindikleri motor kime aitse onu da hurdaya çıkarmak lazım,sadece odun taşıyanların kamyonetini satmakla adalet tesis edilmez.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
-
böyle seyleri okumak zoruöma gidiyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Polisler Evet gerçekten çalışıyor benim motorum çalındıpında 20 günde buldular. Adamların görevi bu arkadaşlar yapıcaklar tabi. Helal olsun acil şifalar diliyorum Vede ölen kendini terminatör zanneden Motorcu arkadaşımızada
Eğer müslüman ise Allah Rahmet Eylesin.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
Polise geçmiş olsun,Yunuslarında işi zor valla ,Allah yardımcıları olsun..
-
polisimize büyük geçmiş olsun
-
Ölen kimmiş ve suçu neymiş???
-
Besyuzbabanın tek evlatlarının birisi zaten gebermiş..
Digeri de geberen diger serefsizin yerinde olmak icin eminim dua eder...
Cunki onu oyle bir severlerki mahkemeye cıkana kadar babasının sayısı bir o kadar daha artar
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
dur ihtarına uymayanlara kurşun sıkan polislere demediklerini bırakmayanlar şimdi ne diyecek merak ediyorum
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
metanecho adlı üyeden alıntı
dur ihtarına uymayanlara kurşun sıkan polislere demediklerini bırakmayanlar şimdi ne diyecek merak ediyorum
o konuyla ilgili ben çok şey biliyorum ama neyse... (ateş etmelerle ilgili 1 hafta polislerle iç içe kalınca öğreniyorsun)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler